Solumineraalit® – apua vaihdevuosiin miehille 2

 
solumineraalit_vaihdevuodet_miehet4-2018.jpg

Solumineraaleista® voit saada apua moneen vaihdevuosivaivaan, niin miehille kuin naisille - luonnollisesti! Elostasi & olostasi voi taas tulla nautittavampaa...

Solumineraalit® & masennus ja pelot

Nro 5 kaliumfosfaatti on aivosolujen tärkein rakennusaine. Se vaikuttaa positiivisesti mielialaan, hoitaa ja ehkäisee masennusta ja depressiota sekä auttaa pelkotiloissa.
Nro 6 kaliumsulfaatista saat apua torikammoon sekä ahtaan ja korkean paikan pelkotiloihin.
Nro 11 piihappo tuo iloa & valoa mielelle ja elämään.

Muisti

Muistille ovat seuraavat Solumineraalit® tärkeitä:
Nro 1 kalsiumfluoridi lisää verisuonten seinämien elastisuutta.
Nro 2 kalsiumfosfaatti vilkastuttaa myös aivojen verenkiertoa.
Nro 5 on aivojemme tärkein rakennusaine, joka aktivoi muistia, oppimiskykyä ja keskittymiskykyä. Se piristää ja voit käyttää sitä Solumineraali® tablettien ohella myös Solumineraali® voiteena ohimoille ja niskan seudulle.
Nro 8 natriumkloridi säätelee aivojen nestetasapainoa. Aivoissa on vettä n. 85%.  Liian vähässä nesteessä eivät impulssit kulje. Iän myötä kehon ja myös aivojen nestepitoisuus vähenee. Puhdas vesi on hyvää - emäksinen, ionisoitu, heksagonaalinen, oikeakierteinen ja vitalisoitu vesi on hyvääkin parempaa terveydellesi!
Nro 11 piihappo on tärkeä rakennusaine hermojen johtavuudelle.

Solumineraalit® & prostata

Nrot 1 ja 4 kaliumkloridi ovat tärkeimmät Solumineraalit® eturauhasongelmien hoitoon yleisesti.
Nro 1 pehmentää kovettumia; myös voiteena paikallisesti.
Nro 3 rautafosfaatti ja nro 4 sopivat eturauhastulehduksen hoitoon; myös voiteina paikallisesti.
Nro 7 magnesiumfosfaatti tuo apuaan vihlovaan, pistävään, poraavaan kipuun; myös voiteena paikallisesti.
Nroilla 1, 10 natriumsulfaatti ja 11 voit hoitaa suurentunutta eturauhasta sekä tabletein että paikallisesti voiteina.

Uniongelmat

Nukahtamisongelmaan ja unen katkonaisuuteen, syvyyteen ja pituuteen saat apua monien suosimasta unijuomasta, jonka valmistat iltaisin n. tunti ennen nukkumaanmenoa nroista 2 ja 7 magnesiumfosfaatti, joilla molemmilla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Yksilöllisesti voit kokeilla kutakin nroa 5-7tbl sulatettuina n. 1dl kiehautettuun kuumaan veteen. Nauti kuuma juoma pieni kulauksin niitä ensin vähintään n. 1/2min suussa pitäen.
Nk. Solumineraali® unikuuriin kuuluvat nrot 2, 7, 11.

Solumineraalit® & virtsanpidätys

Nro 1 on tärkeä sulkijalihaksen vahvistamiseksi ja elastisuuden lisäämiseksi virtsankarkailun hoitoon.
Nrot 1, 2, 5, 10 suositellaan inkontinenssiin ja kontrolloimattomaan lirahteluun.
Nrot 1+7 suositellaan virtsan "tiputtelun" hoitoon.
Nro 8 suositellaan, kun virtsaamisen tarve tulee usein tai on äkillinen.
Nrolla 10 on positiivinen vaikutus hermoimpulssille virtsarakon tyhjennyksen säätelyyn ja tihentyneen virtsaamisen tarpeen hillitsemiseen.

Väsymys

Nro 3 tuo lisää energiaa, sillä rautafosfaatti sitoo itseensä happimolekyylejä ja kuljettaa niitä solutasolle koko kehossa.
Nro 5 on aivoille piristävä vaikutus.
Nro 8 säätelee solun sisäistä ja ulkoista nestetasapainoa ja on siten tärkeä myös aivonesteelle. Jos päivän nautittavan nesteen määrästä puuttuvat vähäiset 2%, niin seurauksena voi jo olla sekä muisti- että näköhäiriöitä.

Yleisohje niin miehille kuin naisille vaihdevuosiin ja ilman yksilöllisiä suosituksia ovat kalsiumfluoridi nro 1, rautafosfaatti nro 3 ja magnesiumfosfaatti nro 7.
Solumineraali® Plus täydennysaineiden 13-27 puolelta löytyy monia vaihtoehtoja tukemaan kaikkien yllämainittujen ongelmien hoitoa perussolumineraaleilla. Pyydän sinua ottamaan yhteyden minuun tai täydennysainekoulutukseni saaneeseen ammattilaiseen. Henkilökohtaiset suositukset ja käytön ohjeistuksen saat tapaamisen ja haastattelun pohjalta.

Aidot & alkuperäiset, maailmalla ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® saat koulutukseni käyneiltä ammattilaisilta ja yksittäisistä yhteistyö-terveystuotekaupoista. Saat meiltä tarvitessasi myös räätälöidyt hoitosuositukset henkilökohtaisiin ongelmiisi - juuri Sinulle. Jos et tarvitse henkilökohtaista opastusta, löydät kaikki Solumineraali® tuotteet nettikaupastani.


Lue lisää: Solumineraalit® – apua vaihdevuosiin naisille & miehille