Varaudu & vahvistaudu syksyyn

 
Solumineraalit®-syksyyn-2016-1.jpg

Valmistaudu viileneviin päiviin ja vahvista itseäsi lähestyvän kylmän vuodenajan varalle! Saat tässä hoitovinkkini, kuinka syksyn mittaan voit selvitä "vaanivista kiusanhengistä" voittajana Solumineraalien® avulla - luonnollisesti!

Solumineraali® 3 - rautafosfaatti

Suojaa vilustumissairauksilta, vähentää ja estää palelemista, elvyttää, piristää, virkistää sekä tuo lisää energiaa. Solumineraali® 3 vahvistaa ja vitalisoi elimistöä, kun vastustuskyky horjuu. Voit käyttää sitä ennaltaehkäisevästi flunssa-aallon lähestyessä tartunnan välttämiseksi ja infektioherkkyyden vähentämiseksi eli vastustuskykysi vahvistamiseksi. Rautafosfaatti tuo apua kaikkiin tulehduksiin ja kuumeeseen 38,5° asti. Se ei poista kuumetta, vaan vahvistaa kehoasi taistelemaan sairauden aiheuttajia vastaan. Se tuo helpotusta myös lihaskipuihin kuumeen yhteydessä.
Rautafosfaatti on Solumineraalien® ensiapuaine, myös vilustumissairauksien ensioireisiin. Flunssan akuutissa vaiheessa voit nauttia jopa useamman kerran päivittäin 8-10 tablettia liuotettuina kiehautettuun kuumaan veteen; pieninä kulauksina ja niitä hetken suussa pitäen, kunnes oireet helpottavat tai katoavat. Vaihtoehtona voit imeskellä yksitellen tabletin toisensa jälkeen niin paljon ja kauan, kunnes oireet helpottavat. Voit myös vahvistaa hoitoa käyttämällä nro 3 voidetta paikallisesti esim. nenän ympärille/alkava nuha tai kaulalle/alkava kurkkukipu.

Solumineraali® 4 - kaliumkloridi

Tuo helpotusta vilustumissairauden 2. vaiheeseen, kun limaa alkaa erittyä, se on sitkeää, huonosti irtoavaa ja aiheuttaa esim. tukkonuhan. Pienen vauvan tukkonuhaa voit hoitaa voidellen nenän ja sieraimet nro 4 voiteella.
Solumineraali® 4 puhdistaa verta kuonasta, myrkyistä ja kemian lääkkeistä. Puhdistunut veri on juoksevampaa. Otathan sen huomioon, jos käytät verenohennuslääkettä. Kaliumkloridi on limakalvojen ulommaisen kerroksen tärkein rakennusaine ja on myös välttämätön imurauhasten ja kaikkien sisäeritysrauhasten (etenkin munuaisten) toimintaa tukemaan.
Solumineraalit® 3 ja 4 ovat tehokas apu lapsella kurkun, välikorvan ja nielurisatulehdukseen. Samoilla ”numeroilla” voit hoitaa sekä akuuttia että kroonista poskiontelotulehdusta. Pienelle lapselle hoito Solumineraali® voiteilla on vaivattomin ja silti hyvin toimiva hoitomuoto.

Solumineraali® 6 - kaliumsulfaatti

Tuo apua vilustumissairauden 3. vaiheessa, jolloin eritteet ovat keltaisen limaisia. Se vahvistaa hengitysteiden limakalvoja, ihon suojamekanismia ja ennaltaehkäisee saman vaivan puhkeamista uudelleen.
Solumineraali® 6 voit ottaa käyttöön, jos on kyse kroonisesta, uusiutuvasta vaivasta, esim. lapsella korvatulehdus. Kaliumsulfaatti rauhoittaa myös kovaa, kaikuvaa tai iltaisin pahenevaa yskää.
Solumineraalien® 3, 4, 6 yhdistelmä tuo helpotusta hengitysvaikeuksiin ja astman oireisiin ja on hyvä myös keuhkoputkentulehduksen, keuhkokuumeen ja poskiontelotulehduksen tukihoidoksi.

Käyttöohjeet

Käsin hierrettyjen Solumineraalien® päiväsuositus on aikuisille ja yli 12-vuotiaille 5tbl kutakin numeroa päivittäin joko yksitellen imeskellen tai aamuin-(päivin)-illoin 1/2-1dl kiehautettuun veteen sekoitettuina osa päiväsuosituksesta. Kuuma drinkki nautitaan pienin kulauksin, ensin suussa 15-30sek pitäen. Koululaisille 6-12-vuotiaille puolet aikuisten annostuksesta. Alle 6-vuotiaille lapsille neljännes aikuisten annostuksesta. Alle vuoden ikäiselle vauvalle 1tbl päivittäin jakaen aamuun ja iltaan.

Jos kuitenkin joudut käyttämään kemian lääkitystä, ovat Solumineraalit® silti hyvät sen rinnalla. Ne tehostavat paranemista; vähentävät sairastamisen pituutta ja vahvuutta. Ne tehostavat lääkkeen toivottua vaikutusta ja vähentävät sen ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Hoitosuosituksia

itsehoitoon löydät lisää (n. 1700) kirjani Solumineraalit® aakkosellisesta oireluettelosta. Kirjani myyntipaikat löydät kotisivultani. Kirja on saatavilla myös nettikaupassani.
Kysy Solumineraaleja® ja yksilöllisiä hoitosuosituksia & käyttöohjeita lähimmältä koulutukseni saaneelta aktiiviselta ammattilaiselta tai terveystuotekauppiaaltasi. Löydät osan heistä kotisivuni ammattilaisten listalta. Jos et kaipaa henkilökohtaista neuvontaa, tervetuloa suoraan Solumineraalit® nettikauppaani!

Reipasta, värikästä & tervettä syksyä! 🍂