Tuotanto Solumineraali® voiteet

Luonnonkosmetiikkaa Itävallan Alppimaisemista - käsin tehdyt Solumineraali® voiteet & VoideMix etc.

 
solumineraali-solumineraalit-voide-voidemix-annukka-aarnio-02.jpg

Vuonna 2015 Suomea varten käsin tehty uutuus oli valmis markkinoille. Taustalla oli uskomattoman hieno tarina asioiden loksahtamisesta paikoilleen. Kymmenen ensimmäistä Solumineraali® vuotta Suomessa olivat tulleet täyteen. Menestystä saimme juhlia entistä korkealuokkaisempien, puhtaampien, luontoa ja alkuperää kunnioittavien Solumineraali® -tablettien ja -voiteiden tulolla Suomen markkinoille.

 

Solumineraali® voide hand made

Voiteet pakataan moderniin 50ml airless pumppupulloon, joka on sekä hygieeninen että koko sisällön hyödyntävä pakkausmuoto. Turkoosit etiketit ovat sukunäköiset Solumineraali® tablettien kanssa ja etiketin tekstit ovat suomeksi ja ruotsiksi. Kaikkia voiteita on Suomessa saatavilla vain koulutukseni saaneilta terapeuteilta, terveystuotekaupoista ja jälleenmyyjiltä sekä Solumineraalit® nettikaupastani.

solumineraali-solumineraalit-voide-voidemix-annukka-aarnio-01.jpg
solumineraali-solumineraalit-voide-voidemix-annukka-aarnio-05.jpg
solumineraali-solumineraalit-voide-voidemix-annukka-aarnio-04.jpg
solumineraali-solumineraalit-voide-voidemix-annukka-aarnio-06.jpg

Solumineraali® Voide 1-12 by annukka aarnio

Luonnonkosmetiikkaa kasvoille & keholle - kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille ja sukupuoleen katsomatta.

Voiteet valmistetaan Itävallan Alppimaisemissa Metzlerin luonnontilalla, jolla tuotetaan myös jo Suomessa tutuiksi ja suosituiksi tulleet AlpenMolke™ -maitoherajauheet. 

Maailman ainoa käsin hierretty Solumineraali® jauhe Saksasta Dr. Schüsslerin alkuperäisen, vuodelta 1874 tunnetun reseptin & menetelmän mukaan on ”vaikuttavana aineena” Solumineraali® voiteissamme. Solumineraali® Voide by annukka aarnio valmistetaan numeroissa 1-12.

 

Solumineraali® VoideMix by annukka aarnio

Täsmähoitoon omalla reseptillä kehittämäni yhdistelmävoiteet kulkevat nimellä Solumineraali® VoideMix by annukka aarnio
•  a nivelet, luusto, lihakset
•  b iho
•  c hengitystiet

VoideMix on luonnonkosmetiikkaa, ilman herkistäviä, allergisoivia aineita, kemiallisia hajusteita, väriaineita, parabeenejä, silikoneja tai maaöljyperäisiä raaka-aineita. Voide & VoideMix ovat ihoa hemmottelevia ja helposti imeytyviä. Voiteiden pH on 5,5 eli yhtä ihon kanssa. Ne sisältävät puhtaita, korkealuokkaisia luonnonöljyjä; kookosöljy, karitevoi, jojobaöljy ja E-vitamiini, joka saadaan auringonkukka- ja soijaöljystä. Voiteiden kevyt, raikas tuoksu saadaan luonnosta Litsea cubeba puun lehdistä puristetusta öljystä, jolla itsellään on mikrobien ja sienien kasvua sekä tulehdusta hillitsevä vaikutus. Se puhdistaa ihohuokosia ja vähentää liiallista hikoilua. Se kiinteyttää, nuorentaa ja kirkastaa ihoa ja antaa sille kuulautta. 

Henkilökohtaisesti minulle on tärkeintä tietää ja tuntea tarjoavani parasta ja sitä, mihin itse uskon ja mistä uskon myös Sinun hyötyvän ja saavan apua ja tukea terveytesi ylläpidossa - luonnollisesti! Uskon Solumineraali® Voide & VoideMix by annukka aarnio -tuotteitteni täyttävän korkeatkin odotukset ja vaatimukset.

"Kun solut voivat hyvin, koko keho - ja myös iho - voi hyvin!" (A. Aarnio)

 

Lue lisää Solumineraali® voiteista

Solumineraali® tradition

Solumineraali® by annukka aarnio valmistuksessa noudatetaan tarkoin vanhaa menetelmää ja alkuperäistä reseptiä, perinnettä vaalien ja kunnioittaen. Aidot & alkuperäiset käsin hierretyt tabletit ja jauheet …

Solumineraali® innovation

Solumineraali® BB, BMI ja SUN -tuotesarjat poikkeavat markkinoiden muusta luonnonkosmetiikasta siinä, että joka tuotteessa vaikuttavat solutasolla kuhunkin tehtäväänsä valitut käsin hierretyt Solumineraalit® …