BB & BB+ tuotteet

Solumineraali® BeautyBooster kauneudenhoitotuotteet ovat korkealuokkaista puhdasta luonnonkosmetiikkaa, ilman herkistäviä allergisoivia aineita, kemiallisia hajusteita, väriaineita, parabeenejä, silikoneja tai maaöljyperäisiä raaka-aineita. pH on 5.5 eli sama kuin ihon. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, sukupuoleen katsomatta. Tuotteemme valmistetaan Itävallan Alppimaisemissa.

 
 
solumineraali-webshop-beautybooster-bb-silmaseerumi-1080.jpg

Solumineraali® BB+ Silmäseerumi

BB+ silmäseerumi on tuoksuton, kevyt, helposti levitettävä, hyvin imeytyvä ja riittoisa. Vaikuttavien käsin hierrettyjen kauneusmineraalien lisäksi on buusterina tehokas hyaluron, joka sitoo itseensä kosteutta jopa tuhatkertaisesti ja antaa siten iholle uutta täyteläisyyttä. 

Ainutlaatuinen & innovatiivinen kauneusmineraalien yhdistelmä ravitsee herkkää silmänympärysihoa, vaikuttaa sen elastisuuteen, kollageenin muodostukseen, ihon kosteustasapainoon, pienentää silmäpusseja, vaalentaa tummia silmänalusia, napakoittaa roikkuluomia sekä ennalta ehkäisee ja silottaa ryppyjä. 
Roikkuluomet voivat kehittyä sekä naisille että miehille jo nuorella iällä pitkän stressin seurauksena. 

Solumineraalien® kauneusmineraalit ovat myös tärkeimmät rakennusaineet silmien näkökyvylle, kuiville, vettä vuotaville ja rasittuneille silmille, side- & sarveiskalvolle ja valonherkkyyteen etc.

 
solumineraali-webshop-beautybooster-bb-kasvoseerumi-1080.jpg

Solumineraali® BB+ Kasvoseerumi

BB+ kasvoseerumi on tuoksuton, kevyt, helposti levitettävä, hyvin imeytyvä ja riittoisa. Vaikuttavien käsin hierrettyjen kauneusmineraalien lisäksi on buusterina tehokas hyaluron, joka sitoo itseensä kosteutta jopa tuhatkertaisesti ja antaa siten ihoon uutta täyteläisyyttä. 

Hyaluronin tuotanto alkaa heikentyä jo 20-vuotiaalla. Kollageenin tuotanto alkaa hidastua jo 25-vuotiaalla ja lakkaa kokonaan noin 40 vuoden iässä. Ihon kosteus ja kimmoisuus vähenevät ja ensimmäiset rypyt ilmestyvät iholle 25-30 vuoden iässä.

Solumineraali® BeautyBooster kauneudenhoitosarjan kauneusmineraalit ravitsevat kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa, vaikuttavat sen elastisuuteen, kimmoisuuteen, kollageenin muodostukseen, ihon kosteustasapainoon, ryppyjen ja juonteiden ennalta ehkäisyyn ja silotukseen sekä hoitavat couperosaa ja laajentuneita ihohuokosia.

 
solumineraali-webshop-beautybooster-bb-kasvovoide-1080.jpg

Solumineraali® BB Kasvovoide

BB kasvovoide täydentää & tehostaa seerumeiden jälkeistä kasvojen, kaulan ja dekolteen hoitoa. Se ravitsee ihoa, lisää sen elastisuutta, kimmoisuutta ja kosteutta. Voidepohja sisältää puhtaita, korkealuokkaisia luonnonöljyjä; kookosöljy, karitevoi, jojobaöljy ja E-vitamiini. Myös kasvovoiteessa vaikuttavat yhdessä kaikki Solumineraalien® tärkeimmät kauneusmineraalit. 

Voide sopii käytettäväksi niin aamuin kuin illoin, kaikille ihotyypeille, ikään ja sukupuoleen katsomatta. 

BeautyBooster kasvovoiteen kevyt, raikas tuoksu saadaan Litsea cubeba -lehtipuusta, jonka öljyllä itsellään on mm. antibakteerinen ja ihohuokosia supistava vaikutus. Se vahvistaa sidekudosta, tehostaa ihon aineenvaihduntaa, kiinteyttää, elävöittää, kirkastaa ihoa ja antaa sille nuorekasta kuuulautta.

 
solumineraali-webshop-beautybooster-bb-bodylotion-1080.jpg

Solumineraali® BB Bodylotion 

BB bodylotion on kevyt, helposti levitettävä ja hyvin imeytyvä. Se kiinteyttää ja silottaa koko kehon ihoa sekä lisää sen elastisuutta, kimmoisuutta, kollageenin muodostusta ja säätelee ihon kosteustasapainoa. Sen sisältämien Solumineraalien® vaikutusalueita ovat mm. veltostunut sidekudos, arpikudos, pintaverisuonet, suonikohjut ja pintakuiva iho.

BeautyBooster bodylotionin kevyt, raikas tuoksu saadaan Litsea cubeba -lehtipuusta, jonka öljyllä itsellään on mm. antibakteerinen vaikutus, se vahvistaa sidekudosta, tehostaa ihon aineenvaihduntaa, vähentää hikoilua, kiinteyttää, virkistää ja elävöittää ihoa. Muita luonnosta saatuja ihoa helliviä, hoitavia ja ravitsevia ainesosia ovat puhtaat, korkealuokkaiset luonnonöljyt; kookosöljy, karitevoi, jojobaöljy ja E-vitamiini. Bodylotionissa vaikuttavat Solumineraalien® tärkeimmät kauneusmineraalit.

 
solumineraali-webshop-beautybooster-bb-jauhemix-1080.jpg

Solumineraali® BB JauheMix 

BB JauheMix on ainutlaatuinen ja innovatiivinen, käsin hierretty Solumineraali® jauhesekoitus, joka on Dr. Schüsslerin alkuperäisen, vuodelta 1874 tunnetun metodin mukaan Saksassa valmistettu, perinnettä kunnioittaen. Jauhe on elintarvike, gluteeniton, tärkkelyksetön ja ilman magnesiumstearaattia.

BB jauhesekoituksessa ovat kaikki ihon kauneudelle & terveydelle tärkeimmät käsin hierretyt kauneusmineraalit valmiiksi yhdessä sisäisesti nautittaviksi. Jauhe liukenee hyvin myös kylmään veteen ja Solumineraali® kauneusjuoma valmistuu hetkessä. Solumineraalien® sisäinen käyttö tukee ja vahvistaa ulkoista kauneudenhoitoa. - Kauneus tulee sisältä!