BeautyBooster 

solumineraali-beautybooster-family-niedere-2.jpg

Aidot & alkuperäiset maailman ainoat käsin hierretyt Solumineraali® jauheet vaikuttavat myös innovatiivisessa luonnonkosmetiikassamme.

Syksyllä 2016 perinteinen Solumineraali® perhe kasvoi oman brändin innovatiivisilla täsmätuotteilla, edelläkävijöinä niin Suomessa kuin maailmalla. BeautyBooster tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ulkoiseen & sisäiseen kauneudenhoitoon. 

Ihonhoito on helppoa, kun on vain yksi tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille sekä aamuun että iltaan, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Solumineraalit® ovat "se suuri salaisuus" tämän luonnonkosmetiikan toimivuudelle & teholle. Ne tekevät niistä ainutlaatuiset kaiken muun kosmetiikan rinnalla. Kauneutta vaalivien Solumineraalien® lisäksi voidepohjassa ihoa hoitavat & hellivät komponentit on huolella valittu luonnon arvokkaista ja tehokkaista vaihtoehdoista kuten kookosöljy, karitevoi, jojobaöljy ja E-vitamiini auringonkukka- ja soijaöljystä. Kevyt, raikas, sitruunainen tuoksu saadaan myös luonnon eteerisestä Litsea cubeba öljystä.

BeautyBooster ihonhoitotuotteet vahvistavat ihon elastisuutta ja kimmoisuutta, aktivoivat kollageenintuotantoa, pitävät huolta ihon kosteustasapainosta, ennalta ehkäisevät ryppyjen syntymistä ja vähentävät jo syntyneitä. Sarjasta löydät BB+ silmä- ja kasvoseerumit, joiden kevyt ja riittoisa, tuoksuton seerumi on buustattu hyaluronihapolla. Se sitoo itseensä kosteutta jopa tuhatkertaisesti ja täyttää siten sidekudosta, siloittaa ihoa, tasoittaa ja ennalta ehkäisee ryppyjä. Jos ihosi tarvitsee ravitsevampaa hoitoa, voit seerumeiden jälkeen käyttää BB kasvovoidetta. Koko keholle ihon hoitoon ja vastaavalla koostumuksella kuin voiteissa, on kevyempi maitomainen BB bodylotion. Ulkoista kauneudenhoitoa on hyvä tehostaa sisäisesti nautittavalla BB JauheMixillä, jossa vaikuttajina ovat kaikki tärkeät kauneusmineraalit. - Kauneus tulee sisältä!

"Kun solut voivat hyvin, koko keho - ja myös iho - voi hyvin!" (A. Aarnio)

 
 
 

Lue lisää:

 

BeautyBooster -tuotteet

Viiden yksittäisen tablettipurkin ja viiden yksittäisen voiteen sijaan sinulla on vain yksi innovatiivinen tuote, joissa Solumineraalien® tärkeimmät kauneusmineraalit …

BeautyBooster innovaatio

Uusi, innovatiivinen, luonnollinen & ainutlaatuinen maailmalla! Vuosi sitten lokakuussa 2015 tulimme Suomen markkinoille omien, uusien ja maailmassa ainutlaatuisten …