Solumineraalit® – apua vaihdevuosiin naisille 1

 
solumineraalit-vaihdevuodet-2018-1.jpg

Solumineraaleista® voit saada apua moneen vaihdevuosivaivaan, niin naisille kuin miehille - luonnollisesti! Elostasi & olostasi voi taas tulla nautittavampaa...

Nainen, tiesitkö sen, että vaihdevuodet käynnistyvät jo 7v ennen ensimmäisten subjektiivisten oireiden ilmaantumista tai näyttöä veren hormoniarvoissa? Esim. PMS-oireet, pitkittyneet tai runsaat kuukautisvuodot ja epäsäännöllinen kuukautiskierto ovat merkki vaihdevuosien lähestymisestä.
Tiesitkö sen, että tupakoivilla naisilla vaihdevuodet alkavat yleensä jo 5v aikaisemmin kuin tupakoimattomilla?
Jokainen meistä tietää odottaa omia vaihdevuosiaan, mutta vaivojen ja oireiden kirjo ja voimakkuus voivat meistä joillekin tulla ikävinä yllätyksinä.

Tässä Sinulle neljässä osassa sekä naisten että miesten yleisimpiä oireita ja niihin apua & hoitosuosituksia Solumineraaleilla® - luonnollisesti ja ilman ei-toivottuja vaikutuksia.

Solumineraalit® & herkät limakalvot

Vulvan limakalvojen vahvistamiseen tuo apuaan tabletteina & voiteena Solumineraalien® kaliumkloridi nro 4, joka on limakalvon uloimman kerroksen tärkein rakennusaine. Kuivuuteen, kutinaan ja haavaumiin tuo hyvän avun natriumkloridi nro 8. Hyviä kokemuksia on saatu myös Solumineraali® voiteista nrot 1 ja 11. - Innovatiivisen BeautyBooster kauneudenhoitosarjan BB kasvovoiteessa löytyvät kaikki myös limakalvoille tärkeät nrot 1, 4, 8, 11 ja sinkki samassa voiteessa! Ikääntyvää ihoa voit päivittäin hoitaa BB Bodylotionilla, joka imeytyy hyvin, ei tahraa ja tuoksuu keveän raikkaalta. Huolella valitut Solumineraalit® ja puhtaat, arvokkaat luonnonöljyt vahvistavat ihoa ja limakalvoja, lisäävät elastisuutta & kimmoisuutta, säätelevät kosteustasapainoa ja aktivoivat kehon omaa kollageenin muodostusta.

Hikoilu- ja kuumat aallot

• kuumat aallot, punastuminen: rautafosfaatti nro 3 ja magnesiumfosfaatti nro 7
• (yö)hikoilu: natriumkloridi nro 8, piihappo nro 11
• krooniseen ja toistuvaan suosittelen lisäksi kokeilemisen arvoisena kaliumsulfaattia nro 6
• katkonaisen yöunen vuoksi unen laatuun; syvyyteen ja pituuten kannattaa satsata ja kokeilla unidrinkkiä nro 2 kalsiumfosfaatti ja nro 7 magnesiumfosfaatti. Molemmilla Solumineraaleilla® on rauhoittava ja rentouttava vaikutus.
Ensimmäinen oma positiivinen kokemukseni Solumineraalien® "luonnonvoimista" oli vuonna 2001, kun olin kuukausia kärsinyt unettomista öistä, kuumista aalloista ja hikikohtauksista. Eräänä perjantaina hankin itselleni nrot 1, 3, 7. Maanantai-aamuna herätessäni ihmettelin, että jotain outoa ja erilaista oli olossani. Kesti hetken, ennenkuin tajusin, että olin nukkunut rauhassa koko yön! Niin nopeasti olin saanut luonnollisen avun - ja siitä alkoi kasvaa vahva uskoni Solumineraaleihin®!

Solumineraalit® & iho

Solumineraali® nro 1 kalsiumfluoridi; ihon elastisuus ja vahvuus
Solumineraali® nro 2 kalsiumfosfaatti; tunnottomuus, tuntoherkkyys, pistely, puutuminen
Solumineraali® nro 8 natriumkloridi; ihon kuivuus ja kosteustasapaino
Solumineraali® nro 11 piihappo; juonteet ja rypyt - ennalta ehkäisy ja olemassa olevien siloittelu
Solumineraali® nro 12 kalsiumsulfaatti; ikäpigmentit ja maksaläiskät
Myös Solumineraali® BeautyBooster kauneudenhoitosarjan BB & BB+ tuotteissa ovat nrot 1, 4, 8, 11 ja sinkki.

Inkontinenssi

Vaihdevuosissa naisilla virtsarakko ja virtsaputki kutistuvat ja virtsaputken limakalvot ohenevat. Ensimmäiset oireilut voivat ilmetä limakalvojen kuivumisen myötä; kirvelyä virtsatessa, lirahteluja aivastaessa, yskiessä, ponnistaessa etc. Voit saada apua nroista 1 ja 4 tabletteina ja paikallisesti voiteina limakalvojen vahvistamiseen (nro 4) sekä elastisuuden lisäämiseksi ja täten sulkijalihasten optimaaliseen toimivuuteen (nro 1).

Solumineraalit® & kilpirauhanen ja munasarjat

Munasarjojen toiminnan kuihtuminen vaikuttaa myös kilpirauhasen toimintaan. Vaihdevuosien aikaan naisilla ilmenee myös ongelmia kilpirauhasen kanssa. Itsehoidoksi turvallinen vaihtoehto ovat Solumineraalien® kalsiumfosfaatti nro 2 ja magnesiumfosfaatti nro 7 parivaljakkona kaikkiin kilpirauhasen toimintahäiriöihin, sekä vajaa- että ylitoimintaan. Lisätukea ja hienosäätöä löytyy Solumineraali® Plus numeroista 13-27.

Yleisohje niin naisille kuin miehille vaihdevuosiin ja ilman yksilöllisiä suosituksia ovat kalsiumfluoridi nro 1, rautafosfaatti nro 3 ja magnesiumfosfaatti nro 7.
Solumineraali® Plus täydennysaineiden 13-27 puolelta löytyy monia vaihtoehtoja tukemaan hoitoa perussolumineraaleilla. Pyydän ottamaan yhteyden minuun tai täydennysainekoulutukseni saaneeseen ammattilaiseen. Henkilökohtaiset suositukset ja käytön ohjeistuksen saat tapaamisen ja haastattelun pohjalta. Täydennysaineista voit saada yksilöllistä apua esim. libidoon, masennukseen, yöhikoiluun ja moneen muuhun vaihdevuosioireeseen.

Aidot & alkuperäiset, maailmalla ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® saat koulutukseni käyneiltä ammattilaisilta ja yksittäisistä yhteistyö-terveystuotekaupoista. Saat meiltä tarvitessasi myös räätälöidyt hoitosuositukset henkilökohtaisiin ongelmiisi. Jos et tarvitse henkilökohtaista opastusta, löydät kaikki Solumineraali® tuotteet nettikaupastani.


Lue lisää: Solumineraalit® – apua vaihdevuosiin naisille & miehille