Solumineraalit® – apua vaihdevuosiin naisille 2

 
solumineraali-vaihdevuodet-naiset.jpg

Solumineraaleista® voit saada apua moneen vaihdevuosivaivaan, niin naisille kuin miehille - luonnollisesti! Elostasi & olostasi voi taas tulla nautittavampaa...

Tässä Sinulle toinen osa naisten yleisimpiä oireita ja niihin apua & hoitosuosituksia Solumineraaleilla®. Kolmannesta osasta miehille löydät lisää vaihdevuosiin myös naisille kuuluvia oireita...

Solumineraalit® & kohdun ja virtsarakon laskeumat

Ikävuosien myötä kudosten elastisuuden vähetessä ovat ongelmana myös alavatsan sisäelinten laskeumat. Koululääketiede auttaa tilanteessa kohotusleikkauksella. Solumineraalien® maailmassa on kyse samasta ongelmasta kuin suonikohjujen kohdalla. Leikkaus on vain nro 1 kalsiumfluoridin puutoksesta eli verisuonten seinämien heikkoudesta ja elastisuuden vähyydestä syntyneen oireen korjaamista, mutta ei solutasolla olevan syyn poistamista. Kalsiumfluoridin puutos solutasolla muistuttaa itsestään uudelleen ehkä vuosien kuluttua...

Luokseni tuli iäkäs naishenkilö, jolle oli tehty kohdun ja rakon kohotusleikkaus 10v aiemmin. Hän kertoi, että sisäelimet olivat taas laskeutuneet ja uutta kohotusleikkausta oli hänelle jo ehdotettu. Hän halusi kuitenkin ensin kokeilla luonnollista hoitoa Solumineraaleilla®. Hän oli erittäin tunnollinen itsehoidossaan ja käytti suosittelemiani nroita 1 kalsiumfluoridia ja 11 piihappoa n. 1,5v tabletteina ja nro 1 voidetta paikallisesti. Hän joutui virtsatietulehduksen vuoksi ultraääni- ja MRT-tutkimuksiin. Tutkimukset tehneet eri lääkärit olivat ihmetelleet samaa: Kuinka 80-vuotiaalla voivat kohtu ja rakko olla niin täydellisesti niille kuuluvilla paikoillaan? - Alavatsan elimet olivat kohonneet oikeille paikoilleen ilman leikkausta, yksinkertaisesti, kivuttomasti ja luonnollisesti Solumineraali® -hoidolla!

Painonnousu

Vaihdevuosien mukanaan tuoma harmillinen muutos ovat myös lisäkilot, joita vastaan keinot meillä naisilla ovat melko vähissä. Lisäkilojen kertymisen ymmärrät vasta silloin, kun tiedät, mikä muutos naisena olemisessa onkaan tapahtunut.
Tiesitkö, että hedelmällisessä iässä kuluu munasolun kehittymiseen ja kypsymiseen päivittäin 300kcal? Munasarjojen toiminnan kuihtuessa jää tämä energia eli 9.000kcal per kk käyttämättä! 7.000kcal vastaavat kehossa 1kg rasvaa. Samalla ravinnolla, liikunnalla ja elämäntavoilla nainen siis voisi lihoa jopa 15kg per vuosi kuukautisten loputtua!

Niin naisille kuin miehille painonhallintaan, nesteenpoistoon ja rasvanpolttoon tärkeimmät Solumineraalit® ovat nro 9 natriumfosfaatti, nro 10 natriumsulfaatti ja nro 11 piihappo. Kokemuksina asiakkailtani voin kertoa, että tällä reseptillä on kadonnut 3kk:ssa 10kg ja 2kk:ssa 8kg jne. Turha neste poistuu kehosta ja rasvanpoltto vilkastuu.

Nyt saat myös tämän reseptin vaivattomasti valmiina yhdestä purkista tai pullosta! Solumineraaleista® löytyy nykypäivään moderni ja innovatiivinen BodyMassIndex kehonhoitosarja. BMI tuotteissa on Solumineraali® jauhesekoitus sisäisesti ja tuotteet kehon ulkoiseen hoitoon. Saat niistä apua kehon ylihappamuuteen, rasvanpolttoon, nesteturvotukseen, hikoiluun etc. Liikunnan lisääminen, kevyen & terveen kasvispainotteisen ravinnon ja veden nauttiminen ovat myös tärkeitä tukipilareita elon & olon kevennykseen.

Päänsärky

Päänsärky on yksilöllistä. Itse kärsin vaihdevuosieni alkumetreillä vuosikausia "krapulapäänsärystä", joka alkoi aamuyön tunteina ja häipyi hiljalleen itsestään aamupäivän aikana. Erityyppisiin päänsärkyihin löydät useita hoitosuosituksia kirjani Solumineraalit® aakkosellisesta luettelosta. Saat tietenkin myös räätälöityä apua meiltä asiantuntijoilta.

Solumineraalit® & osteopenia ja osteoporoosi

Osteopenia/osteoporoosi liitetään usein virheellisesti yhdeksi vaihdevuosiin kuuluvaksi oireeksi. Sillä ei kuitenkaan ole mitään yhteyttä vaihdevuosiin, mutta ikävuosiin kylläkin. Viimeistään tähän ikään mennessä alkaa keho nostaa pintaan oireita, jotka kertovat kehossa jo vuosia vallinneesta ylihappamuudesta. Luukato on seurausta kehon yrityksestä tasapainottaa kehon happamuutta emäksisellä kalkilla, jota on helpoiten ja runsaimmin saatavilla luustosta. Laboratoriokokeissa saatetaan todeta liikaa kalsiumia veressä - solun ulkopuolisessa nesteessä, mutta samalla henkilöllä näkyy Antlitz-analyysissä solutasolta kalsiumien puutoksen tunnusmerkit kasvoillaan. Tässä on jälleen kyse solujen toimintahäiriöstä, joka on korjattavissa Solumineraalien® käsin hierretyillä kalsiumeilla, jotka suun limakalvolta imeytyvät verenkiertoon ja sieltä suoraan solujen sisään korjaamaan puutosta ja siitä syntyneitä oireita.
Osteopenian ja osteoporoosin itsehoidoksi ovat suosituksena Solumineraalien® kalkit, kalsiumfluoridi nro 1 ja kalsiumfosfaatti nro 2 sekä niiden imeytymiselle tärkeä magnesiumfosfaatti nro 7 ja kehon kalkkiaineenvaihduntaa tehostamaan piihappo nro 11. Päiväsuositus 4-5 tablettia kutakin numeroa.

Luuntiheysmittauksessa erään henkilön kohdalla todettiin osteopenian parantuneen, arvojen olevan normaalit ja terveen tasolla 9kk Solumineraalien® käytön jälkeen. Henkilö kuului testiryhmään Suomessa ja tukimukset tehtiin koululääketieteellisesti ennen ja jälkeen Solumineraali® koulutuksen, jonka aikana hän käytti vain nroita 1, 2, 7.

Yleisohje niin naisille kuin miehille vaihdevuosiin ja ilman yksilöllisiä suosituksia ovat kalsiumfluoridi nro 1, rautafosfaatti nro 3 ja magnesiumfosfaatti nro 7.
Solumineraali® Plus täydennysaineiden 13-27 puolelta löytyy monia vaihtoehtoja tukemaan hoitoa perussolumineraaleilla. Pyydän sinua ottamaan yhteyden minuun tai täydennysainekoulutukseni saaneeseen ammattilaiseen. Henkilökohtaiset suositukset ja käytön ohjeistuksen saat tapaamisen ja haastattelun pohjalta. Täydennysaineista voit saada yksilöllistä apua esim.  libidoon, masennukseen, yöhikoiluun sekä kystan ja myooman hoitoon luonnollisesti ja moneen muuhun vaihdevuosioireeseen.

Aidot & alkuperäiset, markkinoiden ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® saat koulutukseni käyneiltä ammattilaisilta ja yksittäisistä yhteistyö-terveystuotekaupoista. Saat meiltä tarvitessasi myös räätälöidyt hoitosuositukset henkilökohtaisiin ongelmiisi. Jos et tarvitse henkilökohtaista opastusta, löydät kaikki Solumineraali® tuotteet nettikaupastani.


Lue lisää: Solumineraalit® – apua vaihdevuosiin naisille & miehille