Solumineraali® & varastorauta

 
solumineraali_solumineraalit_ferritiini_varastorauta 1903.jpg

Ferritiini-arvo ja Solumineraali® 3 rautafosfaatin solutason puutoksesta elämän aikana kasvoille syntyneet, Antlitz-analyysissä luettavat tunnusmerkit kertovat samaa solun sisällä olevasta raudan puutoksesta!

Ferritiini & solun rautavarasto

Olen lukenut tästä aiheesta viimeisen parin vuoden aikana paljon eri neuvoja ja ohjeita. Hoitotulokset ovat joko heikkoja tai tuloksekas hoito kestää kauan, jopa 9-12kk. Jotkut vaihtoehdoista tuovat mukanaan myös ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Lukiessani artikkeleita olen tuntenut piston sydämessäni: Kunpa voisin auttaa teitä terveyden kanssa kamppailevia ja kertoa kaikille, miten helposti, nopeasti ja vähällä vaivalla raudan puutoksen voi korjata! Siksi nyt kirjoitan Solumineraalien® avusta tähänkin terveyden ongelmaan.

Kun olen vastaanotollani kertonut, että näen kasvoilla Antlitz-analyysissä vahvan raudanpuutoksen solutasolla, olen yleensä saanut vastaväitteitä, että ei niin voi olla, kun hemoglobiini on ihan hyvä. On tarvittu tarkempi selitys siitä, että kaikille tuttu hemoglobiini mitataan solun ulkoisesta nesteestä, verestä. Se, mitä nähdään 100v sitten kehitetyssä Antlitz-analyysissä kasvoille elämän aikana syntyneistä tunnusmerkeistä, kertoo solujen sisäisistä mineraalipuutoksista, joita ei voida muilla menetelmillä mitata.

Solun varastoraudan puutoksen oireita ovat mm. energian puute, jatkuva väsymys, vetämätön olo, suorituskyvyn heikkeneminen, voimattomat jalat (lihakset), hapenpuute, toistuvat tulehdukset etc.
Nykyisin monet asiakkaistani tietävät jo ferritiini-arvonsa tai tulevat juuri sen alhaisuuden vuoksi hakemaan luonnollista apua Solumineraaleista®. Paljon uusia oireita on tullut asiakkaiden kohdalla esille, kuten masennus, aivosumu, muistihäiriöt, ongelmat keskittymis- ja oppimiskyvyssä ja jopa hiustenlähtö!

Tässä yksi positiivinen asiakaskokemukseni: Naishenkilöllä oli mitattu ferritiini-arvo 60 ja hemoglobiini oli 134. Hän aloitti Solumineraali® nro 3 käytön vain kuuden viikon ajan, 5tbl päivittäin. Ferritiini-arvo nousi 131:een eli yli tuplasti ja hemoglobiini pysyi ennallaan. Hän kertoi, että jatkuva haukottelu loppui, aivosumu poistui vähitellen… “kuin valot olisi laitettu päälle”, jaksaminen lisääntyi ja vointi on huomattavasti kohentunut.

Solumineraali® 3 rautafosfaatti

Ratkaisu on niin yksinkertainen, puhdas ja luonnollinen! Apu löytyy Solumineraali® rautafosfaatista nopeasti, edullisesti, helposti, itsehoitona ja täysin ilman sivuvaikutuksia tai yliannostuksen vaaraa! On kyse saksalaisen lääkäri Dr. Schüsslerin jo 145v sitten kehittämästä biokemiasta ja sen 12:sta kivennäisaineiden yhdistelmästä, jotka kaikki ovat kehollemme ja soluillemme tuttuja ja tarpeellisia rakennusaineita.

Solumineraali® rautafosfaatilla voi korjata myös veren rauta-arvoa eli hemoglobiinia ja mahdollista anemiaa.
Asiakkaitteni hemoglobiiniarvot ovat kohonneet esim. 2kk:ssa 109->122, 3kk:ssa 110->135 ja 120->143.

Markkinoiden ainoa käsin hierretty Solumineraali® on gluteeniton, tärkkelyksetön, jauheena ilman magnesiumstearaattia ja elintarvike - ainoa maailmalla poiketen muista teollisesti valmistetuista solusuoloista, jotka kaikki ovat homeopaattisia lääkeaineita.

Aikuisen suositus on 5tbl yksitellen imeskellen tai jauheena reilu maustemitallinen pienin annoksin päivittäin ja pätee vain käsin hierrettyjen Solumineraalien® käyttöön, sillä ne ovat vaikutukseltaan teollisia solusuoloja huomattavasti tehokkaampia. - Less is more!

Lue Solumineraali® jauheen käyttöohjeet blogistani:
Solumineraali® jauhe - back to the origin 1874
UUSI Solumineraali® jauhe – käyttövinkit

Aidot & alkuperäiset Solumineraalit® löydät koulutukseni saaneilta terapeuteilta ja yksittäisistä yhteistyö-terveystuotekaupoista. Jos et kaipaa henkilökohtaista apua, niin tervetuloa Solumineraali® nettikauppaan!