Solumineraali® "loma-apteekki" 1

 
Solumineraalit®_loma-apteekki.jpg

Solumineraalit® mökille, metsään, veneelle, lomalle... Jotta lomasi olisi onnistunut ja muistosi kesästä positiiviset, on hyvä varautua myös mahdollisiin pieniin haavereihin ja niiden nopeaan & tehokkaaseen hoitoon - luonnollisesti Solumineraalein®!

 

Solumineraalit® Ensiapu

Solumineraali® 3 rautafosfaatti kuuma drinkki on kaiken akuutin hoidossa tehokkain. Aikuiselle 8-10 tabl kiehautettuun veteen ja kuumaa drinkkiä kulauksittain ensin n. 30 sek suussa pitäen tai tabletti toisensa jälkeen yksitellen kielen päällä hitaasti sulattaen, kunnes oireet helpottavat. Hoitoa paikallisesti tehostamaan voide 3; haava (ei suoraan haavaan, vaan iholle sen ympärille), kurkkukipu, kuume, luunmurtuma, nyrjähdys, palovamma, ruhje, tulehdus, viilto etc.

Lue myös uuden Solumineraali® jauheen 1-12 käyttöohjeet tästä.
 

Heinänuha

Solumineraali® 2 kalsiumfosfaatti on olennaisen tärkeä kaikkien allergioiden hoidossa. Se vahvistaa solukalvoa ja vaikuttaa sen läpäisykykyyn, jolloin histamiinin eritys solusta vähenee ja samalla myös allergiaoireet vähenevät.

Solumineraali® 8 natriumkloridi säätelee solun sisäistä ja ulkoista nestetasapainoa ja tuo apua kuivien, kutiavien ja punoittavien silmien sekä myös vetisten silmien ja vesinuhan hoidossa. Allergiakohtauksen yllättäessä tai "heinänuhan" oireiden pahentuessa voit imeskellä Solumineraali® 8 tabl yhden toisensa jälkeen, kunnes oireet helpottuvat. Useimmiten oireet helpottuvat jo 1-2 tabl jälkeen. Tärkeää on muistaa, että otat vain yhden tabletin kerrallaan kielen päälle hitaasti sulamaan.

Voide 8 on tehokas lisäapu heinänuhan oireisiin, kun käytät sitä nenän ympärille ja sierainten limakalvoille sekä silmänympärysiholle. Vaihtoehtona suosittelen Solumineraali® BeautyBooster -sarjan silmäseerumia BB+, joka sisältää myös mm. kivennäisainehierrettä 8 natriumkloridi.
 

Hyönteisenpistot

Solumineraali® 2 kalsiumfosfaatti
• allerginen ampiaisenpistolle; vahvistaa vastustuskykyä solutasolla ampiaisenpiston varalle

Solumineraali® 3 rautafosfaatti
• aina ensiapuna akuuttiin
• pistokohdan kuumotus, punoitus ja tulehdus
• paarma ei pistä, vaan leikkaa ihoon haavan

Solumineraali® 4 kaliumkloridi
• paukama, pistokohdan turvotus
• ampiaisen-, kimalaisen-, mehiläisenpisto; jomottava, kuumottava, polttava kipu
• muurahaisenpisto (keltiäinen ei pistä, kusiainen pistää); kirvely
• myrkyn poisto

Solumineraali® 8 natriumkloridi
• biologinen myrkyn poisto
• hyttysen-, mäkärän-, polttiaisenpisto; voide 3+8

Solumineraalit® 9 natriumfosfaatti + 11 piihappo
• ampiaisen, kimalaisen myrkkypiikki ja mehiläisen puolustuspiikki ovat ruumiin takaosassa. Jos piikki jää ihoon, voit nopeuttaa sen työntymistä ulos voiteiden 9+11 avulla; paksu kerros voidesekoitusta pistokohtaan ja laastari suojaksi sen päälle.

Kaikissa tilanteissa voit sisäisesti nautittavien tablettien lisäksi hoitotuloksen vahvistamiseksi ja nopeuttamiseksi hoitaa ongelmakohtaa paikallisesti voiteilla tai tableteista tehdyllä "puurolla".
 

Käärmeenpurema

Solumineraali® 5 kaliumfosfaattia suositellaan ensiavuksi käärmeenpuremaan sen antiseptisen vaikutuksen vuoksi ja Solumineraali® 8 natriumkloridia biologiseen myrkynpoistoon. - Käy lääkärillä!
 

Punkinpurema

Punkin pistoon/puremaan ensiapuna Solumineraalit® 3 rautafosfaatti + 5 kaliumfosfaatti, jolla on sekä antiseptinen että hermoja vahvistava vaikutus ja 3:lla tulehduksen syntyä estävä vaikutus (tabletit ja voiteet). Ota yhteys lääkäriin, jos epäilet borrelioosi-tartuntaa!
 

Solumineraali® tabletit & voiteet lomalle 10ml/30ml säilytyspurkkeihin

P.S. Pyydän sinua kääntymään lähimmän koulutukseni saaneen aktiivisen ammattilaisen tai yhteistyö-terveyskaupan puoleen, jos kotiapteekistasi puuttuu lomalle tarvittavia "numeroita". Kysythän tarvitessasi myös 10/30ml säilytyspurkkeja (elintarvikemuovia), joihin mahtuu n. 30/110tbl eli 5tbl päiväsuosituksella yhden/kolmen viikon matkalle tarvittava määrä. Purkkiin kuuluu kansitarra, johon voit merkitä kunkin Solumineraalin® numeron.

Jos et kaipaa henkilökohtaista neuvontaa ja tiedät itse, mitä tarvitset, olet sydämellisesti tervetullut ostoksille Solumineraali® nettikauppaani!

Jatkoa "loma-apteekin" vinkkeihin seuraa vielä hyvissä ajoin ennen Suomen lomia, mm. aurinkoyliherkkyys, auringonpistos ja -polttamat, kesäripuli, kuume, nestehukka...

Lue myös vinkit Solumineraali® loma-apteekki 2.

Iloa kesäloman odotukseen & valmisteluihin!