Antlitz-analyysi™

Antlitz-analyysi™ ja Dr. Hickethier

 
solumineraali-solumineraalit-analyysi-annukka-aarnio-2.jpg

Dr. Hickethier (1891-1958) kehitti 1920-luvun alussa Dr. Schüsslerin kehittämään biokemiaan perustuvan Antlitz-analyysin™. Kasvojen ihon tutkimuksen avulla voidaan yksilöllisesti todeta tutkittavalla henkilöllä olevat keholle ja sen toiminnoille elintärkeiden kivennäisaineiden puutostilat solutasolla. Niitä ovat mm. kasvojen ihon väri, paikalliset värimuutokset, eri rasvaisuudet, kiillot, rypyt ja ihon pinnan sekä kasvojen muutokset. Antlitz-analyysin™ pohjalta tehdään yksilöllinen suositus kokonaisvaltaiseen hoitoon Solumineraaleilla®.

”Kehon sairaus on seurausta solun sairaudesta.” (Dr. Schüssler)
”Sairauden olemus on yhtä solussa olevan kivennäisaineiden puutostilan kanssa.” (Dr. Hickethier)
"Kun solut voivat hyvin, koko keho voi hyvin." (A. Aarnio)

 

Solumineraalit® ja antlitz-analyysi™

Antlitz-analyysin™ avulla saadaan suora ja varma vastaus kysymykseen: "Mitä mineraaleja kehossani solutasolla puuttuu?" Resepti on kirjoitettuna meidän jokaisen kasvoihin! Meidän tulee vain osata lukea se. – Ja se toimii! Antlitz-analyysi™ johdattaa meidät suoraan puutostilasta syntyneiden ongelmien ja oireiden alkulähteille solutasolle! Antlitz-analyysi™ on vaivaton, kivuton, nopea ja edullinen tapa todeta kehossa solutasolla vallitsevat kivennäisaineiden puutostilat.

Jo paljon ennen sairauden ja oireiden puhkeamista ovat 12 solumineraalin puutostilat tunnistettavissa kasvojen ihon tunnusmerkeistä. Solussa olevat kivennäisaineiden puutostilat eivät heti johda sairauden puhkeamiseen tai oireiden syntymiseen. Ihmisen organismi yrittää korvata ja korjata sairaita soluja hakemalla ensin verenkierrosta soluista puuttuvia rakennusaineita. Niin kauan kuin verestä on riittävästi käytettävissä näitä samoja kivennäisaineita, kykenee keho torjumaan sairauden aiheuttajat ja estämään sairauden puhkeamisen.

Dr. Hickethier kertoi löytävänsä keskimäärin kaksi puutostilan tunnusmerkkiä aikuisen kasvoilta noin 100 vuotta sitten. Nykyisin vastaanotollani voin havaita Antlitz-analyysissä™ aikuisen ihmisen kasvojen tunnusmerkeistä lähes aina 10-11 solumineraalin puutostilan tunnusmerkkiä. Antlitz-analyysin™ pohjalta suositellaan aikuiselle kulloinkin tärkeimpiä Solumineraaleja® 3-5 ja niistä kustakin 4-5 käsin hierrettyä tablettia (tai jauheena maustemitallinen) päivässä tunnusmerkkien voimakkuuden perusteella. Joskus tablettien annostus ihmetyttää, kun on totuttu lääkkeisiin, joita otetaan vain pieniä määriä. Solumineraalit® eivät ole lääkkeitä vaan impulssi solun muistille ja myös hippunen ravintoa soluillemme.
Solumineraali® on maailman ainoa käsin hierretty, elintarvike, gluteeniton ja tärkkelyksetön.

Antlitz-analyysi™ on myös Keski-Euroopassa hyvin harvan osaajan harjoittama vanha taito. Koulutusta siihen on tarjottu vuodesta 1995 lähtien. Vuodesta 2005 alkaen Suomessa kursseiltani valmistuneita terapeutteja on 2018 lopussa 143.