Valoisan ajan vuorokausirytmi & Solumineraalit®

 
Solumineraalit®-2016_kesävalo.jpg

Valoisat yöt, nukahtamis- ja uniongelmat

Tähänkin tilanteeseen voit saada apua & helpotusta Solumineraaleista® - luonnollisesti! Jos et tarvitse henkilökohtaista neuvontaa, saat kaikki tarvitsemasi tuotteet Solumineraalit® nettikaupastani - tervetuloa!

 

Nukahdatko huonosti, valvotko yöllä, heräätkö liian aikaisin? 

Pohjoisella pallonpuoliskolla ympärivuorokautinen valo palkitsee meitä kesäaikaan talven pimeydestä selviytymisestä. Kehon ja mielen voi kuitenkin olla vaikea sopeutua muutokseen.

Käpyrauhasessa muodostuu serotoniinista melatoniinia, joka säätelee päivä- ja yö-rytmiämme. Käpyrauhanen tuottaa melatoniinia vain pimeän tullen. Sen arvo veressä on korkeimmillaan yöllä 02-03 aikaan ja se laskee aamua kohden. Käpyrauhanen saa viestin valosta ja pimeydestä silmien välityksellä. Valo estää sen tuotantoa.

Monille Solumineraalien® käyttäjille on tullut jo tutuksi suosittu ”unidrinkki”, jonka voit valmistaa noin tuntia ennen nukkumaanmenoa. Tarvitset siihen Solumineraalit® 2 kalsiumfosfaatti + 7 magnesiumfosfaatti. Laita molemmista n. 7 tabl kupin pohjalle, kaada niiden päälle n. 1dl kiehuvaa vettä ja hämmennä muovilusikalla tai puutikulla. Nauti kuuma juoma pienin kulauksin, pitäen niitä n. puoli minuuttia suussa ennen nielemistä. Solumineraalien® vaikutusalue on kaikesta muusta totutusta poiketen vain suun ja nielun limakalvo, jonka kautta ne siirtyvät verenkiertoon ja sieltä suoraan solujen sisään.

Jos parivaljakko nrot 2+7 ei vielä saa aikaan tarpeeksi tehokasta tulosta, voit lisätä kuumaan ”unidrinkkiin” Solumineraali® 11 piihapon. Jos teet kolmesta eri "numerosta" drinkin, suosittelen siihen kutakin nroa n. 5 tabl. Voit myös hieroa Solumineraali® voiteita 2+7 ohimoille ja niskaan nukahtamista ja yöunta tehostamaan. Voit nauttia näitä kolmea "numeroa" tarvitsemasi ajanjakson 5 tabl kutakin päivittäin. Suosituksen nimi on "unikuuri". Solumineraali® 2 kalsiumfosfaatti toimii illalla kuin annos valeriaanaa ja aamulla kuin aamukahvi. Kokeile ja vakuutu!
 

Kaipaatko lisää puhtia päivääsi?

Lisää energiaa ja apua väsymyksen poistoon saat Solumineraali® 3 rautafosfaatista. Akuutissa tilanteessa auttaa aina tehokkaammin 8-10 tabl kuuma drinkki. Voit myös vaihtoehtoisesti nauttia tabletteja yksitellen imeskellen niin kauan, kunnes toivottu olotila tai tulos on saavutettu.
 

Piristystä & energiaa aivosoluille!

Solumineraali® 5 kaliumfosfaatti on aivosolujen tärkein rakennusaine. Se piristää ja vilkastuttaa aivojen toimintaa. Se tuo apuaan ongelmissa, jotka liittyvät muistiin, keskittymiskykyyn ja oppimiskykyyn. Aikuisen normaali päiväsuositus on 5 tabl, jotka tulisi nauttia pitkin päivää ennen klo 17 sen piristävän vaikutuksen vuoksi. Voit myös käyttää Solumineraali® voidetta 5 ohimoille & niskaan väsymyksen yllättäessä tai väsymistä ehkäisemään.
 

Vaivaako väsymys päivisin?

Jos vuorokausirytmin häiriintyminen valoisaan kesäaikaan saa sinut väsyneeksi ja uniseksi päivällä, voit kokeilla väsymyksen helpottamiseksi Solumineraali® 8 natriumkloridia. Myös tässä tilanteessa voit tehostaa hoitoa hieromalla Solumineraali® voidetta 8 sekä ohimoille että niskaan.
 

Kärsitkö valoherkkyydestä?

Valoon liittyen haluan tässä yhteydessä nostaa esille myös valoherkkyyden, johon voit saada apua ja vahvistaa kehoasi Solumineraali® 11 piihapolla. Voit tehostaa sen vaikutusta myös ulkoisesti Solumineraali® BeautyBooster silmänympärysihon seerumilla, joka sisältää kaikki silmille tärkeät Solumineraalit®.

 

Solumineraaleista® Apua elämänrytmeihin

Solumineraali® Plus 25 kultanatriumkloridi säätelee mm. käpyrauhasen toimintaa ja siten ihmisen vuorokausirytmiä; valveillaolon ja unen rytmiä. Sitä suositellaan nukahtamisongelman ja unettomuuden hoitoon. Useimmiten 1 tabl ennen nukkumaanmenoa riittää. Se tuo apuaan myös vuorotyöstä ja sen rasituksista selviytymiseen. Siitä on myös apua täysikuun ja uuden kuun häiritsevää vaikutusta minimoimaan ja eliminoimaan.

Myös kaikkiin muihin elämänrytmeihin kuten murrosikään, kuukautiskiertoon ja vaihdevuosiin liittyviä häiriötiloja voidaan (tuki)hoitaa tällä täydennysaineella.

Huom! Käyttösuosituksen tablettimäärä ja hoitojakson pituus eroavat perusnumeroiden 1-12 suosituksista. Pyydäthän henkilökohtaista neuvontaa ja  tarkempia suosituksia täydennysainekoulutukseni Solumineraali® Plus 13-27 saaneilta terapeuteilta ja terveystuotekaupan kauppiailta.

Energisiä & pirteitä päiviä ja rauhaisia & unettavia öitä!