Solumineraali® SUN käyttäjäkokemukset

 
solumineraali-solumineraalit-sun-suncare-blog.png

Solumineraali® SUN aurinkosarja, ilman kemiaa - luonnon kanssa yhdessä vain parasta! Vaikuttavat käsin hierretyt Solumineraalit® ja hoitavat laadukkaat luonnonöljyt huolehtivat ihosi & kehosi terveestä tasapainosta. Kasvojen & kehon hoitoon ennen ja jälkeen auringon.


Mottona: Luota luontoon!

Solumineraalien® luonnosta saadut puhtaat kivennäisaineet ja niiden 145 vuotta sitten kehitetyt yhdistelmät saavat yksi toisensa jälkeen aina uusia ihmeitä aikaan kehomme solujen tuikitärkeinä rakennusaineina hoitaessaan meitä solutasolla - sieltä, missä kaikki alkaa!

Saksal. fyysikko Dr. W. Ludwig kirjoitti 20v sitten, että yksittäisiä kivennäisaineita on ihmisen kehon jokaisessa solussa aivan tarkalleen samat määrät kuin maankuoressa ja merivedessä. Me ihmiset kannamme itsessämme luontoa kivennäisaineiden muodossa - ja olemme kaikki yhtä! Siksi luonto tekee meille niin hyvää!

Päätös oli vuosi sitten rohkea lähteä taas tarjoamaan uutta, mitä kukaan ei ennestään tunne. Oli iso riski, ettei kukaan uskalla edes kokeilla ja poiketa vanhasta ja tutuksi tulleesta! Uskoni Solumineraalien® voimaan on vahva. Luotan luontoon - ja intuitiooni. Omat positiiviset kokemukseni ovat myös vankka perusta! Päätin uskaltaa… ja mikä rohkaisevinta, monet muutkin uskalsivat ja luottivat - isot kiitokseni siitä!

Aurinko on ystävämme eikä suinkaan vihollisemme, millä meitä pelotellaan! Me tarvitsemme aurinkoa ja sen valoa & lämpöä, samoin sitä tarvitsevat eläimet, kasvit ja koko maapallomme!


Solumineraali® SUN positiiviset palautteet

Viime kevään ja kesän kokemukset Solumineraali® SunCare & AfterSun tuotteista ovat ensimmäiset. Ilokseni voin kertoa, että ne ovat pelkästään positiivisia ja kannustavia! Lainaan tähän ensimmäisten käyttäjien palautteita… Kiitos teistä jokaiselle!

”En käyttänyt muita aurinkotuotteita, vaikka olimme rantalomalla etelässä. Hyvin pärjäsimme ja saimme koko perhe nätin rusketuksen. Kohta kesä tulee ja pitää tilata lisää. Kiitos hyvästä tuotteesta.” 

”Pystyn olemaan VAIN näiden tuotteiden avulla auringossa ja olen tyytyväinen.”

“Olen käyttänyt viime kesänä ensi kerran SunCare kasvovoidetta ja jauhetta. Maksaläiskiä ei tullut juuri ollenkaan, ennen tuotteiden käyttöä naamani oli kirjava.”

“Olimme kesällä kolme viikkoa koko perhe (neljä alle- ja kouluikäistä lasta) lomalla etelässä. Mukana olivat vain kaikki SUN aurinkotuotteet. Nautimme auringosta järkevästi eikä kenenkään iho palanut, ja rusketus on pysynyt pitkään.”

”Minulla on pelkästään hyviä kokemuksia SUN aurinkotuotteista. Käytin ihovoiteena koko kevään ensin BMI voidetta ja sitten SUN aurinkovoidetta koko kesän enkä mitään muuta. Toimii hyvin kun iho on kuntoutettu ensin. Minulla oli myös solumineraalit sisäisesti. Ihan pikkuisen usko petti USAn reissulla, kun jouduin olemaan muutaman päivän kovassa auringossa ja silloin käytin lisäksi olkapäihin ja kasvoille aurinkosuojaa.”

”Tasainen rusketus. Asiakas jolla oli hyvin vaalea iho ja vähän pigmenttiä; ei ole koskaan ruskettunut, lähinnä vain iho punoitti tai paloi auringon oton jälkeen, oli käyttänyt jonkin aikaa solumineraaleja ja kesällä käytti SUN aurinkovoidetta. Asiakas oli iloinen, kun ensi kerran elämässä hänellä oli rusketusrajat eikä iho punoittanut. Iho ei kuivanut eikä hilseillyt.”

“Käytin koko kesän SUN kasvovoidetta ja ihoni oli tosi kauniin värinen eikä tullut maksaläiskiä. Voide imeytyy hyvin eikä se jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi eikä tahraa vaatteita. Voiteen tuoksu on miellyttävä.”

”Solumineraali® SUN on ollut tosi hyvä tuote aurinkoisena aikana. Minulla on muutamia asiakkaita, jotka ovat ilahtuneet SUN bodylotionista. Itsekin olen tykännyt tuotteesta. Iho on pysynyt hyvänä, vaikka aurinkoa otan aina kun mahdollista ja runsaasti! Itse olen kait aika hyvä malli siloisella ihollani.”

“Minun kokemukset ovat vielä vähäisiä, mutta, kyllä jotain vakuuttavaa: Poltin itseni viime kesänä hartioista ja laitoin SUN seerumin heti kun oli mahdollista. Kuumotus loppui melkein heti ja seuraavana päivänä ei ollut mitään ongelmaa.”

“Yleisesti ottaen kaikki tähänastiset asiakkaani ovat olleet tosi tyytyväisiä SUN -voidesarjaan. Ovat kaikki olleet naisia, jotka eivät muutenkaan halua käyttää turhia kemikaaleja eikä mielellään markkinoilla olevia aurinkotuotteita, joissa niitä on.”

“Olen todella tyytyväinen näihin, viime vuonna käytin pelkästään SUN -voiteita ulkoillessa ja pitkiäkin aikoja auringossa oleskellessa - ihan testimielessä katsoin, riittävätkö nämä pelkästään. Ihan porottavassa auringonpaisteessa pidempään ollessa alkoi kyllä iho hieman punoittaa, mutten palanut kertaakaan. Aivan loistavasti riitti normaaliin ulkoiluun päivävoiteena auringossa. Tykkään! Lisäksi voide antaa kauniin päivetyksen iholle, ei tarvitse meikkiäkään kasvoille laittaa. Voiteet imeytyvät hyvin ja niitä on miellyttävä käyttää. Ja ihana tuoksu.”

“Olen ollut tyytyväinen SUN -tuotteisiin ja käyttänyt niitä itse sekä jotkut asiakkaat myös. He, ketkä ovat käyttäneet niitä ovat tykänneet ja hakeneet lisääkin.”

“Viime kesänä käytin AfterSun lotionia, kasvovoidetta ja kasvoseerumia. Kaikissa erittäin hyvä imeytyvyys ja levitettävyys. AfterSun kosteutti hyvin ihoa auringon oton jälkeen. Vaikka ajoittain auringonotto oli runsasta, en saanut Aurinkolomalla iholleni aurinkoallergian reaktioita kuten yleensä. Kasvovoide ja seerumi myös kosteuttivat ihoa hyvin ja ehkäisivät sen rypistymistä ja maksaläiskien syntymistä.”

Tästä on hyvä jatkaa ilolla ja luottavaisin mielin kohti uutta kesää!

Muut blogitekstini teemasta SUN:
Solumineraali® SUN - aurinkoa luonnollisesti!
SunCare vahvistaa & valmistaa
AfterSun hellii & hoivaa
Solumineraali® SUN - vaihtoehto kemialle
Solumineraali® SUN & puhtaat luonnonöljyt
Solumineraali® SUN - avaa ovi D-vitamiinille!