nakuFinland™ & luonnon AURINKOsuojat

 

nakuFinland™ AURINKO luonnonkosmetiikkaa vuoden aurinkoisen ajan päivittäiseen kauneuden & kehon hoitoon. Luonnon omin voimin, ei luontoa vastaan, vaan sen kanssa sulassa sovussa! Elämää ei olisi ilman aurinkoa, lämpöä & valoa!
Aurinko on ystävämme!

AURINKO -tuotteiden luonnollinen suoja syntyy yhdessä kehollemme tutuilla ja soluillemme tarpeellisilla rakennusaineilla, maailman ainoilla käsin hierretyillä Solumineraaleilla® sekä korkealuokkaisilla luonnonöljyillä. Aurinkoiseen vuodenaikaan kehitetyt ensimmäiset ja ainoat aurinkotuotteet ilman kemian suojakerrointa ja haitallista hormonicoctailia!

Solumineraalit® valmistavat ja vahvistavat ihoasi & kehoasi auringolle luonnon omin voimin, suojaavat sisäisesti solutasolta alkaen ja ulkoisesti ihosoluja. Auringon jälkeen ne rauhoittavat, viilentävät ja uudistavat ihoa, vähentävät kutinaa, kuumotusta, punaisuutta, ihon kuivuutta, hilseilyä ja edesauttavat kauniin tasaisen rusketuksen säilymistä.

Luonnonöljyt hoitavat ihoa ennen & jälkeen auringon. Kookosöljy, sheabutter, jojobaöljy ja E-vitamiini suojaavat auringon UV-säteilyltä lempeästi omilla luonnollisilla suojakertoimillaan ja antavat auringolle mahdollisuuden luonnollisen D-vitamiinin muodostukseen iholla.
Huom! Kemian suojakertoimet alkaen jo SPF 9:stä estävät täysin D-vitamiinin muodostuksen iholla! Yli 60% koko maailman väestöstä kärsii D-vitamiinin puutoksesta. Auringon avulla iholla muodostunut luonnon D-vitamiini on meille parhain vaihtoehto!

Kookosöljyn luonnollinen auringonsuojakerroin on 5-10. Arvokas öljy tekee ihosta samettisen pehmeän, rauhoittaa, viilentää ja tasapainottaa ihoa. Se sopii aknen, atopian ja psoriasiksen, siis sekä kuivan että rasvaisen ihon hoitoon. Aknenäppylät katoavat ja kookosöljy ehkäisee uusien syntyä. Kookosöljy sitoo kosteutta ja ennalta ehkäisee ryppyjen syntyä. Se nopeuttaa raskausarpien ja herpeksen paranemista ja estää sen leviämistä, vaalentaa jo syntyneitä pigmenttiläiskiä ja ennalta ehkäisee uusien muodostumista.

Karitevoi, sheabutter suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä ja hoitaa ihoa myös auringon jälkeen. Se siloittaa, hoitaa ja suojaa ihoa, imeytyy hyvin, sitoo itseensä kosteutta ja vaalii ihon kosteustasapainoa ja sopii siten erinomaisesti kuivan ihon kosteuttajaksi. Se sisältää A, E ja F -vitamiinia, rasvahappoja ja flavonoideja. Se sopii atopian, psoriasiksen ja allergisen ihon hoitoon ja rauhoittaa kutinaa. Se pehmentää arpikudosta, ennalta ehkäisee tulehduksia, edistää solujen uusiutumista, nopeuttaa rikkimenneen ja ärsyyntyneen ihon ja 1. asteen palovamman paranemista.

Jojobaöljyn luonnollinen auringonsuoja on 4-5. Se edesauttaa rusketuksen säilymistä pidempään. Sopii herkälle ongelmaiholle, kuivan ja vaativan ihon hoitoon sekä myös tulehtuneen ihon ja aknen hoitoon ja ennalta ehkäisyyn. Jojobaöljy toimii luonnollisena säilöntäaineena voiteissamme.

E-vitamiini suojaa ihoa UV-säteilyn haitoilta. Se on tärkeä suoja soluille – myös ihosoluille. Se vahvistaa ihon suojamekanismia ja nopeuttaa vahingoittuneen ihon paranemista. Se on luonnon antioksidantti, jota saadaan soija- ja auringonkukkaöljystä. Se lisää voiteen säilyvyyttä luonnon omin voimin.

Litsea cubeba kevyt, raikas sitruunainen tuoksu; citral, geraniol, limonene, linalool* saadaan puun lehdistä puristetusta eteerisestä öljystä, jolla on mm. antibakteerinen, antiseptinen, antimykoottinen ja tulehduksia hillitsevä vaikutus. Se taistelee bakteereita, viruksia ja sieniä vastaan. Se tehostaa ihon aineenvaihduntaa, vähentää hienmuodostusta, vahvistaa sidekudosta, kiinteyttää, virkistää, elävöittää ja kirkastaa ihoa. Se sopii rasvaiselle ja kuivalle iholle; aknen, näppyjen sekä myös atopian ja ekseeman hoitoon.
*Huom! Ei homesieniviljelmässä valmistettua teollista sitruunahappoa, citric acid, joka voi aiheuttaa homeelle herkistyneelle allergiaoireita; ihottumaa, punoitusta, kutinaa, kirvelyä jne.

Hyaluron seerumissa sitoo itseensä kosteutta ja täyttää ihosolujen välisen tilan. Iho palautuu kiinteämmäksi, rypyt ja juonteet vähenevät. Hyaluron imee itseensä jopa tuhatkertaisesti vettä ja toimii siten pehmusteena, lisää ihon elastisuutta ja kimmoisuutta ja tuo ihoon uutta täyteläisyyttä ja nuorekkuutta. Hyaluron on myös avuksi palovammojen ja haavojen hoidossa.

Kehon oma hyaluronin tuotanto alkaa hidastua jo 20-vuotiaana. Ihon kosteus ja kimmoisuus vähenevät ja ensimmäiset rypyt ilmestyvät iholle 25-30 vuoden iässä. Huom! Hyaluronin vaikutuksista iholla raskauden ja imetyksen aikana tiedetään vielä liian vähän, joten sen käyttöä ei näissä elämänvaiheissa suositella.


Lue lisää blogikirjoituksiani aurinkotuotteistamme:
https://solumineraali.com/blog/solumineraalit-kayttovinkit-kesaan
https://solumineraali.com/blog/aurinko-solumineraalit-vahvistavat
https://solumineraali.com/blog/luonnonkosmetiikka-uutisaiheena
https://solumineraali.com/blog/solumineraalit-havaiji-aurinkosuoja
https://solumineraali.com/blog/solumineraali-sun-ilman-kemiaa
https://solumineraali.com/blog/solumineraali-sun-d-vitamiini
https://solumineraali.com/blog/solumineraalit-puhtaat-luonnonoljyt
https://solumineraali.com/blog/solumineraali-sun-vaihtoehto-kemialle
https://solumineraali.com/blog/solumineraali-aftersun
https://solumineraali.com/blog/solumineraali-suncare


Matkan varrella ovat Solumineraali® Innovations SUN SunCare & AfterSun saaneet uuden nimen ja uuden ulkonäön.
Koostumus ja laadukkaat ainesosat ovat muuttumattomat, tutut & turvalliset ja hyväksi havaitut.
Löydät AURINKO -tuotesarjan nettikaupastamme nakuFinland™ AURINKO alta ja myös läheltäsi koulutuksen saaneelta terapeutilta ja luontaistuotekaupasta.


nakuFinland™ – organic skin care
naked•nordic•natural