Solumineraalit® – apua vaihdevuosiin miehille 1

 
solumineraali-vaihdevuodet-2018-1.jpg

Solumineraaleista® voit saada apua moneen vaihdevuosivaivaan, niin miehille kuin naisille - luonnollisesti! Elostasi & olostasi voi taas tulla nautittavampaa...

Mies, tiesitkö, että verestäsi löytyy testosteronin ohella myös naishormonit estrogeeni ja progesteroni?
Gynekologi Dr. Volker Rimkus, henkilökohtaisesti tuntemani oman erikoisalansa pioneeri Saksasta, todisti tutkimustyössään 25v sitten sen, että myös miehillä on verestä mitattavissa muutkin hormonit kuin vain testosteroni. Silloin löytyivät myös estrogeeni ja progesteroni, joiden arvot voivat myös miehillä romahtaa ja aiheuttaa samanlaisia vaihdevuosioireita kuin naisilla. Niin kävi hänelle itselleen n. 50-vuotiaana, kun hän totesi kärsivänsä samanlaisista oireista kuin hänen naisasiakkaansa. Siitä käynnistyi hänen tutkimustyönsä ja hänen oma nopea palautumisensa.

Kaikki miehet eivät täysin säästy vaihdevuosioireilta, jotka yleisimmin ovat kuumia aaltoja, hikoilukohtauksia, masennusta, pelkotiloja, muistiongelmia, haluttomuutta, lihasten heikkoutta, inkontinenssi-, erektio- ja prostataongelmia, sokeri-, kolesteroli- ja muiden rasva-arvojen sekä verenpaineen nousua,väsymystä, uniongelmia etc. Näihin ja moniin muihin oireisiin voit hakea luonnollista apua & tukea Solumineraaleista®.

Solumineraalit® & erektio ja potenssi

Nrot 1 kalsiumfluoridi, 2 kalsiumfosfaatti, 5 kaliumfosfaatti, 7 magnesiumfosfaatti ja 8 natriumkloridi suositellaan erektio-ongelman ja potenssin hoitoon tabletteina ja voiteina paikallisesti. Ne vaikuttavat yhdessä verisuonten seinämien elastisuuteen, verenkierron vilkastumiseen, ovat rakennusaineita hermostolle ja lihaksille ja säätelevät paisuvaisen solun sisäistä ja ulkoista nestetasapainoa.
Ongelman taustalla voi olla diabetes, kohonnut kolesteroli & co, kohonnut verenpaine, verisuonten kalkkeutuminen ja niihin käytettävien lääkkeiden ei-toivottu vaikutus. Siinä tapauksessa olisi hyvä hakea ensin apua Solumineraaleista® taustalla olevaan terveysongelmaan.

Sinkin vähyys kehossa voi olla osasyynä sekä impotenssiin että testosteroniarvojen laskuun,  jonka seurauksena puolestaan voi kehittyä masennus. Mies menettää kehostaan sinkkiä joka ejakulaatiossa. Sinkki on myös tärkeä hivenaine siittiöiden liikkuvuudelle, mikä voi myös olla syy hedelmättömyysongelmaan.

Hikoilu & kuumat aallot

Hikoilun rauhoittamiseksi ja tasapainottamiseksi on suosituksena nro 11 piihappo. Jos hikoilu on voimakasta niin että paita tai pyjama kastuvat, voit pariksi rinnalle ottaa nro 8.
Myös miehille yleissuosituksena nro 1, nro 3 rautafosfaatti ja nro 7 sopivat vaihdevuosioireiden hoitoon.

Hiustenlähtö

Hiustenlähtöön voi miehillä olla syynä kehon ylihappamuus, jota voit tasapainottaa nro 9 natriumfosfaatilla tai poistaa kehosta Solumineraali® BodyMassIndex hoitosarjan BMI jauhesekoituksella sisäisesti tai BMI emäksisellä Alppisuolalla esim. jalkakylpynä ulkoisesti.
Kaikkiin hiusongelmiin on nro 11 piihappo hiuksille tärkein rakennusaine. Myös sinkki on tärkeä hivenaine hiuksille.

Solumineraalit® & kolesteroli, sokeri ja verenpaine

Nro 7 magnesiumfosfaatilla voit hoitaa kohonnutta verenpainetta luonnollisesti. Aamuin illoin "kuuma seiska" 5-8 tablettia yksilöllisesti, pienin kulauksin on kokeilemisen arvoinen vaihtoehto, ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia.
Nro 7 vaikuttaa myös positiivisesti kolesteroliarvoihin ja nrot 7, 9 natriumfosfaatti ja 10 natriumsulfaatti auttavat veren sokeriarvojen pitämiseen tasaisina ja normaalilla tasolla.

Solumineraalit® & lihasvoima ja lihasmassa

Nroilla 1+7 yhdessä on kehon rasituskykyä lisäävä ja vahvistava vaikutus.
Nro 3 antaa lisää energiaa ja jaksamista; happimolekyylien kuljetukseen myös lihassoluille ja siten voiman lisäämiseen, suorituskyvyn nostamiseen ja pidentämiseen. Testaa luonnon oma "dopingdrink" kuuma juoma (100ml+8-10tbl)!
Nro 6 kaliumsulfaatti aktivoi urheilun yhteydessä rasvan käyttämistä lihasmassan muodostukseen. Tämä on uusien lihassolujen muodostukselle tärkein rakennusaine. Se tuo myös voimaa heikoille ja voimattomille jaloille.

Solumineraali® Plus täydennysaineiden 13-27 puolelta löytyy monia vaihtoehtoja tukemaan kaikkien yllämainittujen ongelmien hoitoa perussolumineraaleilla. Pyydän sinua ottamaan yhteyden minuun tai täydennysainekoulutukseni saaneeseen ammattilaiseen. Henkilökohtaiset suositukset ja käytön ohjeistuksen saat tapaamisen ja haastattelun pohjalta.

Aidot & alkuperäiset, maailmalla ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® saat koulutukseni käyneiltä ammattilaisilta ja yksittäisistä yhteistyö-terveystuotekaupoista. Saat meiltä tarvitessasi myös räätälöidyt hoitosuositukset henkilökohtaisiin ongelmiisi - juuri Sinulle. Jos et tarvitse henkilökohtaista opastusta, löydät kaikki Solumineraali® tuotteet nettikaupastani.


Lue lisää: Solumineraalit® – apua vaihdevuosiin naisille & miehille