Solumineraali® BeautyBooster kasvoille

 
solumineraali-beautybooster-kasvot-e1475423224174.jpg

Solumineraalit® & hyaluron ovat voimakaksikkomme uusissa silmä- ja kasvoseerumeissa! Kasvovoide hoitaa ja ravitsee tarvittaessa lisää esim. erittäin kuivaa tai vaativaa ihoa. Uutta & ainutlaatuista kauneudellesi, innovatiivisella, ainutlaatuisella reseptilläni ensimmäisenä maailmalla!

Solumineraali® - kauneustrio kasvoille

Uudet Solumineraali® BeautyBooster silmäseerumi, kasvoseerumi ja kasvovoide hoitavat ja hellivät kasvojesi ihoa tyyppiin ja ikään katsomatta! Sama tuote sopii niin päivään kuin yöhön. Seerumista riittää vain vaikuttava pisara!

Solumineraali® kauneusmineraalien vaikutusalueita ovat ihon elastisuus, kollageenin muodostus, ihon kosteustasapaino, kimmoisuus, rypyt & juonteet, couperosa, laajentuneet ihohuokoset ja roikkuluomet.

Hyaluronin ja kollageenin tuotanto hidastuvat jo nuorilla aikuisilla. Roikkuluomet eivät ole vain iän myötä muodostuva ongelma ulkonäölle ja näkökyvylle, vaan voivat syntyä jo nuorella iällä pitkäaikaisen stressin seurauksena.

Anna kevyiden seerumeiden vaikuttaa n. 10min ennen meikkivoiteen, puuterin, silmämeikin ym. levittämistä, jotta Solumineraalien® kauneusmineraalit saavat vaikuttaa aikansa ihosolujen tärkeinä rakennusaineina. BeautyBooster kauneusvoidetta voit lisätä heti seerumeiden jälkeen.

Täältä löydät yksityiskohtaisemmat infot uusille kauneudenhoitotuotteillemme:
Solumineraali® BeautyBooster BB+ Silmäseerumi
Solumineraali® BeautyBooster BB+ Kasvoseerumi
Solumineraali® BeautyBooster BB Kasvovoide.

Aitoa & alkuperäistä Alpeilta - korkealuokkaiset uutuudet Solumineraali® luomukosmetiikkaa on valmistettu Itävallan Alppimaisemissa.

Kysy uusia Solumineraali® BB & BB+ kauneudenhoitotuotteita TerveysTieto ja Luontaistuntijat terveyskaupoista ja koulutukseni saaneilta terapeuteilta.

”Kun jokainen solu voi hyvin, koko keho - ja myös iho - voi hyvin!” (A. Aarnio)