Solumineraali® nro 2 by annukka aarnio

 


Solumineraali® 2 • kalsiumfosfaatti


Käsin hierretty – ainoa maailmassa! Elintarvike, gluteeniton, tärkkelyksetön.
Jauhe – ensimmäisenä Euroopassa! Tabletti ja voide.
Jauhesekoitukset täsmähoitoon – omat innovatiiviset reseptit.

Vaikutusalueet

Sisäelimet: haima, kilpirauhanen, maksa

Muut: luusto, munasolut, siittiösolut, verisolut

Kalsiumfosfaatti on luuston pääasiallisin rakennusaine. Se on välttämätön uusien luusolujen kehittymiselle. Sen myötä luumassa vahvistuu ja tiivistyy. Se on myös hammasluun rakennusaine. Se tuo pikaista apua lapsen kasvukipuihin, sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettynä. Sillä on tärkeä osuutensa veren muodostuksessa, sillä se toimii luuytimessä kehittyvien puna- ja valkosolujen rakennusaineena. Se vaikuttaa myös veren hyytymistä edistävästi eli tehostaa verenvuodon tyrehtymistä luonnollisesti, esim. nenäverenvuoto.

Se vahvistaa solukalvoa ja sen läpäisykykyä, vähentää histamiinin eritystä ja siten allergiaoireiden syntyä (esim. siitepöly). Maidon proteiiniallergian hoidossa sillä on saatu positiivisia tuloksia Saksassa.

Kalsiumfosfaatilla on lihaksistolle ja keholle rauhoittava, rentouttava ja jännitystä laukaiseva vaikutus. Se on tehokas aine lihaskramppeja vastaan. Se auttaa nukahtamisongelmissa ja unihäiriöissä. Sillä on rauhoittava vaikutus sydämelle silloin, kun pulssi on epänormaalin korkea kehon lämpötilaan tai ruumiillisiin ponnistuksiin nähden. Siitä on myös apua lasten koulupäänsärkyyn.

Sillä on myös verenkiertoa ja sen myötä aineenvaihduntaa vilkastuttava vaikutus. Se auttaa pitämään kehon lämpimänä ja siten sillä on myös rentouttava vaikutus.

Vakavien, pitkien sairauksien tai leikkausten jälkeen siitä on vahvistava vaikutus toipilasaikana.

Kalsiumfosfaatti toimii sekä ”aamukahvina” että ”valeriaana-annoksena” ennen yötä. Se on myös mukana tunnetuksi tulleessa ja paljon käytetyssä Solumineraali® “unidrinkissä” nrot 2, 7, 11 kuumana, pienin kulauksin, niitä ennen nielaisua minuutin suussa pitäen. Jauheet sulavat sekunneissa sekä kuumaan kiehautettuun että kylmään veteen.

Tämän solumineraalin kohdalla solujen varastot täyttyvät hitaasti. Sitä suositellaan nautittavaksi pidemmän aikaa, päivittäin jopa 1-2 vuotta.

Käyttösuositukset


Terveys
– sisäisesti jauhe, tabletit

•  rentouttaa, vahvistaa, tasapainottaa, uudistaa
•  kaikenikäisille lapsille kasvuiässä
•  esim. allergiat, anemia, heikko hammasluu, hermostuneisuus, hiustenlähtö, häntäluun vaurio, jännitystila, iskias, kasvukipu, kehon aamujäykkyys, koulupäänsärky, kylmät kädet ja jalat, käheys, lihaskrampit, luunmurtuma, masennus, migreeni, nenän polyypit, nenäverenvuoto, noidannuoli, nopea pulssi, oksentelu, osteopenia, osteoporoosi, pelkotilat, pistely, puutuminen, raskausajan pahoinvointi, reumaattinen särky, struuma, suonenveto, sydämen rytmihäiriöt, toipumisaika.


Kauneus – ulkoisesti voide, haude kylpy

•  esim. allergiat, hartiat ja niska “jumissa”, häntäluu, kasvukipu, iskias, kylmät kädet ja jalat, lihaskrampit.


Lue lisää “Solumineraalit®” -kirjastani, 280 s, sisältää 1700 hoitosuosituksen aakkosellisen luettelon.


Saat maailman ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® ja yksilölliset hoitosuositukset & käyttöohjeet lähimmältä koulutukseni saaneelta aktiiviselta ammattilaiselta tai yhteistyö-terveystuotekauppiaalta. Löydät osan heistä kotisivultani terapeutit & myymälät.

Henkilökohtaista neuvontaa saat minulta etänä mailitse ympäri vuoden tai Helsingissä vastaanotollani vuosittain maalis-, touko-, syys- ja marraskuussa.

Kaikki Solumineraalit®; jauheet, jauhesekoitukset, tabletit, voiteet, voidesekoitukset saat nettikaupastamme.

Solumineraalien® käyttösuositukset PDF löydät nettikaupastamme kunkin tuotesarjan sivulta, kuvan ja alkutekstin alta.

Suomalaiselta Suomalaisille – Sydämellä!