Solumineraali® "loma-apteekki" 2

 
Solumineraalit®-2016-loma-apteekki.jpg

Solumineraalit® mökille, metsään, veneelle, lomalle... Jotta lomasi olisi onnistunut ja muistosi kesästä positiiviset, on hyvä varautua myös mahdollisiin pieniin haavereihin ja niiden nopeaan & tehokkaaseen hoitoon - luonnollisesti Solumineraalein®!

 

Solumineraalit® Ensiapu

Solumineraali® 3 rautafosfaatti kuuma drinkki on kaiken akuutin hoidossa tehokkain. Aikuiselle 8-10tbl kiehautettuun veteen ja kuumaa drinkkiä kulauksittain ensin suussa n. 30 sek pitäen tai tabletti toisensa jälkeen yksitellen kielen päällä hitaasti sulattaen, kunnes oireet helpottavat. Hoitoa ulkoisesti tehostamaan voide 3; haava (ei suoraan haavaan, vaan iholle sen ympärille), kurkkukipu, kuume, luunmurtuma, nyrjähdys, palovamma, ruhje, tulehdus, viilto etc.
 

Aurinko & auringonpolttamat

Voit vahvistaa ihoasi kesän auringolle ja ennalta ehkäistä aurinkoyliherkkyyttä Solumineraali® 2 kalsiumfosfaatilla, joka vahvistaa solukalvoa ja on tukena kaikkien allergioiden hoidossa. Ihoa vahvistavat ennalta auringon varalle myös Solumineraalit® 3 rautafosfaatti ja 8 natriumkloridi.
P.S. kesään 2018 on valmistunut innovatiivinen SUN aurinkosarja, jossa ennalta hoitavat SunCare tuotteet!

Auringonpolttaman hoidossa tuovat helpotusta Solumineraalit® 3+8 yhdessä. Tehokkain tapa hoitaa akuuttia vaivaa on tehdä kiehautettuun veteen kuuma drinkki. Ihoa voit hoitaa ulkoisesti samoilla "numeroilla" joko kastelemalla esim. nenäliinan, sideharsotyynyn tms. Solumineraali® -vedessä ja hoitaa ongelmakohtaa sillä tai vastaavilla voiteilla. Solumineraali® 3 rautafosfaattia voit käyttää hoitona punoittavaan, kuumottavaan ihoon.

Auringon kuivattamalle tai vahingoittamalle iholle suosittelen Solumineraali® luomukosmetiikka-voiteita 1 kalsiumfluoridi ihon karheuteen ja elastisuuden ylläpitoon, voidetta 8 natriumkloridi ihon kosteustasapainon säätelyyn ja pintakuivaan ihoon sekä voidetta 11 piihappo, kauneusmineraali ryppyjen ennaltaehkäisyyn ja jo syntyneiden siloitukseen.
P.S. Kesään 2018 on valmistunut innovatiivinen SUN aurinkosarja, jossa hoitavat AfterSun tuotteet!

Solumineraali® BeautyBooster kauneudenhoitosarjasta löydät myös kesään ja kauneudelle & ihon terveydelle ja hyvinvoinnille suunnitellut hoitotuotteet, joissa kaikissa vaikuttajina ovat Solumineraali® nrot 1, 4, 8, 11 ja sinkki 21. Sarja sisältää tehokkaat, kevyet ja riittoisat seerumit BB+ sekä silmänympärysiholle että kasvojen iholle. Niissä on buusterina hyaluron lisäämässä ihon kosteutta. Sarjassa löytyvät lisäksi kasvovoide, bodylotion ja sisäisesti käytettävä JauheMix BB.
 

Auringonpistos

Solumineraaleja® 3 rautafosfaatti, 5 kaliumfosfaatti ja 8 natriumkloridi suositellaan auringonpistoksen hoitoon. Voit valmistaa niistä kuuman drinkin, kutakin numeroa aikuiselle 4-5 tabl. Muista pitää kulausta vähintään puoli minuuttia suussa ennen nielaisua. Voit joko nauttia useampia kuumia drinkkejä n. puolen tunnin välein tai imeskellä tabletteja yksitellen, kunnes olo kohenee, oireet vähenevät ja katoavat.
 

Kesäripuli

Hoitosuosituksena ovat Solumineraalit® 3 rautafosfaatti ja 8 natriumkloridi. Voit valmistaa niistä kuuman drinkin, kutakin numeroa aikuiselle 5-7 tabl. Muista pitää kulausta hetki suussa ennen nielaisua. Voit joko nauttia useampia kuumia drinkkejä n. puolen tunnin välein tai imeskellä tabletteja yksitellen, kunnes olo kohenee ja oireet vähenevät ja katoavat.
Vesiripulin hoitoon tarvitset Solumineraali® 10, natriumsulfaatin, joka sitoo itseensä ylimääräistä nestettä suolessa. Sen vaikutus on tehokkain, kun imeskelet tabletteja yksitellen.
 

Kuume

Alle 38,5° kuumeen hoitoon on Solumineraali® 3 rautafosfaatti ja yli 38,5° kuumeeseen Solumineraali® 5 kaliumfosfaatti. Voit tehdä niistä 8-10 tabl drinkkejä (aikuisen suositus) tai imeskellä niitä tabletti toisensa jälkeen. Yliannostuksen vaaraa ei Solumineraaleissa® ole. Kuume on kehon tärkeä oma puolustuskeino ulkoa tulleiden "pöpöjen" tuhoamiseksi. Solumineraali® 3 ei laske kuumetta, vaan vahvistaa kehon omaa puolustusmekanismia ja lisää vastustuskykyä taisteluun ulkoa tullutta "hyökkäystä" vastaan.

Jos pään alue on kuuma ja punoittava, voit sulattaa tabletit kiehautettuun veteen, odota, että se jäähtyy ja sekoita se isompaan määrään kylmää vettä. Kastele siinä joko pienet pyyhkeet tai puuvillasukat ja kääri/pue jalkoihin. Kääri paksu kuiva pyyhe ympärille ja anna vaikuttaa n. 20-30min, hoidon aikana mieluiten makuullaan leväten ja rentoutuen.
 

Nestehukka

Auringossa ja urheillessa huomaamatta syntyvää nestehukkaa voit ennalta ehkäistä nauttimalla pitkin päivää kulauksia - niitä ensin suussa n. 30 sek pitäen - vettä, esim. pullosta, johon on liuotettu päivän suositusannos tai jopa reilumminkin Solumineraali® 8 natriumkloridia.

Lue myös uuden Solumineraali® jauheen 1-12 käyttöohjeet tästä.

Solumineraalit® nettikaupassani ei olla lomalla, vaan koko kesän avoimena - myös sinua varten! UUDET SunCare & AfterSun tuotteet löydät myös nettikaupastani!

Lue myös vinkit Solumineraali® loma-apteekki 1.

Aurinkoista & tervettä kesää - iloa, lämpöä & nautintoja!