Hamoni® & elektrosmog

 
solumineraali-nettikauppa-hamoni-station-1.png

Hamoni® on yli 40 v sitten patentoitu keksintö Itävallasta - ja markkinoilla yhä ainutlaatuinen ja ajankohtaisempi kuin koskaan aiemmin! Se on tehokas suoja kaikkea sähkösaastetta ja myös maasäteilyä vastaan. Se harmonisoi elintilaa ja kohentaa siten elämänlaatua. Se eliminoi elektrosmogia ja sen vaikutuksia soluihin, sisäelimiin, koko kehoon ja psyykeen. Se vähentää stressiä ja siitä syntyviä oireita ja parantaa unen laatua.

Hamoni® station

kehitettiin ja patentoitiin Itävallassa jo yli 40 vuotta sitten sähkösaasteen eliminointiin sekä kodin ja työpaikan harmonisointiin. Keksijän alkuperäinen laite toimii yhä hänen yli 90-vuotiaalla leskellään Wienissä!

Hamoni® station laitteen vaikutus riittää 500m2 asuin- tai työtilaan ja vaikuttaa myös kerrosten läpi. Laitteen komponentit vaikuttavat 12m säteellä kaikkiin suuntiin (horisontaali-vertikaali) muodostaen ympärilleen suojakupolin. - Ei suositella pysyvästi keittiöön, jossa yleensä on metalliovia ja -osia keittiökoneissa, sillä metalli estää Hamonin® vaikutuksen etenemisen.

Kotona sen voi laittaa yöpöydälle tai tyynyn alle avuksi uniongelmiin ja parantamaan unen laatua.

Hamoni® to go

on kehitetty tämän päivän olosuhteisiin henkilökohtaiseksi suojaksi työhön, opiskeluun, kokoukseen, harrastuksiin, autoon, matkalle, julkisiin liikennevälineisiin ja tilanteisiin, joissa paljon ihmisiä on samaan aikaan samassa paikassa.

Laite vaikuttaa 2-3 m säteellä kantajansa ympärillä. Sen voi kuljettaa mukana taskussa, laukussa, kaulalla etc. ja se on myös tehokas henkilökohtainen suoja suljetussa autossa.

Elektrosmog, sähkösaaste

on yhteisnimitys kaikelle sähköiselle säteilylle. Matalataajuutta ovat sähkö- ja magneettikentät mm. normaali sähkö, kuten esim. kodinkoneet, pistorasia, voimalinja, rautatie ja auto. Korkeataajuutta on sähkömagneettinen säteily mm. tv- ja radioasema, tutkalaite, kännykkämasto, mikroaaltouuni, bluetooth (on myös mikroaalto), DECT, WLAN, kännykkä, tabletti, läppäri, tietokone, babyphone ja 5G-verkko.

Säteilyä ovat myös maasäteily; globaaliverkot; Curry- ja Hartmannverkot, vesisuonet, joiden risteyskohdissa oleskelu pidempään – esim. sänky tai työpaikka – ovat terveydelle haitallisia. Avaruudesta tulevaa säteilyä vastaan luonnollisena suojakilpenä toimii maapalloa ympäröivä magneettikenttä.

”Säteily nostaa tutkijoiden mukaan syöpäriskiä ja solun stressivasteita; edesauttaa haitallisten vapaiden radikaalien lisääntymistä; lisää geneettisiä vaurioita ja aiheuttaa rakenteellisia ja toiminnallisia muutoksia sukuelimiin; lisää oppimis- ja muistihäiriöitä sekä muita neurologisia häiriöitä.

Tutkijoiden mukaan 5G-verkon mahdollistama esineiden internet, johon myös itseohjautuvat autot kuuluvat, tarkoittaa 10-20 miljardia uutta yhteyttä! Tämä kaikki yhdessä lisää olennaisesti altistumista sähkömagneettisille kentille ja säteilyfrekvenssille.

Altistuminen ei koske vain ihmisiä, vaan myös kasvi- ja eläinkuntaa. Vakavan huolensa ilmaisevia tutkijoita on yli 200 ja he edustavat 41 eri maata.” (Kauppalehti 2017)


Lue lisää:
Hamoni® info saksaksi…
Hamoni® info englanniksi…
Löydät nettikaupastamme suomenkielisen infon tuoteryhmän “Elektrosmog” alusta.


Lue myös Hamoni® positiivisista vaikutuksista solustressiin ja Solumineraalien® tuesta & avusta sähkösaasteen negatiivisia vaikutuksia minimoimaan.


Suositus asuntoon, toimistoon ja työpaikalle Hamoni® station.
Suositus ulkona liikkumiseen, autoon, julkisiin kulkuvälineisiin, kokoukseen, kouluun, opiskeluun etc. henkilökohtaiseksi suojaksi Hamoni® to go.


Saat Hamoni® -tuotteet vain nettikaupastamme ja yksittäisiltä terapeuteilta & terveystuotekaupoista!