Antlitz-analyysi™ vastaanotto & Solumineraali®

 
solumineraali-solumineraalit-analyysi-annukka-aarnio.jpg

Saat minulta ja kouluttamiltani ammattilaisilta Solumineraali® -erikoisosaamista vauvasta vaariin - ympäri Suomea! Joka hoitosuositus suunnitellaan yksilöllisesti kunkin henkilön tarpeisiin, terveyden ongelmatilanteisiin ja avuksi & tueksi hyvinvointiin.

Mitä vastaanotolla tapahtuu?

Voit varata ajan Antlitz-analyysiin™, joka on jopa saksankielisessä Euroopassa hyvin harvinainen ammatillinen osaamislaji. Olen vuodesta 2005 kouluttanut Suomessa ammattilaisiksi 134 henkilöä. Aktiivisista tekijöistä osan löydät kotisivuni ammattilaisten listalta - ehkäpä juuri läheltäsi.

Antlitz-analyysi™

Antlitz-analyysi tehdään puhtaista kasvoista luonnontilassa. Voiteet häiritsevät kasvojen ihon omia kiiltoja tai rasvoituksia. Myös kasvojen pesu tai puhdistus ennen analyysiä vie kasvojen omat kiillot ja rasvoittumiset mennessään. Peittävät värit kasvoilla ja silmien ympäristössä estävät ihon omien väritysten, solutason mineraalien puutostiloista syntyneiden tunnusmerkkien havaitsemista.

Antlitz-analyysissä tulkitaan elämän aikana keholle tärkeiden rakennusaineiden, tuttujen mineraalien solun sisällä olevista puutostiloista syntyneet tunnusmerkit ja niiden vahvuus. Tunnusmerkkien variaatioita kasvoilta on laskettu löytyvän jopa 144. Antlitz-analyysin jälkeen on anamneesin vuoro eli kirjaan henkilön omat subjektiiviset tuntemukset, kivut, oireet, sairaudet, lääkityksen, leikkaukset, muut hoidot etc. Kerron, mitä olen kasvoista nähnyt ja mihin kaikkeen kehossa, myös minkä sisäelimen toimintaan, kunkin mineraalin puutostilat liittyvät ja osaltaan vaikuttavat.

Räätälöity hoitosuositus

Solumineraali® hoitosuosituksen pääpaino on asiakkaan omassa toiveessa, minkä kohteen hoito terveydentilassa on hänelle tärkein. Kaikkea ei voi hoitaa samanaikaisesti. Max. 5 eri Solumineraalia® voi olla yhtä aikaa käytössä itsehoitoon. Enemmän on kontraproduktiivista. Less is more.

Solumineraaleilla® voimme hoitaa oireiden mukaan sisäisesti jauheilla tai tableteilla ja ulkoisesti voiteilla ja muilla hoitotuotteilla. Voimme myös hoitaa koko ihmistä, niin fyysistä kuin psyykeä kokonaisvaltaisesti Antlitz-analyysin kertoman mukaan. Meidän jokaisen ikioma resepti on syntynyt kasvoille puutostilojen tunnusmerkkeinä elettyjen vuosien - koko elämän aikana. Myös jo vastasyntyneellä vauvalla voivat näkyä sikiöajalta äidiltä perittyinä mineraalipuutoksien tunnusmerkit kasvoillaan. - Resepti tulee vain osata "lukea"!

Konsultaatio

Voit varata ajan myös konsultaatioon. Suunnittelen subjektiivisten oireiden pohjalta Solumineraali® hoitosuosituksen solutason toimintahäiriöihin, jotka pidemmällä ajalla hoitamattomina kehittyvät fyysisiksi tai psyykkisiksi oireiksi, sairauksiksi ja lopulta myös patologisiksi muutoksiksi kehossa.

Seuranta-aika

on tarkoitettu sellaiselle henkilölle, joka on jo ollut Antlitz-analyysissä, hoitanut itseään Solumineraaleilla® ja kaipaa hienosäätöä aiemmin annettuun hoitosuositukseen jonkin uuden akuutin terveysongelman ilmettyä tai jonkin olemassa olevan vaivan jo parannuttua, jolloin voidaan siirtyä hoitamaan seuraavaa kohdetta.

Tervetuloa vastaanotolleni tai lähimmän kouluttamani ammattilaisen luokse! Seuraavat vastaanottopäiväni Suomessa löydät vastaanoton alta.