Puhtaat luonnonöljyt & Solumineraali® SUN

 
solumineraali-solumineraalit-sun-suncare-beach.jpg

Solumineraali® SUN aurinkotuotteet ovat suoja soluille, myös ihosoluille – 100% luonnon omin voimin! Ainoastaan luonnollinen aurinkosuoja, EI kemiallista auringonsuojakerrointa!

Solumineraali SUN

SUN aurinkotuotteet sisältävät käsin hierrettyjä, aitoja & alkuperäisiä Solumineraaleja®. Aurinkomineraalit vahvistavat soluja aurinkoiseen vuodenaikaan. Laadukkaat luonnonöljyt suojaavat luonnollisesti auringon UV-säteilyltä ja hoitavat ihoa ennen & jälkeen auringon. Solumineraali® SUN aurinkotuotteet ovat korkealuokkaista, puhdasta luonnonkosmetiikkaa, jonka pH on 5.5 eli sama kuin ihomme. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Tuotteet ovat ilman herkistäviä, allergisoivia aineita, kemiallisia hajusteita, väriaineita, silikoneja, parabeenejä (säilöntäaineita) ja maaöljyperäisiä raaka-aineita. Voiteen ja lotionin tuoksu on luonnosta, Litsea cubeban öljystä*. Seerumi on tuoksuton ja sisältää buusterina hyaluronia.

Solumineraali® SunCare

valmistaa & vahvistaa ihoasi auringolle, vähentää aurinkoyliherkkyyttä, säätelee ihon kosteustasapainoa, vähentää pintakuivuutta ja tukee melaniinin muodostusta. Aurinkomineraalien lisäksi amorfinen seleeni toimii antioksidanttina vapaita radikaaleja ja auringon haitallista säteilyä vastaan sekä osallistuu meille tärkeän D-vitamiinin muodostukseen iholla ja sen kuljetukseen iholta solutasolle.

Aloita SUN ihonhoito hyvissä ajoin, mieluiten jo viikkoja ennen kesää & aurinkoa! Solumineraalien® suoja solutasolla vahvistuu ajan & säännöllisen päivittäisen käytön myötä – sisältä ulospäin.

Solumineraali® AfterSun

hoitaa, uudistaa & vahvistaa ihoa ja lisää sen vastustuskykyä sekä vähentää kutinaa, hilseilyä, kuumotusta, punaisuutta ja rauhoittaa auringossa herkistynyttä ihoa.

Voidepohja

KOOKOSÖLJY

Kookosöljyn luonnollinen auringonsuojakerroin on 4-10. Arvokas öljy rauhoittaa, viilentää ja tasapainottaa ihoa. Se sopii sekä kuivan (atopia, psori) että rasvaisen (akne) ihon hoitoon. Aknenäpyt katoavat ja uusien synty ehtyy. Kookosöljy sitoo kosteutta, ennalta ehkäisee ryppyjen muodostumista, nopeuttaa raskausarpien ja herpeksen paranemista ja estää sen leviämistä, vaalentaa jo syntyneitä pigmenttiläiskiä ja hidastaa uusien muodostumista.

KARITEVOI

eli sheabutter suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä ja hoitaa ihoa myös auringon jälkeen. Se sisältää A, E ja F -vitamiinia, rasvahappoja ja flavonoideja. Se silottaa, hoitaa & suojaa ihoa, imeytyy hyvin, vaikuttaa ihon kosteustasapainoon. Se sopii erinomaisesti kuivan ihon kosteuttajaksi sekä atopian, psoriasiksen ja allergisen ihon hoitoon ja rauhoittaa kutinaa. Se pehmentää arpikudosta, ennalta ehkäisee tulehduksia, edistää solujen uusiutumista sekä nopeuttaa rikkimenneen ja ärtyneen ihon paranemista.

JOJOBAÖLJY

Jojobaöljyn luonnollinen auringonsuojakerroin on 3-4. Se edesauttaa rusketuksen säilymistä pidempään. Se sopii herkälle ja ongelmaiholle, kuivan ja vaativan ihon hoitoon sekä myös tulehtuneen ihon ja aknen hoitoon & ennalta ehkäisyyn.

E-VITAMIINI

suojaa ihoa UV-säteilyn haitoilta. Se on tärkeä suoja soluille - myös ihosoluille. Se on luonnon antioksidantti, joka mm. vahvistaa ihon suojamekanismia ja nopeuttaa vahingoittuneen ihon paranemista.

LITSEA CUBEBA

kevyt, raikas tuoksu saadaan luonnosta, laakeripuiden sukuun kuuluvan pensaan lehdistä puristetusta öljystä, jolla on antibakteerinen, antiseptinen ja tulehdusta hillitsevä vaikutus. Se taistelee bakteereita, viruksia ja sieniä vastaan. Se tehostaa ihon aineenvaihduntaa, vähentää hienmuodostusta, vahvistaa sidekudosta, kiinteyttää, virkistää, elävöittää ja kirkastaa ihoa. Puhdas luonnonöljy sopii sekä rasvaiselle että kuivalle iholle; niin aknen, näppyjen & epäpuhtauksien kuin myös atopian ja ekseeman hoitoon.

HYALURON

seerumissa sitoo itseensä kosteutta jopa tuhatkertaisesti ja täyttää ihosolujen välisen tilan. Ihosta tulee kiinteämpi ja rypyt & juonteet vähenevät. Iho saa uutta täyteläisyyttä & elastisuutta. Se on avuksi myös palovammojen ja haavojen hoidossa. Ihon/kehon oma hyaluronin tuotanto alkaa heikentyä jo 20-vuotiaana, jolloin ihon kosteus ja kimmoisuus vähenevät ja ensimmäiset rypyt ilmestyvät iholle 25-30 vuoden iässä.

Muut blogitekstini teemasta SUN:
Solumineraali® SUN - avaa ovi D-vitamiinille!
Solumineraali® SunCare - vaihtoehto kemialle
Solumineraali® SUN - aurinkoa luonnollisesti
Solumineraali® SunCare vahvistaa & valmistaa
Solumineraali® AfterSun hellii & hoivaa

Aidot & alkuperäiset, maailmalla ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® & niitä sisältävät voiteet ja luonnonkosmetiikan BB, BMI, SUN saat koulutukseni käyneiltä aktiivisilta ammattilaisilta ja yksittäisistä yhteistyö-terveystuotekaupoista. Jos et tarvitse henkilökohtaista neuvontaa, löydät kaikki Solumineraali® tuotteet myös nettikaupastani.

Ota uusi kesä vastaan luonnollisesti! ☀️