SOLUMINERAALI®
 
IMG_9873.JPG
 

Solumineraali®
aitoa & alkuperäistä Alpeilta

Aito & alkuperäinen Solumineraali® by annukka aarnio on Dr. Schüsslerin vuodelta 1874 tunnetun alkuperäisen menetelmän & reseptin mukaan käsin hierretty ja ainoa maailmassa! Harvinainen käsityö perinteitä uskollisesti kunnioittaen ja noudattaen sekä lähiseudun onnellisten lehmien maidosta perinteisesti kuivattu maitosokeri ovat entistä korkealuokkaisempien, puhtaampien, luontoa ja alkuperää kunnioittavien Solumineraali® tablettien, jauheiden, voiteiden ja luonnonkosmetiikan perusta. Kokeile, ihastu ja vakuutu itse!

 

Itävalta - Saksa

Solumineraali® tabletit, jauheet, Plus tabletit, voiteet, VoideMix ja luonnonkosmetiikka by annukka aarnio tuoteperheen valmistajat ovat alansa huippuja Itävallan ja Saksan Alppimaisemissa, lyhyiden ajomatkojen päässä kotikaupungistani Bregenzistä. Raaka-aineita ja tuotteita ei kuljeteta paikasta toiseen tai pitkiä matkoja, vaan valmistus tapahtuu alusta loppuun samassa paikassa, samojen ihmisten silmien alla, samoissa käsissä ja vastuulla.

Vahva luottamuksemme tekijöihin, osaajiin, valmistajiin ja heidän työnsä arvostus sekä hyvät, läheiset ja toisiaan kunnioittavat ihmissuhteet eivät ole itsestäänselvyys, mutta meille kullanarvoinen ja tärkeä asia. On ilo tehdä työtä yhdessä!

 

“Be different or die!”

Tarjoamme Sinulle parasta koskien sekä tuotteitamme että palveluitani. Haluan olla ensimmäisenä välittämässä ainutlaatuista, alkuperäistä, parhainta mahdollista ja jo pitkällä kokemuksella luotettavaksi todistettua laatua Euroopasta Suomeen!

Puhtaus, selkeys, yksinkertaisuus ja vain kaikki olennainen ja vaikuttava ovat mukana tuotteissamme. Alkuperän, raaka-aineiden ja muiden komponenttien valinnassa emme tingi tai säästä. Vain paras on kyllin hyvää, kun on kyse investoinnista siihen kallisarvoisimpaan - terveyteen & hyvinvointiin! 

Meillä on Suomessa pitkäaikaisin ja perusteellisin kokemus Solumineraaleista®, mikä on myös Solumineraali® by annukka aarnio tuotekehityksemme pohjana. Yhteistyökumppanimme Suomessa; terveystuotekaupat & sekä kauneus- ja terveysalan ammattilaiset, ovat kaikki saaneet hoitoihin ja tuotteisiini henkilökohtaisen koulutukseni, mitä olen jo alkumetreiltä lähtien pitänyt yhtenä kunnia-asianani.

 

Ainutlaatuista, luonnollista & puhdasta

Solumineraali® by annukka aarnio tuotteet täyttävät korkeatkin odotukset ja vaatimukset. Työtämme ja tuotteiden valmistusta ohjaavat seuraavat arvot:
• ainutlaatuisuus
• eettisyys
• laadukkuus
• luonnollisuus
• puhtaus
• rehellisyys
• vastuullisuus

Minulle on tärkeintä tietää ja tuntea tarjoavani parasta ja sitä, missä sydämeni on aidosti mukana, mihin itse uskon ja mistä uskon myös Sinun hyötyvän ja saavan apua! Käytän Solumineraaleja® myös itse arjessani ja voin sydämestäni suositella Sinulle niiden luonnollista, puhdasta, ainutlaatuista ja ”vaikuttavaa” maailmaa!