Osteoporoosi & Solumineraali® kalsium

 
solumineraalit_osteoporoosi-2017.jpg

Lainaan tähän alkuun faktaa British Medical Journal julkaisemista University of Auckland tutkimustuloksista vuodelta 2010: ”Yli 800 mg kalkin nauttiminen päivittäin aiheuttaa 30% sydäninfarktin nousua. Myös aivohalvauksia ja kuolemantapauksia on todettu. Vaihdevuosien aikana ja jälkeen n. 30%:lle naisista kehittyy osteoporoosi, joka puolestaan kehittyy kehon ja solujen ylihappamuudesta, joka puolestaan kehittyy väärästä ravinnosta, liikunnan puutteesta ja stressistä.

Happamuus estää uusien luusolujen muodostusta, lisää lihaskatoa ja edistää verisuonten vanhenemista ja kalkkeutumista. Sekä stressi tekee happamaksi että happamuus lisää stressiä, jolloin keho tarvitsee enemmän emäksisiä mineraaleja; kalsiumia, kaliumia, magnesiumia ja sinkkiä. Kehon säädellessä veren pH-arvoa se joutuu hakemaan emäksisiä kivennäisaineita luustosta ja tämä johtaa osteoporoosin kehittymiseen. Kehon happamassa miljöössä on myös enemmän tulehduksia edistäviä aineita, jotka myös lisäävät luukatoa.

Emäksinen vesi ja ruoka, etenkin vihreät kasvikset vaikuttavat positiivisesti luuntiheyteen. D-vitamiini auttaa kehoa käyttämään ravinnosta saatavan kalkin ja magnesiumin tehokkaammin hyväkseen. D-vitamiini suojaa myös tulehduksilta, sydän- ja verisuoni- sekä syöpäsairauksilta.”

Solumineraalit® & osteoporoosi

”Mistä johtuvat veren liian korkeat kalsium-arvot? - Kun jokin sisäelimistämme tarvitsee enemmän kalsiumia toimiakseen optimaalisesti, se hakee kalsiumia muualta kehosta, jolloin kalsiumin määrä vapaana veressä nousee. Sen myötä syntyy puutostila solun sisällä.

Tärkein solun kalsium-aineenvaihdunnan toimintahäiriön tasapainottaja on nro 2. Solumineraali® numeroiden 1, 2, 12 kalsium ei kohota kalsiumin määrää veressä, sillä se pääsee suoraan solujen sisään ja käyttöön." (R. Kellenberger, Sveitsi/2007)

"Keho tarvitsee kalsiumia tasoittaakseen kehon ylihappamuutta ja hakee sitä siinä tilanteessa esim. luustosta, missä sitä on eniten. Osteoporoosin eli luukadon syynä on kehon ylihappamuus eivätkä suinkaan vaihdevuodet ja hormonien puutostila.”
(H-H. Jörgensen, Saksa/2002)

Solumineraali® hoitosuositus

Magnesium edesauttaa kalsiumin imeytymistä kehossa ja solutasolle, joten magnesiumfosfaatti nro 7 on hyvin tärkeä myös Solumineraali® itsehoidossa. Piihappo nro 11 tehostaa kehon kalkkiaineenvaihduntaa ja natriumfosfaatti nro 9 vähentää kehon ylihappamuutta. Solumineraali® kehonhoitosarja BMI on kehitetty mm. myös ylihappamuuden sisäiseen & ulkoiseen hoitoon.

Pienin suositus osteoporoosin ja osteopenian itsehoitoon ovat nrot 1, 2, 7. Jos haluat ottaa käyttöösi kaiken, mistä on hyötyä, suosittelen Solumineraali® nroita 1, 2, 7, 9, 11.
Huom! Vain max. 5 eri perusnumeroa käytössä samanaikaisesti! Näiden lisäksi voit ottaa käyttöön Solumineraali® Plus nro 21 sinkkikloridin.

Ulkoisesti paikallisesti kehon ongelmakohtiin suosittelen itsehoitoa tehostamaan myös Solumineraali® voiteiden samoja nroita 1, 2, 7 tai VoideMix a mm. luustolle ja nivelille.

Positiiviset kokemukset Solumineraaleista®

Luuntiheysmittauksessa erään henkilön kohdalla Suomessa todettiin osteopenian parantuneen ja arvojen olevan normaalilla terveellä tasolla ainoastaan 9kk Solumineraalien® käytön jälkeen. Henkilö kuului testiryhmään ja tukimukset tehtiin koululääketieteen taholta ennen ja jälkeen kurssin, jonka aikana hän käytti vain nroita 1, 2, 7. Asiakkaissani ja kurssini käyneissä henkilöissä on muitakin, joilla luuntiheys on parantunut Solumineraalien® käytöllä - luonnollisesti ja ilman pelättyjä negatiivisia sivuvaikutuksia!

Olen käyttänyt Solumineraaleja® lähinnä akuutteihin terveydellisiin "häiriöihin" jo noin 20 vuoden ajan. Luuntiheysmittauksissa on lonkkaluitteni keskiarvo ollut yli ikäisteni keskiarvon seuraavasti: 2007 +30% / 2011 +33% / 2016 +51%. En ole käyttänyt ravintolisiä, kalkkivalmisteita, vitamiineja, öljyjä ym. Syön monipuolisesti ja kaikkea kohtuudella. Omalla kohdallani kiitokseni kuuluu Solumineraalien® hienojakoiseksi hierretylle kalkille, joka kokonaisuudessaan pääsee solujen sisään. Fyysinen hippunen kalkkia tulee solujen käyttöön ja koko organismin ja etenkin luuston hyväksi. Mitään ei varastoidu vääriin paikkoihin kehossa, kuten esim. aivoihin, kudoksiin, verisuoniin eikä siten aiheuta ei-toivottuja sivuvaikutuksia.