Vahvistu Solumineraalein® kylmään vuodenaikaan

 
Solumineraalit®-Vahvistaudu-syksyyn-2016.jpg

Nyt on h-hetki alkaa valmistautua viilenevään säähän ja tulevaan kylmään vuodenaikaan! Kuinka voit selvitä syksyn ja talven aikana ulkoa tulevista "kiusanhengistä" voittajana? Luonnollisesti Solumineraalien® avulla! Voit ennakkoon vahvistaa itseäsi ja kohottaa vastustuskykyäsi Solumineraaleilla®. Voit ottaa ne myös heti ensiavuksi ja tueksesi kaiken akuutin yllättäessä.

Solumineraali® 3 - rautafosfaatti

Solumineraali® 3 vahvistaa ja vitalisoi elimistöä, kun vastustuskyky horjuu. Voit käyttää sitä ennalta ehkäisevästi flunssa-aallon lähestyessä tartunnan välttämiseksi ja infektioherkkyyden vähentämiseksi eli vastustuskykysi vahvistamiseen. Rautafosfaatti tuo apua vilustumissairauden akuuttiin 1. vaiheeseen, kaikkiin tulehdussairauksiin ja kuumeeseen 38,5° asti. Se ei poista kuumetta, vaan vahvistaa kehoasi taistelemaan sairauden aiheuttajia vastaan. Se tuo helpotusta myös lihaskipuihin kuumeen yhteydessä. Rautafosfaatti on Solumineraalien® ensiapuaine. Flunssan akuutissa vaiheessa voit nauttia jopa useamman kerran päivittäin 8-10 tablettia liuotettuina kiehautettuun veteen; pieninä kulauksina ja niitä hetken suussa pitäen, kunnes oireet helpottavat tai katoavat.

Solumineraali® 4 - kaliumkloridi

Solumineraali® 4 tuo helpotusta vilustumissairauden 2. vaiheeseen, kun limaa alkaa erittyä ja se on sitkeää, huonosti irtoavaa ja aiheuttaa esim. tukkonuhan. Pienen vauvan tukkonuhaa voit hoitaa voidellen nenän ja sieraimet nro 4 voiteella. Kaliumkloridi puhdistaa verta kuonasta, myrkyistä ja kemian lääkkeistä. Puhdistunut veri on juoksevampaa. Otathan sen huomioon, jos käytät verenohennuslääkettä. Kaliumkloridi on limakalvojen uloimman kerroksen tärkein rakennusaine ja on välttämätön mm. imurauhasten toiminnalle. Solumineraalit® 3 ja 4 ovat tehokas apu lapsella kurkun, välikorvan ja nielurisatulehduksen hoidossa. Samoilla ”numeroilla” voit hoitaa myös akuuttia poskiontelotulehdusta.

Solumineraali® 6 - kaliumsulfaatti

Solumineraali® 6 tuo apua vilustumissairauden 3. vaiheessa, jolloin eritteet ovat keltaisen limaisia. Se vahvistaa hengitysteiden limakalvoja, ihon suojamekanismia ja ennaltaehkäisee saman vaivan puhkeamista uudelleen. Voit ottaa sen myös avuksesi, jos on kyse kroonisesta, uusiutuvasta vaivasta, esim. lapsella välikorvan tai nielurisatulehdus ja uusiutuva poskiontelotulehdus. Kaliumsulfaatti rauhoittaa kovaa, kaikuvaa tai iltaisin pahenevaa yskää. Solumineraalien® 3, 4, 6 yhdistelmä tuo helpotusta hengitysvaikeuksiin ja astman oireisiin ja on hyvä myös keuhkoputkentulehduksen, keuhkokuumeen ja kroonisen poskiontelotulehduksen hoitoon.

Solumineraali® VoideMix c

VoideMix c on kehitetty hengitysteiden terveysongelmia varten. Se sisältää Original Dr. Schüssler -metodin mukaan käsin hierrettyjä Solumineraaleja® kalsiumfosfaatti 2, rautafosfaatti 3, kaliumkloridi 4, kaliumsulfaatti 6, magnesiumfosfaatti 7 ja Plus kalsiumkarbonaatti 22. Se sopii otsa- ja poskionteloiden, nenän, välikorvan, kurkun keuhkoputken ja keuhkojen hoitoon. Voit sivellä sitä ko. alueille; otsaan, nenäpieliin, sieraimiin, korvan ympärille ja korvakäytävän suuaukolle, kurkulle/kaulalle, rintalastaan, keuhkojen kohdalle, selkään lapaluiden alueelle sekä jalkateriin ja jalkapohjiin vyöhykepisteille aamuin-illoin ja tarvittaessa useimminkin. VoideMix c:n saat vain meiltä!

Käyttöohjeet

Solumineraalien® päiväsuositus on aikuisille ja yli 12-vuotiaille 5tbl kutakin numeroa päivittäin joko yksitellen imeskellen tai aamuin illoin kuumaksi juomaksi 50-100ml sekoitettuina 2-3tbl/nro tai kolme kertaa päivässä 2tbl/nro. Kuuma drinkki nautitaan pienin kulauksin, niitä ensin suussa 15-30sek pitäen. Koululaisille 6-12-vuotiaille puolet aikuisten annostuksesta ja lapsille alle 6-vuotiaille neljännes aikuisten annostuksesta. Alle vuoden ikäiselle vauvalle 1tbl päivittäin jaettuna kahteen annokseen aamuin-illoin "puurona"; tabletti sulatettuna pariin tippaan kiehautettua vettä, esim. muovilusikassa.

P.S. Lue uuden Solumineraali® jauheen käyttöohjeet 2018 blogistani:
Solumineraali® jauhe - back to the origin 1874
UUSI Solumineraali® jauhe – käyttövinkit

Lisää suosituksia (n. 1700) itsehoitoon löydät kirjani Solumineraalit® aakkosellisesta oireluettelosta.