Solumineraali® BMI jo jouluksi

 
Solumineraalit-Kekse-BMI-Landscape.jpg

Solumineraali® BMI kehonhoitosarja by annukka aarnio on suunniteltu kehon puhdistukseen sisäisesti & ulkoisesti. Solumineraali® BMI tuotteiden tuella voit poistaa kehon ylihappamuutta, vauhdittaa rasvanpolttoa, siloittaa selluliittia, tehostaa kuonan ja myrkkyjen poistumista kehosta, aktivoida nesteenpoistoa ja saada tukea makeanhimon hillintään! - Miksi odottaisit tammikuulle asti?

Aloita jo nyt ennen joulua optimoimaan & buustaamaan kehosi toimintoja räätälöidysti huolella valituin käsin hierretyin Solumineraalein®!

Lue lisää Solumineraali® BMI kehonhoitosarjasta:

Jos mielenkiintosi heräsi, voit lukea tuotteista lisää näistä linkeistä:

Solumineraali® nettikauppa:
Solumineraali® BMI nettikaupassa

Solumineraali® blogitekstit:
• Solumineraali® BodyMassIndex

Nauti joulusta - ja nauti siinä ohella kahdesti päivittäin BMI JauheMix sisäisesti! Ota hetki ikiomaa aikaa ja hemmottele itseäsi ulkoisesti  BMI emäksisellä Alppisuola -kylvyllä tai -kuorinnalla sekä hoivaa ja siloittele BMI selluliittivoiteella (kevyt lotion) kehosi ongelma-alueita.

 

Mistä löydän Solumineraali® BMI tuotteet?

Löydät koko Solumineraali® BodyMassIndex kehonhoitosarjan (BMI JauheMix Painonhallinta, BMI emäksinen Alppisuola ja BMI BodyLotion) Solumineraalikaupastani. Kysy Solumineraaleja® ja yksilöllisiä hoitosuosituksia & käyttöohjeita lähimmältä koulutukseni saaneelta aktiiviselta ammattilaiselta tai yhteistyö-terveystuotekauppiaalta. Löydät osan heistä kotisivuni listalta: Solumineraali® terapeutit ja kaupat.

Kohtaa tämä joulu kevyesti!