UUSI Solumineraali® JAUHE – käyttövinkit

 
solumineraali-solumineraalit-tabletit-annukka-aarnio-02.jpg

UUSI Solumineraali® JAUHE on valmistettu 80g koossa kaikissa perusnumeroissa 1-12. Se korvaa jatkossa 80g tablettipurkin. Uusi pienempi koko 50g/200tbl on kätevä ottaa mukaan matkalle, työhön ja harrastuksiin sekä tutustumiseen.

Solumineraali® jauheen ominaisuudet

Maailman ainoat käsin hierretyt Solumineraali® tabletit eivät sisällä teollisten solusuolojen tapaan vehnäjauhoa tai perunantärkkelystä. Siksi ne ovat koostumukseltaan tiiviimpiä ja sulavat suussa sekä liukenevat veteen hitaammin. Tämän ominaisuuden vuoksi halusimme helpottaa Solumineraalien® käyttöä ja tarjota ne Sinulle jauheen muodossa!

UUSI Solumineraali® jauhe on aito & alkuperäinen ja identtinen vuoden 1874 maailman premieerin kanssa! Se sulaa hetkessä niin kiehautettuun kuumaan kuin kylmään veteen. Akuutin hoitoon on kuuma kiehautettu vesi vaikutukseltaan tehokkaampi. Kuuma vesi laajentaa suun limakalvon huokosia, tehostaa mineraalimolekyylien imeytymistä verenkiertoon ja sieltä suoraan solujen sisään.

Solumineraali® jauheen käyttöohjeet

Suosituksemme 4-5 Solumineraali® tabletin päiväannosta vastaa nyt (runsas) maustemitta jauhetta jaettuna 2 (3) kertaan päivässä aamuin, (päivin), illoin tai veteen liuotettuna. Max. 5 eri numeroa suositellaan yhtäaikaiseen käyttöön. Pieniä kulauksia ennen nielaisua ensin suussa vähintään puoli minuuttia pitäen. Maustemitan (1ml = 1g) löydät kaupan taloustavarosastolta settinä, johon kuuluu lisäksi yleensä TL (5ml), RKL (15ml) ja DL (100ml). Maustemitta vastaa noin kahvilusikan tai veitsen kärjellistä. Jauhe on ideaali kuumiin Solumineraali® juomiin kaiken akuutin hoidossa, pidempään itsehoitoon ja kotikäyttöön.

Huom! 4-5 tabletin päiväsuositus vastaa 1g-1,25g ja koskee vain aitoa & alkuperäistä käsin hierrettyä Solumineraalia®. Markkinoilla olevien tablettien tehossa ja laadussa on isoja eroja. Teollisten solusuolojen päiväsuositukset Saksassa vaihtelevat 6-7tbl ja jopa 10-20tbl per numero.

Jauhe on helppo ja monikäyttöinen. Voit sulattaa jauheen kylmään tai kuumaan veteen ja tehdä joko käsi- tai jalkakylvyn tai kastella vedessä hauteen tai kääreen kehossa hoitoa kaipaavaa kohtaa varten. Voit räätälöidä itsellesi tarpeellisen sekoituksen. Voit kostuttaa jauhesekoituksen muutamalla tipalla vettä ja tehdä siitä „puuron“, jonka levität paikallisesti hoitoa kaipaavalle alueelle.

Jauhe on puhdastakin puhtaampi sisältäen vain perinteisesti kuivatun maitosokerin ja siihen huhmareessa käsin hierretyt kivennäisaineet. Jauhe on elintarvike eikä sisällä gluteenia, ei tärkkelystä eikä magnesiumstearaattia - ainoa maailmalla!

Nettikaupastamme löydät käyttösuositukset & vaikutusalueet kullekin Solumineraali® JAUHE numerolle 1-12. Saat uutuudet ja henkilökohtaisen neuvonnan myös koulutukseni saaneilta terapeuteilta, terveystuotekauppiailta ja muilta jälleenmyyjiltä yhteistyössä kanssani.

Lue myös Solumineraali® JAUHE - "back to the origin 1874"