Solumineraali® JAUHE - back to the origin 1874

 
solumineraali-solumineraalit-jauhe-tabletti-big.jpg

Solumineraali® 1-12 on nyt myös JAUHE! Olemme 144 vuoden jälkeen alkulähteellä ja lähimpänä Original Dr. Schüssler alkuperäistä metodia & reseptiä - ainoana maailmassa!

"Back to the origin 1874"

palaa biokemian alkulähteelle, jolloin Dr. Schüssler julkisti Saksassa lääkärintyönsä ohella 20 vuoden tutkimustyönsä tuloksena kehittämänsä biokemian ja sen 12 kivennäisaineparia, joiden kanssa Solumineraalit® ovat maailmalla ainoat täysin identtiset.

Aito & alkuperäinen Solumineraali® by annukka aarnio

on nyt maailman ainoa kivihuhmareessa käsin hierretty JAUHE! Haluamme erottautua teollisesti valmistetuista solusuoloista ja tarjota sinulle parasta mahdollista, puhtaimmassa luonnollisessa muodossa nykypäivään ja sen vaatimuksiin sovitettuna.

Arvokasta sisäpiirin tietoa Saksasta
biokemian paikallisyhdistyksiltä, joista vanhimmat perustettiin jo Dr. Schüsslerin elinaikana. Sieltä löytyy mm. tieto, että lääkäri Schüssler valmisti Schüsslersuolansa itse huhmareessa kivennäisaineet joko 6 tai 12 tuntia käsin maitosokeriin hiertäen. Hän antoi potilaalleen valmistamansa jauheen pienessä paperipussissa ja määräsi otettavaksi päivän mittaan useita herneenkokoisia annoksia veteen liuotettuna.

UUSI Solumineraali® JAUHE 80g 1-12

on ilman tablettien pintakäsittelyainetta, magnesiumstearaattia - siis puhdastakin puhtaampi! Jauheessa on vain perinteisesti kuivattu maitosokeri Saksan Alppimaisemista ja Euroopan maaperästä louhitut, käsin hierretyt kivennäisaineet. Solumineraali® jauhe & tabletit ovat teollisista tableteista (homeopaattinen lääkeaine) poiketen elintarvike, ilman gluteenia, tärkkelystä ja sitovaa ainetta (joko vehnä- tai perunajauho) – ja ainoat maailmalla!
Jauhe sulaa heti kylmään ja kuumaan veteen ja vesi säilyy kirkkaana. Aikuisen päiväsuositus on runsas maustemitallinen (1-1,25ml/g) kutakin numeroa jaettuna vähintään 2 annokseen; aamuin illoin vähintään 100ml veteen liuotettuna ja pienin kulauksin, niitä ennen nielaisua vähintään puoli minuuttia suussa pitäen. Monille käyttäjille mieluisa vaihtoehto on jauheiden päiväannoksen laittaminen vesipulloon koko päivää varten ja siitä pieniä kulauksia pitkin päivää nauttien, ensin suussa pitäen. Solumineraali® 80g jauhe on suunniteltu pidempään itsehoitoon ja kotikäyttöön. Se korvaa aiemman purkkikoon 80g/320tbl.

Muut uutuudet

Solumineraali® 50g/200tabl 1-12

on syksyn 2018 toinen UUTUUS. Pienempi purkkikoko on helppo kuljettaa mukana matkalle, työhön ja harrastuksiin. Se toimii hyvin myös tutustumiskokona. Se on tullut aiemman purkkikoon 80g/320 tablettien tilalle.


Uudet Solumineraali® tuotteet - tutustumistarjous

Molemmista syksyn 2018 Solumineraali® uutuuksista on koko numerosarjasta 1-12 houkuttava tutustumistarjous "osta 12 - maksa 10"!


Hinnat ovat laskeneet!

Uusi hinnastomme astui voimaan 23.09.2018 nettikaupassamme ja vastaanotollani.

Tervetuloa Solumineraali® nettikauppaamme!