Solumineraali® BeautyBooster kauneudellesi

 
solumineraali-beautybooster-family-niedere-e1475422307106.jpg

Solumineraali® BeautyBooster kauneudellesi - ulkoisesti & sisäisesti

Olemme innostavan tuotekehittelytyön tuloksena saaneet valmiiksi UUTTA & innovatiivista ja ainutlaatuista maailmalla - Sinulle & kauneudellesi: Solumineraali® BeautyBooster BB ja BB+.

Kasvojen & kehon kauneudenhoitoon ovat juuri markkinoille saapuneet seerumit, voide, bodylotion. Kaikki tuotteet sisältävät huolella valitut Solumineraalien® tärkeimmät kauneusmineraalit. Seerumeissa toimii lisäksi buusterina hyaluron! Luomukosmetiikka on valmistettu Itävallan Alppimaisemissa ja käsin hierretty JauheMix Saksan Alppimaisemissa.

Solumineraali® BeautyBooster -tuotteet

•  BB+ Silmäseerumi
Vaikuttavien Solumineraalien® kauneusmineraalien lisäksi buusterina on arvokas & tehokas hyaluron - ensimmäinen laatuaan. Pisara riittää!


•  BB+ Kasvoseerumi
Vaikuttavien Solumineraalien® kauneusmineraalien lisäksi buusterina on arvokas & tehokas hyaluron - ensimmäinen laatuaan. Pisara riittää!


•  BB Kasvovoide
Täydentää seerumeiden jälkeistä kasvojen hoitoa, ravitsee ihoa, lisää sen elastisuutta & kimmoisuutta. Voide sisältää kauneusmineraalien ohella myös iholle tärkeää sinkkiä.


•  BB Bodylotion
Kiinteyttää ja silottaa koko kehon ihoa sekä lisää sen elastisuutta & kimmoisuutta kauneusmineraalien ja sinkin avulla. Lotion on kevyt, helposti levitettävä & hyvin imeytyvä eikä tahraa.


•  BB JauheMix
Jauhesekoituksessa ovat kaikki käsin hierretyt kauneusmineraalit ja iholle tärkeä sinkki. Jauhe liukenee myös kylmään veteen ja Solumineraali® -juoma valmistuu hetkessä. Kauneus tulee sisältä!

Löydät tarkemmat tuotteiden kuvaukset kotisivultani valikosta Tuotteet – BeautyBooster.