Solumineraali® nro 4 by annukka aarnio

 


Solumineraali® 4 • kaliumkloridi

Käsin hierretty – ainoa maailmassa! Elintarvike, gluteeniton, tärkkelyksetön.
Jauhe – ensimmäisenä Euroopassa! Jauhe, tabletti ja voide.
Jauhesekoitukset täsmähoitoon – omat innovatiiviset reseptit.

Vaikutusalueet

Sisäelimet: maha, maksa, munuaiset, imu-/rauhaset, suolisto

Muut: aivo-, hermo-, lihas- ja punasolut, limakalvot

Kaliumkloridi toimii apuna tulehdussairauksien toisessa vaiheessa, joka alkaa noin 3-4 päivää ensimmäisten oireiden ilmenemisestä. Vakavien tulehdussairauksien yhteydessä aika voi olla huomattavasti pidempi.

Kaliumkloridilla on myrkkyjä kudoksista poistava vaikutus ja imu- ja sisäeritysrauhasten toimintaa tehostava vaikutus.
Se poistaa verestä kemiallisten lääkkeiden, rokotuksen, puudutuksen ja nukutuksen haitallisia vaikutuksia sekä myös myrkkyjä, joita kehoon tulee nautitun ruoan ja sisään hengitetyn ilman mukana.

Se tuo apua hyönteisten piston jälkeiseen kirvelyyn, kuumotukseen, poltteluun, paukamaan, turvotukseen ja myrkyn poistoon (ampiainen, kimalainen, mehiläinen, muurahainen).

Kaliumkloridilla on tärkeä osuus veren viskositeetin säätelyssä. Se puhdistaa verta ja muuttaa sen samalla juoksevammaksi eli se toimii biokemian luonnollisena veren ”ohennuslääkkeenä” – ei vain tehden verta “vetisemmäksi”, vaan puhdistaen sen. Tämän vaikutuksensa johdosta sillä on hyvin tärkeä osuutensa embolian ja tromboosin synnyn ehkäisyssä.

Kaliumkloridi on limakalvojen uloimman kerroksen – keuhkoputki, kohtu, maha, nenä, ruokatorvi, suolisto, suu, silmät, virtsarakko, vulva – tärkein rakennusaine. Mm. nrot 4+3 ovat toimiva vaihtoehto keliakian hoitoon luonnon avulla, mukana lisäksi nro 26 amorfinen seleeni.

Nro 4 on myös munuaisten tärkein rakennusaine nro 8 natriumkloridin rinnalla.

Kaliumkloridi on kehon oman kollageenin muodostukseen tärkein buusteri nro 11 piihapon rinnalla – iho, kalvot, nivelet, sidekudos.

Sähkösaaste ja maitotuotteet lisäävät kaliumkloridin puutosta ja tarvetta solutasolla. Sähkösaasteen johdosta pahimmat puutokset syntyvät solutasolla nro 1 kalsiumfluoridi, 4 kaliumkloridi, 7 magnesiumfosfaatti kohdalla.

Käyttösuositukset


Terveys
– sisäisesti tabletit

•  esim. afta, atooppinen ihottuma, astma, hinkuyskä, hormonitasapainon häiriöt, jännetuppitulehdus, katarri, keuhkot, krooniset tulehdukset, kysta, limakalvontulehdus, munuaiset, rauhaset, sikotauti, tukkonuha, turvonnut nivel, turvotus vamman yhteydessä, vaikeasti irtoava lima

Kauneus – ulkoisesti voide nro 4

•  hilsehtivä iho
•  esim. afta, couperosa, imurauhanen, kuiva ja jauhoinen ihottuma, limakalvot, miliumit (luufinnit), syylä, hyönteisenpisto, vammaan liittyvä turvotus, tukkonuha


Lue lisää “Solumineraalit®” -kirjastani, 280 s, sisältää 1700 hoitosuosituksen aakkosellisen luettelon.


Saat maailman ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® ja yksilölliset hoitosuositukset & käyttöohjeet lähimmältä koulutukseni saaneelta aktiiviselta ammattilaiselta tai yhteistyö-terveystuotekauppiaalta. Löydät osan heistä kotisivultani terapeutit & myymälät.

Henkilökohtaista neuvontaa saat minulta etänä mailitse ympäri vuoden tai Helsingissä vastaanotollani vuosittain maalis-, touko-, syys- ja marraskuussa.

Kaikki Solumineraalit®, jauheet, jauhesekoitukset, tabletit, voiteet ja voidesekoitukset saat nettikaupastamme.

Solumineraalien® käyttösuositukset PDF löydät nettikaupastamme kunkin tuotesarjan sivulta, kuvan ja alkutekstin alta.

Suomalaiselta Suomalaisille – Sydämellä!