SOLUMINERAALI®
 
solumineraali-solumineraalit-annukka-aarnio-about.jpg
 

annukka aarnio

Perinteiset ja luonnonmukaiset hoitomuodot ovat täällä Itävallassa ja saksankielisessä Euroopassa paljon laajemmin tunnettuja ja käytettyjä kuin Suomessa. Ihmistä hoidetaan kokonaisuutena ja oireen syytä eikä vain yksittäisiä oireita. Olen hoitanut omaa ja perheeni terveyttä vuodesta 1990 lähtien luonnollisesti: akupunktio, Enderlein-terapia, homeopatia, kukkatipat, kinesiologia, kraniosakraaliterapia, osteopatia, solumineraalit etc. – ja erittäin hyvin tuloksin.

 

Oppivuodet Alppimaisemissa

Kokemukseni ja intuitioni saivat minut haluamaan oppia lisää, laajemmin ja syvemmin solusuoloista, hierretyistä kivennäisaineista Dr. Schüsslerin mukaan, niiden luotettavan toimivuuden, luonnonmukaisuuden, puhtauden ja yksinkertaisen käytön vuoksi. Kouluttauduin Itävallassa niiden ammattilaiseksi, diplomilla "Mineralstoffberaterin nach Dr. Schüssler mit Antlitzanalyse nach Dr. Hickethier". Lisäkoulutusta olen saanut alansa huippuammattilaisilta Sveitsissä ja Saksassa.

Olen hyvin kiitollinen siitä, että olen saanut tietotaitoni alan eurooppalaisilta uranuurtajilta, parhaimmilta ja tunnetuimmilta ammattilaisilta. Olen päässyt lähes alkulähteelle! Itävaltalainen oppi-isäni Friedrich Kopsche on yhdessä sveitsiläisen Richard Kellenbergerin kanssa kirjoittanut aiheesta kirjan, jota on myyty yli miljoona kappaletta. Se oli vuonna 1997 ensimmäinen nykypäivään sovellettu kirja sitten Dr. Schüsslerin ja Dr. Hickethierin omien julkaisujen. Richard Kellenberger on vielä 1970-luvun alussa saanut koulutuksensa Dr. Hickethierin viimeisiltä elossa olleilta työntekijöiltä.

Kirjoittamissani kirjassa, hoito-oppaassa ja koulutusmateriaaleissa olevat suositukset perustuvat Dr. Schüsslerin vanhan metodin ja reseptin mukaan valmistettuihin käsin hierrettyihin, aitoihin & alkuperäisiin Solumineraali® tabletteihin ja jauheisiin, joita tuon maahan, käytän omassa vastaanottotyössäni ja koulutuksissani ja joita myös itse ja perheeni käytämme terveyden ylläpitoon ja sairauksien hoitoon aina tarpeen vaatiessa.