Solumineraali® nro 1 by annukka aarnio

 


Solumineraali® 1 • kalsiumfluoridi


Käsin hierretty – ainoa maailmassa! Elintarvike, gluteeniton, tärkkelyksetön.
Jauhe – ensimmäisenä Euroopassa! Tabletti ja voide.
Jauhesekoitukset täsmähoitoon – omat innovatiiviset reseptit.

Vaikutusalueet

Sisäelimet: keuhkot, munuaiset, sydän

Muut: aivot, hammaskiille, jänteet, korvat, kuulo, kynnet, lihakset, luukalvo, nivelsiteet, rauhaset, sidekudos, näkökyky, silmät, solujen ja verisuonen seinämät

Kalsiumfluoridia tarvitaan kehossa kaikkialla, missä kudoksilta vaaditaan elastisuutta. Tämän solumineraalin tärkein tehtävä on ylläpitää ja taata kaikkien kehossa olevien kalvojen ja säikeiden joustavuus. Se mahdollistaa niiden optimaalisen venymisen ja toisaalta myös niiden palautumisen ja supistumisen (lihakset, nivelsiteet, jänteet). Kalsiumfluoridi pehmentää kovettumia (esim. arpikudos, paksut, halkeilevat kantapäät jne.) ja vahvistaa kaikkea pehmentynyttä ja löystynyttä (alavatsan sisäelinten laskeumat, allit, riippurinnat jne.).

Kalsiumfluoridi on erittäin tärkeä rakennusaine lapsille kasvuiässä, ja sitä suositellaan annettavaksi 0-12 v. Äideille suositellaan kalsiumfluoridin, kalsiumfosfaatin ja magnesiumfosfaatin nauttimista koko raskauden ja imetyksen ajan, koska sikiö ja vauva vie mineraalia kasvuunsa ja kehitykseensä äidin omista varastoista.

Tämän solumineraalin kohdalla solujen varastot täyttyvät hitaasti. Useimmiten tarvitaan jopa 1-2 vuotta säännöllistä hoitoa, ennen kuin vaje soluissa on saatu korjatuksi.

Sähkösaaste, säteily, esim. työ tietokoneen ääressä, runsas kännykän käyttö, maasäteily ja vesisuonet sekä stressi kasvattavat tämän Solumineraalin® puutosta soluissa ja lisäävät nro 1 tarvetta.

Käyttösuositukset

Terveys
– sisäisesti jauhe, tabletit

• vahvistaa elastisuutta
• pehmentää kovettumia
• esim. arpikudos, halkeileva iho ja sormenpäät, hauraat luut, heikot, löysät nivelsiteet, jäykät jänteet, karies, kohdun ja virtsarakon laskeumat, korvat ja kuulo, kovettunut imurauhanen, kynnet liuskoittuvat, lohkeilevat, känsä, lattajalka, luukalvo, näkökyky, osteopenia ja osteoporoosi, paksut ja halkeilevat kantapäät, riippurinnat, riippuvatsa, peräpukamat, raskaus, roikkuluomet, silmät ja näkökyky, suonikohjut, vaihdevuodet, verenvuoto kohdusta, verisuonten kalkkeutuminen, yliliikkuvat nivelet.


Kauneus – ulkoisesti voide, haude, kylpy

• esim. arpikudos ja raskausarvet, atopia, halkeileva iho, ihon elastisuus, kuivat huulet, lohkeilevat ja liuskoittuvat kynnet, luunmurtuma, kovettunut lyhentynyt jänne, löysät nivelsiteet, paksu halkeileva iho kantapäissä, peräpukamat, psoriasis, raskausarvet, riippurinnat ja riippuvatsa, roikkuluomet, suonikohjut.

Lue lisää “Solumineraalit®” -kirjastani, 280 s, sisältää 1700 hoitosuosituksen aakkosellisen luettelon.


Saat maailman ainoat käsin hierretyt Solumineraalit® ja yksilölliset hoitosuositukset & käyttöohjeet lähimmältä koulutukseni saaneelta aktiiviselta ammattilaiselta tai yhteistyö-terveystuotekauppiaalta. Löydät osan heistä kotisivultani terapeutit & myymälät.

Henkilökohtaista neuvontaa saat minulta etänä mailitse ympäri vuoden tai Helsingissä vastaanotollani vuosittain maalis-, touko-, syys- ja marraskuussa.

Kaikki Solumineraalit®; jauheet, jauhesekoitukset, tabletit, voiteet, voidesekoitukset saat nettikaupastamme.

Solumineraalien® käyttösuositukset PDF löydät nettikaupastamme kunkin tuotesarjan sivulta, kuvan ja alkutekstin alta.

Suomalaiselta Suomalaisille – Sydämellä!