Hamoni® solustressiin

 
solumineraali-nettikauppa-hamoni-station-2.png

Hamoni® innovaatio antaa fysikaalisen suojan sähkösaastetta; mobile, wlan, 5G-verkko, maasäteily etc. vastaan henkilökohtaisella to go -laitteella kodin ulkopuolella ja station -laitteella kotona & työpaikalla.


Patentti

Hamoni® on yli 40 v sitten patentoitu keksintö Itävallasta - ja markkinoilla yhä ainutlaatuinen ja ajankohtaisempi nyt kuin koskaan aiemmin! Se on tehokas suoja sähkösaasteen haittavaikutuksia vastaan. Se on testattu toimivaksi myös vahvan 5G-verkon terveydelle haitallisten vaikutusten harmonisointiin & eliminointiin.


Sähkönmittauslaitteet

Markkinoilla olevilla sähkönmittauslaitteilla ei voida mitata Hamoni® laitteiden vaikutusta sähkösaasteeseen, sillä ne mittaavat vain säteilytiheyttä ja sen termistä vaikutusta eli energiaa ja siitä syntyvää lämpöä. Sähkönmittauslaitteet eivät kykene mittaamaan elektromagneettisen kentän atermisiä eli ei lämpöä synnyttäviä komponentteja. Siksi on loogista, että Hamoni® laitteiden positiivinen vaikutus ei voi tulla todistetuksi perinteisten mittauslaitteiden näyttämillä lukemilla.


Elektrosmog

Elektrosmogilta voit suojautua mm. väreillä, metalleilla ja eristemateriaaleilla, mutta ne eivät suojaa sähkösaasteen matalataajuuksilta eivätkä maasäteilyltä. Myös näillä alueilla Hamoni® voi toimia suojanasi!


Atermiset komponentit

Sähkösaasteen atermiset komponentit synnyttävät stressiä solutasolla ja heikentävät kehon immuunipuolustusta. Uusimmat tutkimukset (jo yli 90 tutkimusta) todistavat sähkösaasteen haitalliset biologiset vaikutukset. Sähkösaasteen atermiset osaset synnyttävät sekä fyysistä että psyykkistä stressiä, joka on mitattavissa kehossa syntyvinä välittöminä fysikaalisina ja kemiallisina reaktioina, jotka puolestaan ovat mitattavissa mm. kehon stressitilan ilmoittavalla sydämen sykevälin HRV-mittauksella (heart rate variability), kinesiologian lihastestillä ja stressihormoni kortisolin mittauksella syljestä tai verestä.


Oksidatiivinen stressi soluissa

Stressi syntyy ensin solutasolla oksidatiivisena eli hapetusstressinä. Se on lyhyessä ajassa tunnistettavissa stressireaktioina koko kehossa; mm. sydämessä, verenkierrossa, ruoansulatuksessa. Solutason stressin muita ilmenemismuotoja voivat olla päänsärky, krooninen väsymys, uupumus, unettomuus ja allergiat. Säteily nostaa tutkijoiden mukaan syöpäriskiä ja solun stressivasteita ja siten edesauttaa kehossa haitallisten vapaiden radikaalien lisääntymistä. Säteily lisää geneettisiä vaurioita soluissa, aiheuttaa rakenteellisia ja toiminnallisia muutoksia sukuelimiin, lisää oppimis- ja muistihäiriöitä sekä muita neurologisia häiriöitä.

”Lisääntynyt solunsisäinen hapetusstressi (IOS) on yhteinen patologia, joka yhdistää kaikkia sairauksia.“ Dr. Thomas Levy, USA.

Ihmisen evoluutioon eivät vieraat atermiset komponentit ole kuuluneet vasta kuin viimeisten 30 vuoden ajan. Ihminen ei ole oppinut mukautumaan niihin samoin kuin esim. 300.000 vuoden aikana auringon säteilyyn. Keinotekoisen elektrosmogin säteilyllä on huomattavasti vahvempi biologisesti negatiivinen vaikutus keholle ja sen soluille kuin luonnollisella polarisoimattomalla auringon säteilyllä.


Mobile & wlan

Mobile-laitteen ja wlanin nk. vahva polarisaatio on yksi elektrosmogin terveydelle haitallisista atermisistä komponenteista. Niiden lineaarisesti polarisoiva säteily avaa solukalvon ionikanavia ja pakottaa tärkeisiin fysiologisiin prosesseihin vaikuttavia kehomme molekyylejä värähtelemään kanssaan samassa tahdissa. Elektrosmog häiritsee solujen omaa luonnollista värähtelyä ja sen välityksellä niiden keskinäistä kommunikointia.


Korkeataajuus-tutkimus

Tunnetuin tutkimus korkeataajuuksista, joista suurin osa on mobile-laitteiden säteilyä, on Josephson et. al., jossa tehtiin 100.000 mittausta viidessä Euroopan maassa ja eri ympäristöissä. Tutkimuksessa verrattiin säteilyn määrää kotona, ulkona, työpaikalla, henkilöautossa ja julkisessa liikenteessä:
kaupunkiasunnossa 1
kaupungin kaduilla 3 (kolminkertainen)
toimistossa 3 (kolminkertainen)
autossa 5 (viisinkertainen)
junassa 9 (yhdeksänkertainen)


Lue lisää:
Hamoni & elektrosmog
Hamoni® info saksaksi…
Hamoni® info englanniksi…
Hamoni® info suomeksi…
sähkösaaste & Solumineraalit


Suositus asuntoon, toimistoon ja työpaikalle Hamoni® station. Suositus ulkona liikkumiseen, autoon, julkisiin kulkuvälineisiin, kokoukseen, kouluun, opiskeluun etc. henkilökohtaiseksi suojaksi Hamoni® to go. Myös yöpöydälle tai tyynyn viereen (alle) yöksi. – Oma kokemukseni: Nukahdan nopeasti, nukun sikeästi ja heräämättä koko yön aamuun asti. Herään pirteänä ja levänneenä. Niskan, hartioiden ja yläselän lihasjännitys on myös kadonnut!

Saat Hamoni® -tuotteet vain nettikaupastamme ja yksittäisiltä terapeuteilta & terveystuotekaupoista!