Solumineraali® vastaanotto

Antlitz-analyysi™ vastaanottoni Helsingissä

solumineraali-solumineraalit-analyysi-annukka-aarnio-vastaanotto.JPG

Seuraavat vastaanottopäiväni ovat syyskuussa ti-ke-to 10.-12.9. ja ti-ke 17.-18.9. 2019.
Iloitsen yhteydenotostasi ja voidessani harvinaisella erityisosaamisellani olla avuksi Sinulle & terveydeksesi!

 

Mineraalivarastot tasapainoon solutasolla

Antlitz-analyysi™ on noin 100 vuotta vanha tutkimusmetodi, jossa elämän aikana solutason mineraalipuutoksista kasvoille syntyneistä tunnusmerkeistä luetaan kantamasi henkilökohtainen resepti, joka kertoo mineraalien puutokset solujesi sisällä. Henkilökohtainen "resepti" on siis luettavissa jokaisen ihmisen kasvoista – ja se toimii! 

Toin tämän vanhan saksalaisen tutkimusmenetelmän Suomeen vuonna 2005 uutena luonnollisena hoitomuotona yhdessä Solumineraalien® kanssa. Kirjoitin aiheesta ensimmäisen suomenkielisen kirjan, ryhdyin tarjoamaan koulutustani ammattilaisille ja sittemmin myös terveystuotekaupalle ja yksityishenkilöille sekä pitämään vastaanottoani Helsingissä.

Antlitz-analyysi™ tehdään luonnontilassa olevista meikittömistä, voiteettomista kasvoista vain tutkimalla kasvoilla olevia muutoksia, jotka useimmiten ovat jo luettavissa ennen fyysisten oireiden, patologisten muutosten tai subjektiivisten tuntemusten kehittymistä. Ihon pinnalla ja silmien ympärillä tulisi näkyä omat luonnolliset kiillot ja rasvoittumiset eli niitä ei pidä pestä tai pyyhkiä pois ennen vastaanotolleni tuloa. Antlitz-analyysiin™, haastatteluun, omien teemojen ja oireiden kirjaamiseen, yhteenvetoon sekä hoitosuosituksen tekemiseen varaan 1.9. alkaen aikaa 90min. Uusi palveluhinnastoni astuu voimaan 1.9. 2019.

 

Räätälöity hoitosuositus

Saat yhdellä käynnillä tiedon solutasollasi olevista kehon elintoiminnoille välttämättömien rakennusaineiden, maaperästä saatavien kivennäisaineiden puutostiloista. Solun sisältä ei voida mitata vastaavia kivennäisaineiden arvoja millään modernilla tutkimuksella. Tuloksen saamiseksi ei tarvitse ottaa verikokeita tai muita näytteitä. Tutkimus on nopea, kivuton ja edullinen muihin verrattuna. Et tarvitse päivien tai viikkojen odotusaikaa, vaan saat sinulle räätälöidyn suosituksen ja tarvitsemasi Solumineraalit® mukaasi ja pääset aloittamaan itsehoitosi heti!

 

Solumineraali® konsultaatio

Voit myös varata 30min ajan lyhyempään konsultaatioon, jolloin saat minulta subjektiivisten oireittesi pohjalta tai terveysongelmaasi räätälöidyn Solumineraali® hoitosuosituksen. Samoin voit myös varata 30min ajan seurantakäyntiin, jos olet jo aiemmin käynyt Antlitz-analyysissä™ ja hoitanut itseäsi Solumineraaleilla®.

Asun Itävallassa ja olen vuosittain noin 5 kertaa Helsingissä pitämässä kurssejani ja vastaanottoani. Siten myös haluan taata asiakkailleni mahdollisuuden henkilökohtaiseen tukeeni ja apuuni, seurantakäynteihin ja Solumineraali® hoidon jatkuvuuteen ja hienosäätöön kulloisenkin tilanteen mukaan.

Vastaanottopäiväni 2019 Suomessa ovat alustavasti maalis-, touko-, kesä-, syys- ja marraskuussa.

 

Ajanvaraus

Annukka Aarnio
Sähköpostitse: a.aarnio@solumineraali.com
Kotisivuni yhteydenottolomakkeella
Puhelimitse (tekstiviestillä) Itävaltaan: +43 699 10435303
Puhelimitse Suomessa ollessani: 040 41 99668

 
 
 

Lue lisää:

 
 

Antlitz-analyysi™

Dr. Hickethier (1891-1958) kehitti 1920-luvun alussa Dr. Schüsslerin kehittämään biokemiaan perustuvan Antlitz-analyysin™. Kasvojen ihon tutkimuksen avulla …

 

Hinnasto

Palveluni Antlitz-analyysi™ & kokonaisvaltainen hoitosuositus, konsultaatio & räätälöity hoitosuositus oireiden mukaan, seurantakäynti sekä konsultaatio mailitse.

Konsultaatio

Solumineraali® konsultaatio on vastaanotollani tarjolla oleva puolituntinen vaihtoehto. Oireiden ja omien subjektiivisten tuntemusten perusteella tehdään räätälöity …

 

Muut palvelut

Solumineraalien® & Antlitz-analyysin™ ohella on tarjolla monia muita täydentäviä manuaalisia hoitoja sekä homeopatiaa - luonnollisesti terveydeksesi.