Tukea talveen - Solumineraalit®

 
tukea talveen_solumineraalit -20.jpg

Solumineraaleista® tukea tulevaan talveen, räätälöidysti itsekullekin – puhtaasti luonnon omin voimin!


Elämme alati bakteerien, virusten, sienten ja monien muiden ulkopuolelta terveyteemme kohdistuvien hyökkäysten kohteina. Immuunipuolustuksemme on toimittava optimaalisesti, jotta pysymme vahvoina, terveinä, hyväkuntoisina ja puolustuskykyisinä.

Tänä vuonna olemme joutuneet kohtaamaan meille jotain täysin odottamatonta. Meistä monet ovat kokeneet itselleen vieraita tuntemuksia kuten jatkuva pelko, epävarmuus, toivottomuus, turvattomuus, eristyksiin joutuminen, yksinäisyys, kiellot kosketukseen ja läheisyyteen sekä negatiivisuus, kun päivittäin lähes vuoden ajan on mediassa pääasiallisesti tiedotettu sairastuneista, kuolleista, rajoituksista, määräyksistä, kasvavasta kontrollista etc.

Pelko kasvattaa stressiä ja stressi vaikuttaa immuunipuolustustamme heikentävästi, aivan samoin kuin myös krooniset sairaudet, ravintoaineiden puutostilat ja lisääntyvä sähkösaaste, jonka atermiset osaset saavat aikaan oksidatiivista stressiä solutasolla ja toimintahäiriöitä solujen aineenvaihdunnassa, mikä johtaa puutostilojen syntymiseen solujen sisällä ja pidemmällä aikavälillä kehon sairastumiseen sille välttämättömien rakennusaineiden puutteesta.


Dr. Schüssler (1821-1898)
”Kehon sairaus on seurausta solun sairaudesta. Ihmiskehon solujen terveys on riippuvainen kivennäisaineiden puutostilan poistamisesta ravitsemalla solua siitä puuttuvilla hierretyillä mineraaleilla, kehomme rakennusaineilla.” Olen muuttanut nämä puutokset positiiviseksi sloganiksi: “Kun solut voivat hyvin, koko keho voi hyvin.”

Tämän vuoden aikana syntyneiden kokemusten pohjalta tässä meille kaikille sopivat suositukset kotihoidoksi ennaltaehkäisyyn ja akuuttiin tulevan talven varalle sekä fyysisiin terveysongelmiin että psyykelle tueksi.


Solumineraalit®
Immuunipuolustuksen vahvistaminen ja ennaltaehkäisy:
• 2 kalsiumfosfaatti, puna- ja valkosolut, mielenrauha, perusluottamus elämään
• 3 rautafosfaatti, punasolut, hemoglobiini, ferritiini, tulehdusta vastaan, immuunipuolustus
• 7 magnesiumfosfaatti, sydän, stressi, uni, rauhoittaa
• 8 natriumkloridi, munuaiset, pelko
• 21 sinkkikloridi, vastustuskyky

Akuutin kotihoito:
• 3 rautafosfaatti, kuume < 38,5°, akuutti, tulehdus, lihaskipu, kurkkukipu, keuhkot ja verenkierto (happi), maksa
• 4 kaliumkloridi, verenohennus, virus tekee veren paksuksi (embolia, tromboosi), munuaiset
• 5 kaliumfosfaatti, kuume > 38,5°, antiseptinen, estää myrkkyjen leviämisen kehossa, pelko
• 7 magnesiumfosfaatti, keuhkot, sydän, päänsärky
• 26 amorfinen seleeni, antioksidantti, säätelee välillisesti immuunisysteemiä, estää virusten lisääntymistä, vaikuttaa tulehdusta estävästi, ennalta ehkäisee tromboosien muodostumista, aktivoi T-syöjäsoluja


Käyttösuositus:

Jauhe 80g
Aikuiselle 1-1,25ml/g jauhetta tasainen tai runsas maustemitta jaettuna 2 (3) annokseen; aamu-(päivä)-ilta per nro per pv. Max. 5 eri numeroa samanaikaiseen käyttöön.
Jauhe liukenee sekä kylmään että kuumaan veteen ja vesi säilyy kirkkaana. Kiehautettu, kuuma vesi on tehokas vaihtoehto kaikkeen akuuttiin. Kuuma vesi laajentaa suun limakalvon huokosia ja tehostaa solumineraalien pääsyä verenkiertoon ja sieltä solujen sisään. Pieniä kulauksia suussa ennen nielaisua vähintään puoli minuuttia pitäen.

Tabletti 50g/200tbl
Aikuiselle ja yli 12v 4-5tbl per numero per päivä, 6-12v puolet aikuisen suosituksesta, 1-6v neljännes aikuisen suosituksesta, vauvalle 0-1v 1tbl per nro per pv, helpoiten ripauksia jauhetta kielelle muutamia kertoja päivässä.

Solumineraali® Plus täydennysaineet
Tabletti 50g/200tbl
Tabletti yksitellen imeskellen, aikuiselle 3-4 tbl per nro per pv, 2kk itsehoitoon ja sitten 1kk tauko.

Solumineraali® voiteiden kookosöljyn antioksidantit lisäävät ihon vastustuskykyä bakteereita, viruksia ja sieniä vastaan. Eteerinen luonnonöljy tuoksuna voiteissamme on myös antiseptinen, antibakteerinen, antiviraalinen ja antimykoottinen.
Voide nro 3 rautafosfaatti tai VoideMix c hengitystiet ennaltaehkäisyyn aamuin - illoin ja akuuttiin tarpeen mukaan useammin.

Lisäksi tärkeimmät vitamiinit C ja D mukaan “settiin”!

Aidot & Alkuperäiset käsin hierretyt Solumineraalit® saat nettikaupastamme täältä!


Pysytään terveinä! ❄️


 
Solumineraali®annukka aarnio