UUTTA! Solumineraali® AfterSun hellii & hoivaa

 
solumineraali-solumineraalit-sun-suncare-aftersun-2.jpg

UUDET Solumineraali® AfterSun -tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa kasvoille & keholle ja ne hellivät & hoitavat auringon jälkeen. AfterSun+ seerumissa on Solumineraalien® lisäksi buusterina hyaluron.

Tuotteet sisältävät Original Dr. Schüssler -metodin mukaisesti ainoina maailmassa käsin hierrettyjä mineraaleja kalsiumfosfaatti, rautafosfaatti, natriumkloridi, piihappo, Plus sinkkikloridi. Solumineraali® AfterSun hoitaa, uudistaa ihoa ja lisää sen vastustuskykyä sekä vähentää kutinaa, hilseilyä, kuumotusta, punaisuutta ja rauhoittaa auringossa herkistynyttä ihoa.

Solumineraali® AfterSun -tuotteet

Solumineraali® Seerumi AfterSun+
sopii paikallisesti kasvojen & kehon auringossa herkistyneiden alueiden hoitoon. Se rauhoittaa, viilentää, vähentää hilseilyä, kutinaa, pintakuivuutta ja punaisuutta, elvyttää ja ravitsee ihoa, ehkäisee ryppyjen syntyä ja vähentää niiden syvyyttä. Hyaluron sitoo itseensä kosteutta tuhatkertaisesti ja iho saa uutta täyteläisyyttä. Seerumi on kevyt, helposti levitettävä, hyvin imeytyvä, riittoisa ja tuoksuton.

Solumineraali® Bodylotion AfterSun
rauhoittaa, viilentää, uudistaa ja vahvistaa ihoa, vähentää kutinaa, kuumotusta, punaisuutta ja ihon hilseilyä auringon jälkeen sekä lisää ihon kimmoisuutta. Lotion on kevyt, helposti levitettävä, hyvin imeytyvä eikä tahraa.

Faktoja auringosta & co

• liika sokeri & junk food ja tupakointi lisäävät riskiä ihon palamiselle auringossa
• kemialliset auringonsuojakertoimet yli SK 9 estävät täysin D-vitamiinin muodostuksen iholla
• riittävän korkea D-vitamiinin pitoisuus kehossa ehkäisee osaltaan syövän syntyä
• aurinkovoiteiden sisältämän kemian ja hormonien sanotaan olevan syynä aurinkoallergiaan ja -yliherkkyyteen, ”Mallorca-akneen” ja ihosyövän syntyyn
• kemia & hormonit aurinkovoiteissa pääsevät iholta kehoon ja voivat vaikuttaa haitallisesti lapsen kehitykseen
• kemia & hormonit saastuttavat maailman järvet & meret sekä kalat ja muut merenelävät

Aidot & alkuperäiset, maailmalla ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® saat koulutukseni käyneiltä aktiivisilta ammattilaisilta ja yksittäisistä yhteistyö-terveystuotekaupoista. Jos et tarvitse henkilökohtaista opastusta, löydät kaikki uudet Solumineraali® SUN tuotteet myös nettikaupastani.

Aurinko on ystäväsi! Aurinko on elintärkeä terveydelle & elämälle - meille kaikille! ☀️