Dr. Rimkus hoitomatkat Saksaan

 

Dr. med. Volker Rimkus & Dr. med. Barbara Rimkus, Etelä-Saksa, elokuu 2022

Dr. med. Volker Rimkus (1939), lääketieteen tohtori, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri toimi Pohjois-Saksassa Kielin yliopistollisen naistenklinikan ylilääkärinä useita vuosia. Siellä hän oli mukana kehittämässä nykyaikaista ultraääni-diagnostiikkaa raskauden seurantaan. Myöhemmin Dr. Rimkus johti menestyksekästä gynekologista vastaanottoaan Kielissä useiden vuosikymmenien ajan yhdessä vaimonsa Dr. med. Barbara Rimkusin kanssa, joka on myös lääkäri.

1970-luvun lopulla Dr. Rimkus oli ensimmäinen maailmassa, joka tutkimuksillaan vakiinnutti hoidon luonnollisilla human-, bioidenttisillä hormoneilla yksilöllisinä annoksina kunkin potilaansa tarpeisiin. Hän oli myös ensimmäinen maailmassa, joka rohkeni ryhtyä hoitamaan miehiä "naishormoneilla" estrogeenilla ja progesteronilla, joita ei siihen aikaan edes tiedetty miehillä olevankaan! Dr. Rimkus® -terapia patentoitiin ensin Saksassa ja sitten maailmanlaajuisesti.

Paljon ennen Dr. Rimkusia, jo vuonna 1938 amerikkalainen kemisti Russel Marker kehitti prosessin alkuperäisiä kasvipohjaisia aineita käyttäen, jossa perustana oli villijamssin juuresta saadun diosgeniinin mekaanisfysikaalinen uuttaminen. Muutamalla pienellä hienosäädöllä voitiin valmistaa progesteroni, joka oli kaikilta osin identtinen ihmiskehon oman progesteronin kanssa!

Muuntamattomien alkuperäisten luonnosta saatujen bioidenttisten hormonien ja synteettisesti muunnettujen hormonijohdannaisten (kemiallinen hormonihoito) välinen ratkaiseva ero jätetään yhä huomiotta ja kertomatta. Kemiallisten lääkkeiden ”luonnon estrogeeni” on eristetty tiineen tamman pakastekuivatusta virtsasta – eikä sillä ole mitään yhteistä naisen oman estrogeenin kanssa!

Dr. Rimkus tulee tässä kohdin mukaan yksilöllisesti annosteltavilla human-, bioidenttisillä hormoneillaan sekä naisille että miehille. Koska luonnosta saataviin hormoneihin ei tehdä muunnoksia, niin kaikki muunneltujen kemiallisten lääkkeiden aiheuttamat ei-toivotut vaikutukset ja riskit jäävät pois Dr. Rimkus® -hormoniterapiassa.

Dr. Rimkus® -metodin myötä kohenevat toivotusti ja yksilöllisen suunnitelman mukaan hoidettavan henkilön estrogeenin, progesteronin, D3-vitamiinin ja miehillä testosteronin arvot sekä ATP (molekyyli), joka vastaa soluissa olevasta energiasta.

MRS Menopause Rating Scale -kyselylomake kehon ja mielen muutoksista ja terveysongelmista vaihdevuosissa kertoo subjektiivisesti hoidon aikana tapahtuvasta positiivisesta yksilöllisestä kehityksestä.

FSH eli vapaana veressä olevan seksuaalihormonin negatiivinen korkea arvo laskee. Se kertoo siitä tosiasiasta, että aivolisäke, joka jakelee ohjeita kehon koko hormonitoiminnalle, tunnistaa Dr. Rimkus® kapselin sisältämät villijamssin juuren vaikuttavasta aineesta, diosgeniinista saadut estrogeenin ja progesteronin kehon omiksi, keho reagoi niihin positiivisesti ja FSH-arvo alkaa toivotusti laskea eli paranee. – Kemian hormonikorvaushoidoissa vastaavaa FSH-arvon alenemista = paranemista ei ole havaittavissa.

Human-, bioidenttisellä Dr. Rimkus® -metodilla voidaan hoitaa kaikkia kehon hormonaalisia häiriötiloja ja terveysongelmia, esim. ennenaikainen tai myöhästynyt murrosikä, kuukautiskierron häiriöt, lapsettomuus, PMS-oireet, libido, erektio-ongelmat, impotenssi, testosteronin puutos, naisten ja miesten vaihdevuodet etc.

Lue myös:
https://solumineraali.com/blog/dr-rimkus-bioidenttinen-hormonihoito-1
https://solumineraali.com/blog/dr-rimkus-bioidenttinen-hormonihoito-2
https://solumineraali.com/blog/dr-rimkus-bioidenttinen-hormonihoito-3


Dr. Rimkus® -metodiin erikoistuneen lääkärin seuraavat vastaanottoajat yksilöllisiin luonnonmukaisiin hormonihoitoihin Etelä-Saksassa ovat tarjolla kalenterissa 25.-26.9. ja 9.-10.10.2023. Voimme tarjota vain kahdelle henkilölle mahdollisuuden kahteen vastaanottoaikaan ma-ti kullakin matkalla.

Saat minulta tarkempaa infoa koskien hoitomatkoja, niiden toteutusta, sisältöä ja kustannuksia. Ota yhteyttä joko
a.aarnio@solumineraali.com tai kotisivuni yhteydenottolomakkeella .

Olisin iloinen voidessani olla Sinulle avuksi hoitomatkan järjestelyssä ja tukena & tulkkina täällä paikan päällä – ja välittämässä mahdollisuutta terveydentilasi, hyvinvointisi ja elämänlaatusi kohentamiseen sekä elämisen nautittavuuteen!