Solumineraali® käyttösuositukset

 
Solumineraali-käyttösuostukset -21.jpg

Solumineraali® käyttösuositukset itsehoitoon, eri vaihtoehtoina; jauheet & juomat, tabletit, voiteet, aikuisille ja lapsille, krooniseen, akuuttiin, ennalta ehkäisyyn ja terveyden ylläpitoon!


Aidot & alkuperäiset Solumineraalit®

Aidot & alkuperäiset käsin hierretyt Solumineraalit® on valmistettu 1800-luvulta olevan reseptin ja metodin mukaan - ja ne ovat ainoat maailmassa! Ne ovat myös ainoa elintarvike, kun puolestaan kaikki teolliset valmisteet ovat homeopaattisia lääkeaineita.

Käsin hierretyt Solumineraali® jauheet ovat autenttiset, puhdastakin puhtaammat ja sisältävät vain perinteisesti kuivattua maitosokeria ja siihen hierrettyjä mineraaleja, jotka louhitaan Euroopan maaperästä. Ne eivät sisällä perunantärkkelystä eivätkä vehnäjauhoa (gluteenia) kuten kaikki teollisesti valmistetut solusuolat. Tablettien valmistukseen tarvitaan pintakäsittelyaine magnesiumstearaatti, joka tuotteisiimme saadaan kasvikunnasta.


Käyttövinkit

Solumineraali® numeroilla 1-12 voit hoitaa sinulle tehdyn räätälöidyn reseptin mukaan tai myös itsehoidossa Solumineraali® kirjani aakkosellisen hakemiston suositusten mukaan. Yhtä aikaa käytössä voi olla max. viisi eri numeroa. Älä ylitä suositusta, muuten positiiviset tulokset jäävät vähäisiksi… Muista motto “less is more”!

1. Liuota Solumineraali® jauheet kylmään tai kuumaan (kiehautettu, jos mukana nro 7, magnesiumfosfaatti) veteen n. 100ml tai enemmän, jonka nautit pienin kulauksin 2 (3) juomana päivän kokonaissuosituksesta. Kuuma vesi laajentaa suun limakalvon huokosia ja tehostaa Solumineraalien® imeytymistä. Liuosta tulee pitää noin ½-1min. suussa, jotta Solumineraalit® pääsevät mahdollisimman tehokkaasti ja pitkään vaikuttamaan limakalvon kautta. Juoman valmistukseen tai säilytykseen ei suositella metallilusikkaa tai -astiaa.

2. Liuota päivän suositusannos kerralla kiehautettuun tai kylmään veteen pulloon koko päivää varten. Pitkin päivää, aamusta iltaan nautit juomaa pienin kulauksin, joiden annat vaikuttaa ensin suussa noin ½-1min ennen nielaisua.

3. Anna yksittäisen Solumineraali® tabletin sulaa hitaasti kielellä, jolloin se imeytyy suun ja nielun limakalvon kautta verenkiertoon ja sieltä solujen aineenvaihduntaan. Tarvitsemasi päiväannoksen voit laittaa aamulla pieneen rasiaan, kaikki numerot sekaisin. Tämä vaihtoehto on hyvä silloin, kun sinulla on käytössäsi vain 1-3 eri numeroa.

Solumineraalien® nauttimisessa tulee pitää noin 15 min tauko ennen ja jälkeen ruokailun, jotta suun limakalvoilla ei ole muita niiden vaikutusta vähentäviä ja haittaavia makuja. Sama sääntö pätee myös muun kuin veden juontiin sekä tupakointiin.


Solumineraalien® käyttöön ei esteitä

Diabeetikot ja laktoosi-intoleranssista kärsivät henkilöt voivat huoletta käyttää käsin hierrettyjä Solumineraaleja®. Jos olet herkkä pienellekin määrälle laktoosia, voit pitää sulanutta tablettia tai kulausta juomastasi tarpeellisen ajan suussa ja sitten sylkäistä sen pois. Näin laktoosia ei joudu ruoansulatuskanavaan. Keliakiaa sairastavat on myös otettu huomioon käsin hierrettyjen Solumineraalien® valmistuksessa jättämällä pois vehnäjauho tai perunan tärkkelys, joita käytetään sitovina aineina teollisten tablettien valmistuksessa.

Käsin hierrettyjen Solumineraalien® etuna on se, että ne ovat teollisesti valmistettuja tehokkaampia, joten pv-suositus on pienempi, aikuiselle vain 4-5tbl. Teollisten solusuolojen suositukset vaihtelevat 6-7, 9, 12, 20, jopa 30tbl per nro per päivä! Pienempi pv-suositus takaa myös pienemmän määrän laktoosia ja sokeria. Siksi myös käsin hierretyn Solumineraali® jauheen hoitopäivän hinta on Suomen markkinoiden edullisin.


Annostus aikuisille & lapsille

Suositus terveydellisten ongelmien hoitoon, ennaltaehkäisyyn tai terveyden ylläpitoon per nro per päivä:
• aikuiset      4-5 tbl = jauhe 1 - kukkura maustemitta jaettuna 2-3 krt
• 12 ->          4-5 tbl = jauhe 1 - kukkura maustemitta jaettuna 2-3 krt
• 6-11v         3-4 tbl = jauhe 3/4 - 1 maustemitta (=1ml/g) jaettuna 2-3 krt
• 3-6v           3 tbl    = jauhe 3/4 maustemittaa jaettuna 2-3 krt
• 1-3v           2 tbl    = jauhe 1/2 maustemittaa jaettuna 2-3 krt
• 0-1v           1 tbl    = jauhe hippusia kielelle 2-3 krt


Akuuteissa puutostiloissa suositellaan saman nron yhden tabletin imeskelemistä 3–5 minuutin välein tai vaihtoehtona myös
15–30 minuutin välein kiehautettu vesi / kuuma juoma tehokkaampi kaikkeen akuuttiin:
• aikuisille 2 kukkurallista maustemittaa yhtä nroa jauhetta kiehautettuun veteen; pieniä kulauksia ensin suussa pitäen
• aikuisille 1 maustemitta kahta nroa jauhetta kiehautettuun veteen; pieniä kulauksia ensin suussa pitäen
• aikuisille 3/4 maustemittaa kolmea nroa jauhetta kiehautettuun veteen; pieniä kulauksia ensin suussa pitäen
• 6–12-vuotiaille puolet aikuisten annostuksesta
• alle 6-vuotiaille neljännes aikuisten annostuksesta

Akuutin oireen hoitoajaksi katsotaan 3 vkoa. Akuutti oire voi kadota jopa minuuteissa tai tunneissa Solumineraalien® nauttimisesta. Normaaliksi hoitoajaksi lasketaan 3-6 kk. Krooniset ja pitkäaikaiset terveysongelmat vaativat usein pidemmän hoitojakson.

Kehon omat rakennusaineet

Kaikilla Solumineraaleilla® on kehoa puhdistava ja aineenvaihduntaa tehostava vaikutus. Sekä pidemmässä itsehoidossa että akuutissa tilanteessa on tärkeää nauttia runsaasti nestettä (puhdas vesi parhain) haitallisten aineiden, myrkkyjen ja kuonan poistamiseksi kehosta.

Solumineraaleilla® ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia, niiden käytössä ei ole yliannostuksen vaaraa eikä niissä voi olla väärää ainetta, sillä niiden sisältämät mineraalit ovat kaikki kehollemme tuttuja ja tarpeellisia rakennusaineita. Aikarajoituksia hoidon pituudelle ei myöskään ole olemassa.

Solumineraalien® yhtäaikainen nauttiminen voi vahvistaa kemiallisten lääkkeiden toivottuja positiivisia vaikutuksia ja toisaalta vähentää niiden ei-toivottuja negatiivisia sivuvaikutuksia.


Täydennysaineet & luonnonkosmetiikka

4. Solumineraali® Plus täydennysaineiden käyttösuositus eroaa perusnumeroista. Suositus aikuiselle on 3-4 tablettia, yksitellen kielen päällä sulatellen per nro per pv. Max. kolme eri nroa käytössä - mieluiten kuitenkin yksitellen “kuulostellen”. Yhtäjaksoiseen käyttöön purkillinen n. 2kk ja sitten 1kk tauko.

5. Solumineraali® luonnonkosmetiikkavoiteita suositellaan normaaliin käyttöön aamuin ja illoin tai tarvittaessa myös useammin. Rajoituksia käyttöön ei ole.

Älä vähennä tai lopeta lääkitystäsi omatoimisesti, vaan toimi aina yhteistyössä lääkärisi kanssa.

Aidot & Alkuperäiset käsin hierretyt Solumineraalit® saat nettikaupastamme täältä!