Solujen autofagia & Solumineraalit®

 
Solumineraalit®_ruokaa-soluille_muistutus-solumuistille.jpg

Solumineraalit® tehostavat solujen aineenvaihduntaa sekä ravitsevat, puhdistavat ja korjaavat soluja. "Nobelisti keksi, miten solut puhdistavat ja korjaavat itseään: Voi löytyä ratkaisu pidempään elämään.

Autofagia on kehon sisäinen kierrätysohjelma, jonka avulla kuona ja turha aines siivotaan soluista ulos ja tärkeät osat käytetään energiantuotantoon sekä uusien solujen rakennusaineena. Tämä mekanismi on oleellinen osa taistelussa niin syöpää kuin monia rappeumasairauksia kuten Alzheimerin tai Parkinsonin tautia vastaan. Tähän liittyvistä löydöistä japanilainen solubiologi Yoshinori Ohsumi sai lääketieteen Nobel-palkinnon 2016.

Dr. Schüssler, saksalainen lääkäri, homeopaatti, tutkija ja biokemian isä (1821-1898) oli nero ja paljon aikaansa edellä. Hän päätyi tutkimustyössään siihen, että "kehon sairaus on seurausta solun sairaudesta". Hän vakuuttui siitä, että kaikki sairaudet ovat pohjimmiltaan solujen aineenvaihdunta- ja toimintahäiriöitä, jotka johtuvat solun sisällä vallitsevista keholle tärkeiden kivennäisaineiden, sen rakennusaineiden puutoksista tai niiden epätasapainosta. Hoitamattomina solujen toimintahäiriöt kehittyvät häiriöiksi elintoiminnoissa, fyysisiksi tai psyykkisiksi oireiksi ja sairauksiksi. Ajan kanssa voi syntyä myös patologisia kudosmuutoksia.

Kaikki Solumineraalit® aktivoivat solujen aineenvaihduntaa ja solumuistia, korjaavat mineraalivarastoja solun sisällä sekä vaikuttavat positiivisesti solujen optimaaliseen toimintaan.

"Kun solut voivat hyvin, koko keho voi hyvin!" (A. Aarnio)

solumineraali nro 1 on mm. ihon pintasolukon rakennusaine
• solumineraali nro 2 vaikuttaa solukalvon läpäisykykyyn sitä vahvistaen
solumineraali nro 3 lisää aivo- ja lihassolujen hapen saantia
• solumineraali nro 3 nostaa toimivien solujen suorituskykyä
• solumineraali nro 4 puhdistaa kemiaa, kuonaa ja myrkkyjä verestä/verisoluista
• solumineraali nro 5 parantaa hermosolujen energian saantia
• solumineraali nro 5 jarruttaa solukuolemasta syntyvää mätänemisprosessia kehossa
• solumineraali nro 6 aktivoi kuonan poistumista soluista ja nro 10 kuljettaa soluista ulos
• solumineraali nro 6 aktivoi solumineraali nro 3 kanssa solujen hengitystä
solumineraali nro 7 on tärkeä osuus hermo- ja lihassolujen toiminnassa
• solumineraali nro 8 aktivoi solujen jakautumiskykyä
• solumineraali nro 8 puhdistaa ja uusii solujen sisäistä nestettä
• solumineraali nro 9 puhdistaa kemiaa ja kuonaa ulos kudoksista/soluista
• solumineraali nro 10 osallistuu solujen puhdistukseen
• solumineraali nro 11 avaa tietä kuonalle kehosta ja soluista ulos

Solumineraalit®, biokemian 12 käsin hierrettyjen kivennäisaineiden yhdistelmää, ovat kehomme rakennusaineita (kalsium, kalium, magnesium, natrium, rauta jne.) Ilman niitä ei voisi olla (solu)aineenvaihduntaa. Ilman (solu)aineenvaihduntaa ei voisi olla elämää!

Saat Solumineraaleista® luonnollisen avun solujesi puhdistukseen, niiden energiantuotantoon sekä solujesi ja kehosi rakennusaineiksi! Tue solujesi autofagiaa, niiden omaa kierrätysjärjestelmää, puhdistumista ja jälleenrakennusta Solumineraaleilla®!

Aidot & alkuperäiset käsin hierretyt Solumineraalit® saat koulutukseni saaneelta terapeutilta, yhteistyö-terveystuotekaupasta, minulta vastaanotoltani ja Solumineraali® nettikaupastani.

Huolehdi itsestäsi, huolehdi soluistasi - ja voi hyvin & terveesti!