Tuotanto Solumineraali® jauheet ja tabletit

Saksan Alppimaisemissa käsin hierretyt Solumineraali® tabletit, jauheet & jauhemix

 
solumineraali-solumineraalit-tabletit-annukka-aarnio-03.jpg

Solumineraalimme® valmistetaan huhmareessa käsin hiertämällä vuodelta 1874 tunnetun alkuperäisen Dr. Schüssler -menetelmän & reseptin mukaisesti, perinnettä tarkasti noudattaen & kunnioittaen. Dr. Schüsslerin alkuperäisen menetelmän kukin laimennusjakso oli tasan 60 minuutin pituinen. Kullekin kivennäisaineyhdisteelle vesiliukoisuuden perusteella valittuna kului jauheen hiertämiseen aikaa joko 6 tai 12 tuntia.

Teollisella 1900-luvulla näin työläs valmistustapa korvattiin koneilla ja Schüssler tablettien tuotanto siirtyi lääketehtaisiin, joissa se muuttui automatisoiduksi prosessiksi. Saksassa valmistetut teolliset solusuolat ovat potenssoituja homeopaattisia lääkeaineita, joihin on lisätty sitovaksi aineeksi joko vehnäjauhoa tai perunantärkkelystä.

 

 

Solumineraali® hand made

Saksan Alppimaisemissa käsin hierrettyjä tabletteja ryhdyttiin valmistamaan kunnianhimoisesti, muista poiketen, perinnettä ja Dr. Schüsslerin visiota kunnioittaen. Solumineraali® by annukka aarnio valmistetaan juuri täällä, Saksan elintarvike-viranomaisten valvonnassa, alkuperäisen Dr. Schüssler menetelmän & rreseptin mukaisesti käsin huhmareessa hiertämällä.

Tämä on kuin piste Solumineraalin® i:n päällä - piste, jonka löydät jokaisesta aidosta käin hierretystä tabletistamme ja joka erottaa sen markkinoiden muista teollisesti valmistetuista tableteista.

Tabletimme maitosokeri on peräisin valmistajan lähitiloilla laiduntavien vapaiden, onnellisten lehmien maidosta. Maitosokeri kuivatetaan perinteisin menetelmin, mikä tekee sen rakenteesta teollista maitosokeria kiteisempää. Maitosokerin perinteinen rakenne ja käsin hiertämisen menetelmä mahdollistavat tablettien valmistamisen ilman sitovaa ainetta; vehnä- tai perunajauhoa. Solumineraali® tabletti ja jauhe on elintarvike, gluteeniton ja tärkkelyksetön. Jauhe on ilman magnesiumstearaattia.

solumineraali-solumineraalit-tabletit-annukka-aarnio-10.jpg
solumineraali-solumineraalit-tabletit-annukka-aarnio-06.jpg
solumineraali-solumineraalit-tabletit-annukka-aarnio-09.jpg
solumineraali-solumineraalit-tabletit-annukka-aarnio-02.jpg
solumineraali-solumineraalit-tabletit-annukka-aarnio-08.jpg

Solumineraalien® 1-12 kaikki kivennäisaineet; kalsium, kalium, magnesium, natrium, rauta, piihappo, fluoridi, kloridi, fosfori ja rikki, saadaan Euroopan maaperästä. Ne ovat kehollemme ja soluillemme tuttuja rakennusaineita, joita ilman ei voisi olla aineenvaihduntaa. Ilman aineenvaihduntaa ei voisi olla elämää!

 

Solumineraali® by annukka aarnio

• ainoa käsin hierretty alkuperäisen Dr. Schüssler -menetelmän & reseptin mukaisesti
• ainoa perinteiseen maitosokeriin hierretty valmiste
• ainoa ilman vehnän tai perunan tärkkelystä
• ainoa pisteellä varustettu tabletti
• jauhe ilman magnesiumstearaattia - puhdastakin puhtaampi!

Aikuisen päiväsuositus 4-5tbl/nro sisältää laktoosia vain max. 1,25g/4,75kcal. Käsin hierretyt Solumineraalit® ovat teollisia tabletteja tehokkaammat ja vahvemmat, joten niitä käyttäessä riittää pienempi pv-suositus. Sen etuna on pienempi määrä laktoosia ja maitosokeria per päivä. Siten myös hoitopäivän hinta muodostuu Suomen markkinoiden edullisimmaksi.

 

Solumineraali® Plus by annukka aarnio

15 täydennysainetta on kehitetty tukemaan & täsmentämään hoitoja Solumineraali® perusnumeroilla. Ne ovat myös elintarvikkeita. Sekä hoitosuositus että hoitoajan pituus eroavat nrot 1-12 hoitosuosituksista. Huom! Lue käyttöohjeet!

Kaikki Solumineraali® nrot 1-12 ja Plus nrot 13-27 saat Suomessa ainoastaan Solumineraali® koulutukseni saaneilta terapeuteilta, terveystuotemyymälöistä ja jälleenmyyjiltä sekä netistä Solumineraalikaupastamme.

Ilman kivennäisaineita ei voisi olla aineenvaihduntaa. Ilman aineenvaihduntaa ei voisi olla elämää!

 

Lue lisää Solumineraaleista®

Uutta! Back to the origin 1874

Olemme nyt lähimpänä alkulähdettä ja Original Dr. Schüssler metodia & reseptiä ainoana maailmassa! 
Solumineraalit® 1-12 on nyt myös JAUHE - "Back to the origin 1874" …

Solumineraali® tuotteet

Solumineraali® by annukka aarnio valmistuksessa noudatetaan tarkoin vanhaa menetelmää ja alkuperäistä reseptiä, perinnettä vaalien ja kunnioittaen. Aidot & alkuperäiset käsin hierretyt tabletit ja jauheet …