Aurinko & Solumineraalit vahvistavat!

 
solumineraali-solumineraalit-suncare-aftersun.png

Aurinko & Solumineraalit® yhdessä vahvistavat meitä tehokkaasti! Kesä on paras aika antaa auringolle & ihosoluille mahdollisuus yhdessä luonnollisen D-vitamiinin muodostukseen. Auringosta saatu D-vitamiini on vahvin, tehokkain - ja meille kaikille ilmaista!

Tämän blogin jälkeen ovat kaikki Solumineraali® Innovations BB, BMI, SUN, DTX saaneet uuden nimen ja uuden ulkonäön. Koostumus ja laadukkaat ainesosat ovat muuttumattomat, tutut & turvalliset. Löydät kaupastamme nakuFinland™ organic skin care alta.

SUN luonnonkosmetiikka kasvoille & keholle

Solumineraali® SunCare jauhesekoitus sisäisesti ja kasvovoide sekä bodylotion ulkoisesti vahvistavat & valmistavat ihosoluja auringolle - mitä pidempään ja säännöllisesti käytettyinä, sitä tehokkaammin. SUN kehonhoitotuotteet on kehitetty päivittäiseen käyttöön kaikille & kaikenikäisille. Ne suojaavat luonnollisesti valikoitujen käsin hierrettyjen mineraalien ja laadukkaiden luonnonöljyjen ansiosta. Ne eivät sisällä kemian suojakertoimia!

Tiesitkö jo sen, että kemian suojakertoimet 9-kertoimesta ylöspäin estävät täysin D-vitamiinin muodostuksen iholla! Suojakertoimien vuoksi menetät mahdollisuuden luonnollisen D-vitamiinin tankkaukseen auringosta terveytesi tukemiseksi.

Solumineraali® AfterSun bodylotion & seerumi, jossa käsin hierrettyjen mineraalien lisäksi on buusterina hyaluron, rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa auringon jälkeen.

Tärkeintä on muistaa: järkevästi & kohtuullisesti ja pienin annoksin aurinkoa!


D-vitamiini

“D-vitamiini toimii aktiivisesti lähes kaikissa kehomme soluissa ja sillä on tärkeä osuus solujen aineenvaihdunnassa:
•se tehostaa kalsiumin imeytymistä kehossa - luusto ja hampaat
•se säätelee lisäkilpirauhasista erittyvän parathormonin tasoa, mikä puolestaan säätelee kalsiumin määrää veressä
•se tukee luuston kehittymistä, uusiutumista ja mineralisoitumista
•se aktivoi lihaksistoa
•se parantaa kehon toimintakykyä ja voimaa, kohentaa luuntiheyttä ja siten vähentää kaatumis-, onnettomuus- ja luunmurtumariskiä noin 20%:lla

Tärkein D-vitamiinin lähde on aurinko ja meidän tulee antaa sille mahdollisuus ihollamme D-vitamiinin muodostukseen. Euroopassa emme saa tarpeeksi UVB-säteilyä marras- ja helmikuun välisenä aikana. Iän myötä hidastuu D-vitamiinin muodostus iholla ja suoraa auringonsäteilyä myäs vältellään enemmän. Nuori iho muodostaa auringossa noin 25% enemmän D-vitamiinia. Aurinkovoiteiden suojakertoimet vähentävät tai estävät kokonaan D-vitamiinin muodostuksen.

Saksassa 80%:lla väestöstä todetaan liian alhainen D-vitamiinin taso veressä. Enemmistö ihmisistä ei ole tietoinen auringonsäteilyn tärkeästä merkityksestä terveydelle. Mediassa ihotautilääkärit ja muut asiantuntijat kertovat vain auringon haitallisista vaikutuksista aina ihosyöpään asti. Järkevässä määrin auringonsäteilyä on meille ja terveydellemme välttämätöntä. Vitaliteetin ylläpitoon ihanteellista olisi 20-30 minuuttia päivittäin paljaalle iholle: kasvoille, käsivarsille, säärille - ilman suojakertoimia.” (Dr. Alexandra Schek, Saksa)

“Kehon saadessa riittämättömästi auringonvaloa ja sen avulla D-vitamiinin muodostusta iholla on seurauksena häiriöitä solujen aineenvaihdunnassa. Seurauksena syntyy sisäelimissä vajaatoimintaa - ja ajan kanssa sairauksia.” (Prof. Dr. Jörg Spitz, Saksa)

Juuri tämän vuoksi olemme kehittäneet Solumineraali® SunCare & AfterSun tuotteet ilman kemiaa ja ilman haitallisia suojakertoimia - markkinoilla erilaiset, ainutlaatuiset ja luonnolliset terveyttämme vahvistavat innovaatiot!

SUN -käyttäjäkokemuksia

“Tutustun parhaillaan SUN-sarjaan. Olen käyttänyt pari viikkoa ja vartalolotionit tuntuvat mukavilta käytössä ja tuntuvat suojaavan ihoa auringon haitoilta todella hyvin sekä ravitsevan ihoa.”

“Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteisiin. Ihoni oli aiemmin kuiva ja kutiava. SUN tuotteet auttoivat. Ihoni näyttääkin paljon paremmalta. Mikä parasta, ovat niin turvallisia käyttää. Muuta en voisi käyttää iholleni!”

“Mukana reissussa oli SUN-solumineraalivoiteet. Lapseni ei käyttänyt tavallisia aurinkovoiteita ollenkaan eikä myöskään palanut. Hän ruskettui kuin papu! Minä huomaan kestäväni aiempaa paremmin aurinkoa.”

“Minä kemikaaliallergisena ja yliherkkänä käytin nytkin Espanjan matkalla SunCare voidetta ennen auringonottoa. Aloitin sen käytön jo viikko ennen matkaa ja käytin sitä koko matkan. En saanut mitään ihottumaa, aivan ihana tuote ja rusketus on hieno. AfterSun olen jo kokeillut aiemmin ja se on hyvä myös. Olen ollut erittäin tyytyväinen käyttämääni SUN kasvovoiteeseen. Se ei ollut liian kevyt, mutta ei myöskään liian rasvainen. Mukavan tuhti kuitenkin ikääntyneelle iholleni.“

“Käytin SUN kasvovoidetta ja vartalovoidetta viime kevään ja kesän. Aivan mahtavat tuotteet, kiitos niistä! Tässä muutama havaintoni:
•Käsiini tulee yleensä ensimmäisillä aurinkokerroilla aurinkoihottumaa, nyt sitä tuli aivan vähän ensimmäisellä kerralla, mutta rauhoittui nopeasti kun käytin vartalovoidetta ja tämän jälkeen sitä ei tullut
•Voiteet suojasivat palamiselta (vaikka eivät siis ole UV-suojia) ja rauhoittivat ihoa nopeasti, jos oli päässyt palamaan
•Rusketus muodostui nopeasti iholle ja säilyi pitkään syksylle kauniina
•Iho ei kuivunut auringosta näillä tuotteilla
•Tuotteet on helppo levittää ja hetken päästä niiden päälle on mukava levittää tarvittaessa myös aurinkosuojatuotteet (imeytyivät siis hyvin)
•SUN kasvovoide sopii myös meikin alle
•Imeytyvyytensä takia kiva käyttää myös lapselle”

“Olen kokenut positiivista kaulassa ja yläkehossani oleviin, luomilta näyttäviin läiskiin, enemmän kuin aurinkovaikutuksiin. Olen laittanut seerumia pääasiassa "luomiin" ja välillä voidettakin, ihan sen vuoksi että minusta siinä olevat mineraalit sopivat hyvin.”

“Hyvä tuote. Itsellä ei iho pala auringossa. Tyttärellä palautti nopeasti auringossa palaneen ihon normaaliksi.”

“Ihoni ei ole palanut auringossa, eikä ole ollut punainen auringossa olon jälkeen. Pisamia ei ole tullut lisää. Jotenkin muut ovat kiinnittäneet huomiota, mikä suoja, paljonko kerroin noilla tuotteilla on, kun nykyisin moni käyttää kasvoihin 50 aurinkosuojaa. Ovat niin riittoisia ja täyteläistä tavaraa.”

“Olen tykännyt paljon tuotteista. Kasvovoide on toiminut ihanasti. Olen myös käyttänyt meikin alusvoiteena sitä. Sitruunainen tuoksu on ihana. Sun voide on ollut minulla ja pikkutytöllä koko kesän käytössä. Ei palanut kertaakaan meidän iho. Ja iho ei jäänyt tahmeaksi niin kuin muilla aineilla on jäänyt.” 

“Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen SUN -tuotteisiin!”

D-vitamiini linkkejä

Vitamin D inhibits inflammation
https://www.healthandscience.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=1029:vitamin-d-inhibits-inflammation&catid=20&lang=en&Itemid=198

Remember vitamin D to prevent infections
https://www.healthandscience.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=642:remember-vitamin-d-to-prevent-infections&catid=20&lang=en&Itemid=198

Vitamin D reduces virus and airway infections
https://www.healthandscience.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=1031:vitamin-d-reduces-virus-and-airway-infections&catid=20&lang=en&Itemid=198

Lack of magnesium makes vitamin D ineffektive
https://www.healthandscience.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=1493:lack-of-magnesium-makes-vitamin-d-ineffective&catid=20&lang=en&Itemid=198

“Erityisiä riskiryhmiä ovat ikääntyvät, diabeetikot, sydän- ja syöpäpotilaat sekä astmaatikot, jotka tarvitsevat D-vitamiinia paljon viranomaisten suosituksia enemmän.” (Tri Tolonen 03 2020)

Suositukset kehon vahvistamiseksi

Immuniteetin vahvistamista pidetään täällä saksankielisessä Keski-Euroopassa tämän kevään uusien kokemusten pohjalta tärkeimpänä toimenpiteenä, minkä meistä jokainen voi tehdä oman terveytensä eteen seuraavin suosituksin:
• D-vitamiini - Solumineraali® SunCare tuotteet ilman suojakertoimia avaavat oven D-vitamiinille
• C-vitamiini
• Magnesium - Solumineraali® nro 7 magnesiumfosfaatti
• Seleeni - Solumineraali® Plus nro 26 amorfinen seleeni
• Sinkki - Solumineraali® Plus nro 21 sinkkikloridi

Lisäksi suosittelen säännölliseen käyttöön Solumineraali® nro 3 rautafosfaattia puolustuskyvyn vahvistamiseksi.


Lue lisää:

22.4.-18 https://solumineraali.com/blog/solumineraali-sun
25.4.-18 https://solumineraali.com/blog/solumineraali-suncare
1.5.-18 https://solumineraali.com/blog/solumineraali-aftersun
20.5.-18 https://solumineraali.com/blog/solumineraali-sun-vaihtoehto-kemialle
29.5.-18 https://solumineraali.com/blog/solumineraalit-puhtaat-luonnonoljyt
4.6.-18 https://solumineraali.com/blog/solumineraali-sun-d-vitamiini
14.5.-19 https://solumineraali.com/blog/solumineraali-sun-ilman-kemiaa
22.5.-19 https://solumineraali.com/blog/solumineraalit-havaiji-aurinkosuoja
26.5.-19 https://solumineraali.com/blog/luonnonkosmetiikka-uutisaiheena


“Ennen kaikkea UV-filtterit ovat riski meille ihmisille: ne näkyvät verenkierrossa jo yhden vuorokauden kuluttua käytöstä ja monet asiantuntijat suosittelevat kemiallisista suojista pidättäytymistä hormonihäirikköriskin vuoksi.” Noora Shingler Suomen Luonto -lehdessä 06 2020.

Ajattele siis aurinkovoiteiden valinnassa terveytesi ohella myös luontoa!

Saat nakuFinland™ AURINKO -tuotteet (ent. SUN) nettikaupassamme täältä!


Aurinkoa & terveyttä - ja Solumineraalit® vuoden aurinkoiseen aikaan - luonnollisesti! ☀️