UUTTA! Solumineraali® SunCare vahvistaa & valmistaa

 
solumineraali-solumineraalit-sun-suncare-presun.jpg

UUDET Solumineraali® SunCare -tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa kasvoille & keholle. Aloita SUN ihonhoito hyvissä ajoin, mieluiten jo viikkoja ennen kesää & aurinkoa! Solumineraalien® suoja solutasolla vahvistuu ajan & säännöllisen päivittäisen käytön myötä – sisältä ulospäin.

Solumineraali® SunCare -tuotteet

Solumineraali® SunCare valmistaa & vahvistaa ihosolujasi auringolle, vähentää aurinkoyliherkkyyttä, säätelee ihon kosteustasapainoa, vähentää pintakuivuutta ja tukee melaniinin muodostusta. Sisältää Original Dr. Schüssler -metodin mukaisesti käsin hierrettyjä mineraaleja kalsiumfosfaatti, kaliumsulfaatti, natriumkloridi, piihappo, Plus amorfinen seleeni. Asiantuntemuksella valittujen ”aurinkomineraalien” lisäksi amorfinen seleeni toimii antioksidanttina vapaita radikaaleja ja auringon haitallista säteilyä vastaan. Seleeni osallistuu myös meille niin tärkeän D-vitamiinin muodostukseen iholla, josta D-vitamiini siirtyy hius- ja imusuoniston kautta koko kehon käyttöön ja hyödyksi - ja terveydeksesi.

Solumineraali® Kasvovoide SunCare
sopii koko aurinkoisen ajan päivä- ja yövoiteeksi. Se ravitsee kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa, kosteuttaa kuivaa ihoa, suojaa, vahvistaa ja uudistaa ihoa, vähentää luomien & pisamien syntyä ja aurinkoyliherkkyyttä. Voide on kevyt ja hyvin imeytyvä. EI kemiallista suojakerrointa!

Solumineraali® Bodylotion SunCare
säätelee ihon kosteustasapainoa, vähentää pintakuivuutta ja aurinkoyliherkkyyttä, kiinteyttää ihoa, suojaa, uudistaa ja valmistaa & vahvistaa ihoa auringolle. Lotion on kevyt, helposti levitettävä, hyvin imeytyvä eikä tahraa. EI kemiallista suojakerrointa!

Solumineraali® JauheMix SunCare
sisäisesti on kaiken itsehoidon perusta. SUN juoman valmistat hetkessä ulkoisen ihonhoidon tueksi. Sekoita vajaa 1tl-mitta jauhetta 1dl kuumaan tai kylmään veteen aamuin illoin. Nauti pienin kulauksin, ensin vähintään puoli minuuttia suussa pitäen. Käsin hierretyt mineraalit Original Dr. Schüssler -metodin mukaisesti - ainoat maailmalla! Elintarvike, gluteeniton, tärkkelyksetön.

Hyödyllisiä vinkkejä aurinkoiseen aikaan

• vältä keskipäivän aurinkoa - suositus ennen klo 12-14, nykyisin klo 11-15
• älä ole kerralla liian kauan auringossa - 20-30min
• suojaa itsesi kevyillä vaatteilla - luonnonkuidut puuvilla, pellava ja silkki ovat ilmavia ja viileitä
• oleile varjossa - saat aurinkoa kaikilta suunnilta 35-40%
• suojaa pääsi
• nauti runsaasti raikasta vettä; se estää ihosi & kehosi kuivumista - suositus 30ml per painokilo
• vihreät kasvikset & vihannekset toimivat antioksidantteina ja suojaavat ihoasi auringossa vapailta radikaaleilta - voit aloittaa niiden runsaamman käytön jo hyvissä ajoin ennen aurinkoista aikaa

Aidot & alkuperäiset, maailmalla ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® saat koulutukseni käyneiltä aktiivisilta ammattilaisilta ja yksittäisistä yhteistyö-terveystuotekaupoista. Jos et tarvitse henkilökohtaista opastusta, löydät kaikki uudet Solumineraali® SUN tuotteet myös nettikaupastani.

Solumineraali® SUN sun kesääsi - luonnollisesti! ☀️