Solumineraali® SUN - avaa ovi D-vitamiinille!

 
solumineraali-SUN1.jpg

Solumineraali® SunCare luonnonkosmetiikan sisältämät korkealuokkaiset puhtaat luonnonöljyt antavat auringolle & D-vitamiinin synnylle mahdollisuuden ja suojaavat ihoa kevyesti ja luonnollisesti omilla suojakertoimillaan!

Kemian suojakerroin kontra D-vitamiini

Tiesitkö, että aurinkovoiteiden kemiallinen suojakerroin 9:stä ylöspäin estää täysin D-vitamiinin muodostumisen ihollamme auringon avulla!
Krooninen D-vitamiinin puutostila alle 50ng/ml voi johtaa moniin eri sairauksiin, myös syövän syntyyn. D-vitamiinin perustarpeen tyydyttämiseen suositellaan auringonvaloa, jonka avulla D-vitamiini on kestävämpää kuin ravinnosta ja ravintolisistä saatu vaihtoehto. D-vitamiinin 10.000 i.E. muodostumiseen tarvitsemme vain 20min auringonvaloa ilman aurinkovoidetta (ilman suojakerrointa). Aika on niin lyhyt, ettei se myöskään johda ihon palamiseen. Vältä kuitenkin keskipäivän kuuminta aurinkoa (klo 12-14).

D-vitamiini & kalsium

D-vitamiini ei ole vitamiini, vaan nk. ”aurinkohormoni” ja se kuuluu kemialliselta rakenteeltaan steroideihin, joihin kuuluvat mm. kortisoni ja seksuaalihormonit.
D-vitamiinia tarvitaan kehon kalsiumin kanssa yhdessä luuston ja hampaiden kalsium-fosfaatti-fluoridi-yhdisteiden muodostukseen. Rakennusaineet luustolle saat Solumineraali® nroista 1 kalsiumfluoridi ja 2 kalsiumfosfaatti sekä nro 7 magnesiumfosfaatti turvaamaan kalsiumin imeytymisen solutasolle. Myös nro 11 piihappo on tärkeä kalsium-aineenvaihdunnalle kehossa. Sen sijaan D-vitamiini osallistuu kalsiumin imeytymiseen suolesta sekä munuaisten erittämän kalkin talteenottoon kehon hyödyksi.

D-vitamiinin puutos & suoja

Dr. Volker Rimkus, saksalainen gynekologi, tutkija, humanidenttisen luonnollisen hormoniterapian kehittäjä:
"D-vitamiinin puutoksen ilmentymiä voivat mm. olla siitepölyallergia, huimaus, luunmurtumat, pahoinvointi rasituksen yhteydessä, osteopenia, osteoporoosi, sydänlihaksen heikkous, selkärangan nivelten murtumat, säärien heikko kantavuus, verenkiertohäiriöt ja vesinuha.
D-vitamiini suojaa mm. autoimmuunisairauksilta, eturauhassyövältä, joiltakin ihosairauksilta, infektioilta, rintasyövältä, sokeritaudilta, korkealta verenpaineelta, MS-taudilta ja verisuonten kalkkeutumiselta."

D-vitamiini & immuunijärjestelmä

Univ.-Prof. DDr. Johannes Huber, Itävallan tunnetuin ja arvostetuin "hormoniprofessori":
"Kohtuullisissa mitoissa nautittuna auringonvalo ei ole vain mannaa mielelle & sielulle, vaan se vahvistaa immuunijärjestelmäämme. Jo noin 2000 vuotta sitten kreikkalainen lääkäri Antyllos ja hänen kolleegansa määräsivät aurinkokylpyjä vahvistamaan potilaitaan fyysisesti, lisäämään vastustuskykyä ja nostamaan suorituskykyä. 1970-luvulla löydettiin auringon UV-säteilyn merkityksekäs ja tärkeä osuus D-vitamiinin muodostuksessa iholla. D-vitamiini on korvaamaton luustolle, lihaksistolle ja vastustuskyvylle."


Lue lisää:
Health & Science: Sun and vitamin D are invigorating but overlooked by science
Health & Science: Large doses of vitamin D swiftly reduce arterial stiffness

Muut blogitekstini teemasta SUN:
Solumineraali® SUN & puhtaat luonnonöljyt
Solumineraali® SunCare - vaihtoehto kemialle
Solumineraali® SUN - aurinkoa luonnollisesti
Solumineraali® SunCare vahvistaa & valmistaa
Solumineraali® AfterSun hellii & hoivaa

Aidot & alkuperäiset, maailmalla ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® & niitä sisältävät voiteet ja luonnonkosmetiikan BB, BMI, SUN saat koulutukseni käyneiltä aktiivisilta ammattilaisilta ja yksittäisistä yhteistyö-terveystuotekaupoista. Jos et tarvitse henkilökohtaista neuvontaa, löydät kaikki Solumineraali® tuotteet myös nettikaupastani.

Aurinko on ystävämme! ☀️