Solumineraali® SunCare – vaihtoehto kemialle

 
solumineraali-solumineraalit-sun-suncare-beach-2.jpg

Uudet Solumineraali® SUN aurinkotuotteet uuteen kesään - ilman kemiaa. EI suojakerrointa. Erilaista & ainutkertaista. Ennalta valmistaen & vahvistaen, sisältä pinnalle. 100% luonnollisesti luonnosta aurinkoon.

Terve väri ilman suojakertoimia

Lapsuuskesinä olimme ruskeita kuin pavut. Maaseudulla Savossa olimme aina ulkona, kesällä mökillä, rannalla, uimassa eikä meillä ollut aurinkovoiteita. Nuorena neitona vietin kesälomiani Ibizalla. Ostin paikallisen ruskean aurinkoöljyn ilman suojakerrointa kookoksen tuoksulla. Grillasin itseäni aamusta iltaan. Viilensin kuumaa ihoa meressä useita kertoja päivittäin. Annoin merisuolan kuivaa iholleni... enkä palanut. En ole enää vuosiin käyttänyt aurinkovoiteita suojakertoimella, sillä olen vain lyhyitä aikoja auringossa. Epäluuloni vuosittain kohoavia suojakertoimia kohtaan on kasvanut. Myös tietämys niiden ja aurinkovoiteissa olevan muun kemian suhteen on lisääntynyt. Viime vuodet on kiinnostukseni kasvanut luonnollista vaihtoehtoa kohtaan klassisten aurinkovoiteiden ja suojakertoimien sijaan niin isoksi, että halusin uudenlaiset & erilaiset omat aurinkotuotteet, joita myös käytetään eri tavoin... Lue lisää kotisivultani/tuotteet ja home/SUN, SunCare, AfterSun.

Mallorca-akne ja muut aurinkoallergiat

Sanotaan, että nk. Mallorca-akne, aurinkoallergiat ja aurinkoyliherkkyys aina ihosyöpiin saakka on aurinkovoiteissa olevan kemian syytä - eikä suinkaan auringon. Tunnen parin vuoden takaa tapauksen, jossa nuori mies poltti ihonsa pahoin oltuaan päivän auringossa Pohjois-Saksassa ja käytettyään suojakerrointa 50!

Nano-aurinkosuojat

Titandioxidi, jota vielä vuosia sitten pidettiin hyvänä ulkoisena vaihtoehtona ihon suojaamiseen auringonsäteiltä, on saavuttanut kehityksessään niin pienen nanokoon, että se imeytyy ihon läpi ja kulkeutuu hius- ja imusuonistoa pitkin kaikkialle kehossa, aina solutasolle asti. Nykyisin siitä varoitetaan nanokoossa syöpää aiheuttavana aurinkosuojana.

Dr. Stefan Lanka, mikrobiologi, virologi, Saksa (2009): "Aurinkovoide-sairaus, nanotekniikan syytäkö?
Varoitus NANO-auringonsuojavoiteista Alpenparlament (ALP) lääkärilehdessä: Aurinkosuojan nanohiukkasilla on potentiaali vaikuttaa negatiivisesti ihmisen terveydentilaan. Nanokoon auringonsuoja hajottaa ja syö soluja, etenkin hermosoluja. Tutkimuksissa todettu etenemismalli on sama kuin Alzheimerintaudissa. Nanohiukkaset yhdistyvät atomaarisen vetovoiman johdosta solukalvoon, tuhoavat solun ja aiheuttavat pysyvän tulehdustilan."

Hormonit aurinkovoiteissa

Univ.-Prof. DDr. Johannes Huber, tunnettu hormoniekspertti, Itävalta (2016): " Viimeisimmät tutkimukset vahvistavat sen, että hormonaalisesti vaikuttavat kosmetiikan ainesosat voivat vaikuttaa endokriiniseen järjestelmään ja hormonitasapainoon. Riskialttiimpia ovat sikiöt, lapset ja nuoret. Haittavaikutukset voivat kohdistua eri kehitysvaiheisiin ja kasvuun. Seurauksina voivat olla mm. liian aikainen puberteetti sekä oppimis- ja muistiongelmia. Mahdolliset häiriöt terveydentilassa voivat johtaa eturauhas-, kilpirauhas-, kives- ja rintasyöpään sekä sydän- ja verisuonisairauksiin, hedelmättömyyteen ja liikalihavuuteen. Hormonaalisesti vaikuttavista parabeeneista, UV-suojasta ja muista synteettisistä yhdisteistä voi syntyä terveydelle vaarallinen kemikaalikoktaili, joka on mitattavissa verestä, virtsasta, kehon kudoksista ja jopa äidinmaidosta!

Kemian UV-suojat vesistöissä

Lehtiuutinen Pohjois-Saksasta kertoi (2017), että Itämerestä on todistettavasti mitattu UV-suoja-aineita. Sen johdosta pelätään pidemmällä aikavälillä seurauksia, kuinka vedessä olevat kemikaalit aiheuttavat mm. hormonaalisia muutoksia kaloissa ja muissa mereneliöissä. Muutoksia on jo todettu esim. ankeriaissa ja sisävesien kaloissa. - Ja me saamme sen kaiken ei-toivotun kemian elimistöömme ruokamme mukana!

Lue lisää:
The truth about cancer
Maria Nordin (2018): "Ihosyöpä yleistyy, mutta mistä se voi johtua? Näin minä suojaudun auringolta."

Auringosta D-vitamiinia

Tiesitkö, että aurinkovoiteiden kemiallinen suojakerroin 9:stä ylöspäin estää täysin D-vitamiinin muodostumisen ihollamme auringon avulla! Krooninen D-vitamiinin puutostila alle 50ng/ml voi johtaa moniin eri sairauksiin, myös syövän syntyyn. Lähiaikoina on myös tulossa blogikirjoitukseni auringosta & D-vitamiinista.

Muut blogitekstini teemasta SUN:
Solumineraali® SUN & puhtaat luonnonöljyt
Solumineraali® SUN - avaa ovi D-vitamiinille!
Solumineraali® SUN - aurinkoa luonnollisesti
Solumineraali® SunCare vahvistaa & valmistaa
Solumineraali® AfterSun hellii & hoivaa

Aidot & alkuperäiset, maailmalla ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® & niitä sisältävät voiteet ja luonnonkosmetiikan BB, BMI, SUN saat koulutukseni käyneiltä aktiivisilta ammattilaisilta ja yksittäisistä yhteistyö-terveystuotekaupoista. Jos et tarvitse henkilökohtaista neuvontaa, löydät kaikki Solumineraali® tuotteet myös nettikaupastani.


Anna auringolle mahdollisuus! ☀️