Solumineraali® nro 3 by annukka aarnio

 


Solumineraali® 3 • rautafosfaatti

Käsin hierretty – ainoa maailmassa! Elintarvike, gluteeniton, tärkkelyksetön.
Jauhe – ensimmäisenä Euroopassa! Tabletti ja voide.
Jauhesekoitukset täsmähoitoon – omat innovatiiviset reseptit.

Vaikutusalueet

Sisäelimet: haima, kilpirauhanen, maksa – sisältää sisäelimistä kaikkein runsaimmin verta

Muut: aivot, lihassolut, suolen seinämä, suolinukka, veri

Rautafosfaatti on biokemian ensiapuaine kaikkeen akuuttiin kuten haava, niksahdus, nyrjähdys, onnettomuus, ruhje, verenvuoto jne. Se auttaa kivussa, jossa kipu sykkii pulssin mukaan tai tuntuu kuumotuksena, paineena, jomotuksena tai näkyy punoituksena. Palovammoihin tarvitaan ensiapuna nro 3 ohelle myös natriumkloridi nro 8.

Rautafosfaatti vaikuttaa tehokkaasti kaikkiin tulehdusoireisiin sekä vilustumisen ensioireisiin ja lihaskipuihin kuumeen yhteydessä. Sitä voi myös käyttää ennaltaehkäisynä flunssa-aallon lähestyessä tartunnan välttämiseksi. Sen säännöllinen päivittäinen käyttö syksyn ja talven tullen vahvistaa vastustuskykyä ja ylläpitää terveyttä.

Se on avuksi kaikissa tulehdussairauksissa, joihin liittyy alle 38,5° kuume. Se ei taistele kuumetta vastaan, vaan aktivoi ja tukee kehon omaa puolustusmekanismia taistelemaan tulehduksen aiheuttajia eli kuumeen syytä vastaan. Jos kuume ei kuitenkaan laske rautafosfaatin avulla, ei se ole merkki siitä, ettei solumineraali tehoa, vaan että keho tarvitsee vielä kuumetilaa taistellakseen sen avulla sairauden aiheuttajaa vastaan ja nitistääkseen sen.

Se toimii energiabuusterina happimolekyylien kiinnittyessä punasoluihin, jolloin se lisää lihasten hapenottokykyä, kohottaa suorituskykyä; nostaa suoritustasoa ja lisää jaksavuutta – myös aivoissa – ja ennalta ehkäisee lihasten yksipuolisesta tai ylirasituksesta syntyvää kipua.

Rautafosfaatti on soluille tärkein rakennusaine verenmuodostukseen, se toimii tehokkaasti hemoglobiini- ja ferritiiniarvojen kohotukseen. Useimmiten se toimii jo yksin tehokkaasti. Positiivisia tuloksia on syntynyt 2-3kk kuluessa. Joskus kuitenkin se yksin ei tuo toivottua apua. Silloin rinnalle on hyvä ottaa nro 2, joka on rakennusaine luuytimessä muodostuville uusille verisoluille. Myös nro 8 natriumkloridi osallistuu uusien (veri)solujen muodostukseen. Täydennysaineissa nro 17 mangaanisulfaatti on raudan sukulainen ja toimii tarvittaessa vielä lisätukena rautafosfaatille.
Solumineraalien® ohelle on hyvä valita myös päivittäiseen ravintoon rautaa sisältäviä ruoka-aineita.
Kts. blogitekstini “Anemia & ferritiini – Solumineraalit®” ja siellä raudan lähteet luonnosta.

Rautafosfaatista saat akuuteissa tapauksissa tehokkaimmin apua kuumana drinkkinä. Kuuma laajentaa suun ja nielun limakalvon huokosia ja siten tehostaa sen imeytymistä verenkiertoon ja sieltä solujen sisään.

Aamulla nautittuna se antaa myös lisää energiaa koko päivää varten.

Käyttösuositukset


Terveys
– sisäisesti jauhe, tabletit

•  kaikkeen akuuttiin ja ensiavuksi
•  lihaskivun ennaltaehkäisy
•  esim. anemia, heikkous, keuhko-, korva-, munuais-, nielurisa-, nivel- ja silmätulehdus, katarri, kipu, johon liittyy kuumotus, punoitus, hakkaava, sykkivä tai jyskyttävä kipu, krooninen väsymys, kurkkukipu, luunmurtuma, nyrjähdys, ruhje, tuhka- ja tulirokko, oksennus, pahoinvointi, ripuli, suolistovaivat, tulehhdukset, ummetus, vatsavaivat, viiltohaava, yskä.


Kauneus – ulkoisesti voide nro 3

•  rauhoittaa herkkää ihoa ja elvyttää
•  esim. ensiapu, isku, kurkkukipu, kuumottava kipu, nyrjähdys, ruhje, sykkivä kipu, tulehdus, tulehtunut iho.


Lue lisää “Solumineraalit®” -kirjastani, 280 s, sisältää 1700 hoitosuosituksen aakkosellisen luettelon.


Saat maailman ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® ja yksilölliset hoitosuositukset & käyttöohjeet lähimmältä koulutukseni saaneelta aktiiviselta ammattilaiselta tai yhteistyö-terveystuotekauppiaalta. Löydät osan heistä kotisivultani terapeutit & myymälät.

Henkilökohtaista neuvontaa saat minulta etänä mailitse ympäri vuoden tai Helsingissä vastaanotollani vuosittain maalis-, touko-, syys- ja marraskuussa.
Kaikki Solumineraalit®; jauheet, jauhesekoitukset, tabletit, voiteet, voidesekoitukset saat nettikaupastamme.

Solumineraalien® käyttösuositukset PDF löydät nettikaupastamme kunkin tuotesarjan sivulta, kuvan ja alkutekstin alta.

Suomalaiselta Suomalaisille – Sydämellä!