Solumineraali® BeautyBooster Innovaatio

 
solumineraali-solumineraalit-annukka-aarnio-about-small.jpg

Uusi, innovatiivinen, luonnollinen & ainutlaatuinen maailmalla! Vuosi sitten lokakuussa 2015 tulimme Suomen markkinoille omien, uusien ja maailmassa ainutlaatuisten käsin hierrettyjen Solumineraalien® ja niitä sisältävien Solumineraali® luomukosmetiikka-voiteiden ja -voidesekoitusten kanssa. Nyt lokakuussa 2016 on taas ilo saada esitellä uutta & innovatiivista!

Solumineraali® BeautyBooster BB ja BB+

Uudet Solumineraali® BeautyBooster kauneudenhoitotuotteet; seerumit, voide ja lotion on valmistettu Itävallan Alppimaisemissa ja jauhesekoitus "naapurissa" Saksan Alppimaisemissa. Hedelmällinen ja luova yhteistyömme jatkuu tuttujen ja luotettavien valmistajiemme käsissä ja asiantuntemuksessa.

BeautyBooster kauneudenhoitotuotteissamme yhdistyvät saamani perinnetieto Dr. Schüsslerin oppien pohjalta, vuosien mukanaan tuoma kokemus, luottamus omaan intuitiooni ja uskallus uuteen vanhan rinnalle! Uusissa tuotteissamme yhdistyvät myös valmistajiemme tietotaito ja puhtaat luonnonantimet; yhtäällä vapaiden onnellisten lähiseudun lehmien maidosta traditionaalisesti kuivattu kiteisempi maitosokeri, johon kivennäisaineet on hierretty käsityönä ja toisaalla luonnosta saadut arvokkaat ainesosat kuten mm. kookosöljy, karitevoi, jojobaöljy, E-vitamiini ja niiden tunnetut positiiviset vaikutukset kauneudelle ja ihon terveydelle.

BeautyBooster täsmätuotteet

Perinteisesti itsehoito 12 Solumineraalilla® on räätälöity kokonaisuus; yksilöllisesti valittu yhdistelmä eri "numeroita" sekä sisäisesti tabletteina että ulkoisesti voiteina, jonka pohjalta tähdätään parhaaseen mahdolliseen hoitotulokseen. Se syntyy hyvässä yhteistyössä, ja siihen tarvitaan käyttäjältään säännöllisyyttä ja pientä vaivannäköä sekä opastajaltaan perustietoa, osaamista ja kokemusta.

Halusin luoda aivan uutta perinteisten solusuolojen/Solumineraalien® rinnalle! Uusien tuotteidemme käyttö on vaivatonta ja helppoa; on vain yksi seerumi, yksi voide ja yksi jauhesekoitus. Kaikissa tuotteissa, niin ulkoisesti kuin sisäisesti, ovat kauneudelle tärkeimmät Solumineraalit® jo valittuina valmiissa sekoituksessa. Helpommaksi ei enää itsehoito Solumineraaleilla® voi tulla! - Kokeile & ota omaksesi!

Osta uusia Solumineraali® BB & BB+ kauneudenhoitotuotteita nettikaupastamme tai kysy niitä TerveysTieto ja Luontaistuntijat terveyskaupoista ja koulutukseni saaneilta terapeuteilta.