Solumineraali® BeautyBooster keholle

 
solumineraali-beautybooster-bodylotion-7-e1475423793946.jpg

Solumineraali® BeautyBooster Bodylotion & JauheMix tarjoavat uuden ja ainutlaatuisen avun kauneudenhoitoosi. Solumineraalien® käsin hierretyt kauneusmineraalit vaikuttavat ulkoisesti & sisäisesti tehoparina ja "täsmätuotteena" kauneudellesi. Uusi innovatiivinen reseptini on ensimmäinen laatuaan maailmalla.

Solumineraali® - kauneusduo keholle

Kauneus tulee sisältä! JauheMixin sisältämät käsin hierretyt kauneusmineraalit ravitsevat sisäisesti solutasolla. Bodylotionissa samat kauneusmineraalit hellivät ja hoitavat ihoasi ulkoisesti.

Solumineraali® kauneusmineraalien vaikutusalueita ovat ihon elastisuus, kollageenin muodostus, kimmoisuus ja ihon kosteustasapaino. Kehon oma kollageenin tuotanto hidastuu jo nuorilla aikuisilla. Bodylotion sopii rintojen, allien ja vatsan alueen kiinteytykseen, häiritsevien pintaverisuonten ja raskausarpien sekä kuivan, karhean ja hilseilevän ihon hoitoon.

Luomukosmetiikan "kuningattaret" kookosöly, karitevoi, jojobaöljy ja E-vitamiini ravitsevat ja hoitavat ihoasi. Bodylotion imeytyy hetkessä, ei tahraa ja tekee ihostasi silkinpehmeän. Kevyt Litsea cubeban raikas ja hoitava öljy tehostaa kauneudenhoitoa seerumeiden jälkeen mm. vilkastuttaen ihon aineenvaihduntaa, toimien tulehduksia ehkäisevästi ja hikoilua hillitsevästi.

Aitoa & alkuperäistä Alpeilta - korkealuokkaiset uutuudet Solumineraali® luomukosmetiikkaa on valmistettu Itävallan Alppimaisemissa ja käsin hierretty "vaikuttava" Solumineraali® JauheMix Saksan Alppimaisemissa.

”Kun jokainen solu voi hyvin, koko keho - ja myös iho - voi hyvin!” (A. Aarnio)