Digital detox & Solumineraalit®

 
solumineraali-solumineraalit-annukka-aarnio-digital-detox-2017.jpg

Digital detox on in täällä Alpeilla! Pidä day-off(line) tai logout-päivä. Apua & tukea saat Solumineraaleista - luonnollisesti!

Aina tavoitettavissa oleminen aiheuttaa haluttomuutta, uupumusta, väsymystä ja stressiä - ja stressi tekee happamaksi. Harkitusti etäisyyttä ja offline kaikesta päivittäisestä "sähköisestä" tekee ihmeitä - niin keholle kuin mielelle.

Nyt

Sinä päätät omasta elämästäsi & hyvinvoinnistasi. Vain sinä itse voit vetää selkeät rajat yksityisyyden, vapaa-ajan ja työn väliin, joiden rajat nykyisellään ovat lähes kadonneet. Työntekijä saa työnsä puolesta oman smartphonen, padin tai laptopin. Siten itse sitä huomaamatta hän sitoutuu olemaan aina tavoitettavissa, töissä ja kontrollin alla. Rajat katoavat, kun tietokoneella työskentely ei vaadi kiinteää paikkaa eikä aikaa. Työsuhde ei välttämättä enää vaadi läsnäoloa. Monet pitävät valinnaisesti myös home-office -päiviä.

Ennen

1990-luvulla eräs oppi-isäni Itävallassa kertoi käyvänsä pyörällä töissä ja ajavansa tarkoituksella kaupungin läpi virtaavan joen yli, jossa hän sillalla töihin mennessään heitti koti- ja perhehuolet virtaavaan veteen. Työstä palatessaan hän heitti työongelmat ja tekemättömät työt jokeen. Niin hän pystyi 100% keskittymään työaikana työhönsä ja vapaa-aikana perheeseen, kotiin, ystäviin ja harrastuksiinsa.

Ei-toivottua

"Sähköistyneen" arjen vuoksi on yhteyden omiin tunteisiin ja kehon kuulemiseen todettu kärsivän. Perhe-elämä, ystävyyssuhteet ja sosiaalinen kanssakäyminen kärsivät - katsekontaktit katoavat ja ystävällinen hymy jää huomaamatta. Päivittäinen ruokahetki ei enää aina ole perheen odotettu, yhteinen kokoontuminen pöydän ääreen. Hyvät käytöstavat katoavat ja kauniit pöytätavat unohtuvat - tai niitä ei edes opita.

Nykyisin kanssakäyminen näyttää lasten ja nuorten keskuudessa usein olevan sitä, että istutaan vierekkäin, mutta jokaisen fokus on vain omassa älypuhelimessa. Sanavarastokin heikkenee emojien myötä. Ravintolassa ei nautita hyvästä ruoasta, juomasta ja pöytäseurasta, vaan otetaan kuvia drinkeistä ja maistelumenun toinen toistaan upeammista ruoka-annoksista kunkin miettiessä itsekseen ja välillä pöytäseuraltaan neuvoa kysyen, mitä kirjoittaisi saatetekstiksi facebookiin, twitteriin etc. omille ystävilleen?

Solumineraaleista® apua

Jatkuva sähköisten ärsykkeiden ja tiedon tulva aiheuttaa tutkitusti stressiä, burnoutia ja muita psyykkisiä sairaustiloja. Myös keskittymiskyky kärsii. Sähkösaaste syö kehomme ja solujemme mineraalivarastoja! Ota yhteys Solumineraali® -koulutuksen saaneeseen ammattilaiseen saadaksesi räätälöityä apua henkilökohtaisesti, kokonaisvaltaisesti ja luonnollisesti.

Työskentelystä etukumarassa läppärillä, padillä tai kännykällä on laskettu niskalle syntyvän jopa 27kg painon! Hengitys kulkee huonosti, kun keuhkot ovat puristuksessa ja samalla myös aivot saavat liian vähän happea. Käsi; ranne, kyynärpää ja olkapää rasittuvat yksipuolisesta hiiren käytöstä tai näppäilystä.

Sähköyliherkkyyden hoitoon tärkein on Solumineraali® nro 1, jonka puutostilaa kaikki sähkösaaste kasvattaa. Lisäksi suosittelen kasvojen tunnusmerkkien pohjalta korjaamaan mineraalien puutostiloja solutasolla ja siten vahvistamaan ihmistä kokonaisuutena.

• aivoille tärkeät nrot 2, 3, 5, 8
• kehon & mielen tasapainolle "energiakeinu" nrot 2, 5, 7
• keuhkoille tärkeät nrot 3, 6, 7, 11
• kiputiloihin joko nro 3 tai nro 7
• niskakipuun nrot 2, 7 sisäisesti ja ulkoisesti
• nivelten rasitusoireisiin nrot 1, 2, 7, 8, 11 ja paikallisesti VoideMix a
• päänsärkyyn vaihtoehtoisesti nrot 2, 7 tai nro 8 kuumana drinkkinä
• silmille tärkeimmät nrot 1, 11
• silmissä "hiekka", kuivuus, punaisuus nro 8
• silmän kalvoille nro 4
• stressin hoitoon nrot 2, 7
• riippuvuuteen; netti, pelit ym. nro 12
• tekstaripeukalon ”sms thumb” hoitoon nro 4 sisäisesti ja ulkoisesti.
• väsymykseen nro 3, 5
• ylihappamuuden poistoon BMI JauheMix tai nrot 8, 9, 10, 11 sisäisesti & BMI emäksinen Alppisuola ulkoisesti

• Istu ergonomisesti, pidä taukoja, hengitä syvään, venyttele, muista juoda vettä.
• Solumineraali® numeroille 1-12 löydät niiden suomalaiset nimet täältä.
• Solumineraalit® reagoivat herkästi sähkösaasteeseen, joten vältä niiden säilyttämistä pöydällä tietokoneen lähellä tai kuljettamista laukussa tai taskussa kännykän vieressä.

Aidot & alkuperäiset, maailmalla ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® saat koulutukseni käyneiltä ammattilaisilta, yksittäisistä terveystuotekaupoista ja nettikaupastani.