Vitalisoitu vesi & Solumineraalit®

 
Vitalisoitu-vesi_Solumineraalit®.jpeg

Saat hetkessä itsellesi puhtaan, raikkaan, emäksisen, heksagonaalisen, ionisoidun ja vitalisoidun veden - missä vain ja milloin vain! Tarvitset siihen vain pienen H2gO® Mini-ionisaattorin, vesijohtovettä ja 3 minuuttia!

H2gO® Mini-ionisaattori

Tehokkaampi kuin moni muu vedensuodatin! H2gO® Mini-ionisaattorin läpi suodatettu vesijohtovesi puhdistuu ja vedestä poistuvat lähes 100-prosenttisesti kaikki epäpuhtaudet kuten bakteerit (mm. kolibakteeri), kemikaalit, torjunta-aineet, raskasmetallit kuten alumiini, lyijy, kadmium, kloori ja nitraatit & co. Myös veden mahdollinen paha haju katoaa.

Vitalisoidun veden emäksisyys

H2gO® Mini-ionisaattorilla suodatetun, vitalisoidun veden pH-arvo asettuu asteikolla emäksisen puolelle n. 8.0-10.0 välimaastoon. Pakkauksessa laitteen mukana on pH-testausliuos ja väriasteikko hapan-emäksinen. Ennen ja jälkeen suodatuksen voit testata oman juomavetesi, joka yleensä on asteikossa happaman puolella (vihreä väri) - ja vakuuttua isosta positiivisesta muutoksesta emäksiseen (lila väri)!

Vitalisoidun veden heksagonaalisuus

H2gO® puhdistetussa heksagonaalisessa vedessä molekyylit muodostavat kuusikulmaisen klusterin - kuin täydellisen kaunis lumitähti. Molekyylien koko on huomattavasti tavallista vettä pienempi. Tämä edesauttaa veden tehokkaamman imeytymisen myös solun sisään, jolloin sen sisällä oleva vesi vaihtuu ja puhdistuu. Pienimolekyylinen vesi tuntuu nautittuna myös kevyemmältä.

Veden vaikutus kehossa

Runsas veden juonti on tärkeää Solumineraalien® käytön yhteydessä, kun kehon kuonat lähtevät liikkeelle ja tarvitsevat kuljettajan ja luonnollisen tien ulos kehosta hien ja virtsan mukana.
• nesteen vähyys kehossa saa aikaan väsymystä päiväsaikaan
• jos kehostamme puuttuu vain 2% sille kuuluvasta nesteen määrästä, voi seurauksena ilmetä muisti- ja näköhäiriöitä
• jos kehostamme puuttuu vain 3% tarvittavasta nesteen määrästä, sen vaikutuksesta työteho laskee 20%
• 8-10 lasillista vettä päivittäin voivat vähentää selkä- ja nivelkipuja jopa 80%

Saamme 20% nesteestä päivittäisestä ravinnostamme. Sen lisäksi olisi hyvä juoda 7-8 lasillista (n. 1,5l) puhdasta vettä/nestettä. Kehostamme poistuu päivittäin n. 1,5-2 litraa nestettä hengityksen, hien ja virtsan mukana. On tilanteita kuten kuuma auringonpaiste, raskas ruumiillinen työ tai urheilu, kylmä ulkolämpötila, kuume, ripuli ja oksennus, jolloin keho voi poikkeuksellisesti tarvita jopa 3-4 litraa nestettä päivässä! Silloin osaan nestettä olisi hyvä sekoittaa myös Solumineraaleja®, yksilöllisesti tilanteen & tarpeen mukaan.

Emäksisessä kehossa sairaudet ja tulehdukset eivät synny yhtä helposti ja viihdy yhtä pitkään kuin kehon happamassa miljöössä. Nauttimalla vitalisoitua vettä vähennät myös kehosi happamuutta.

Mihin keho tarvitsee vettä

Puhdas emäksinen vesi on tärkeä ja tehokas lisä Solumineraali® -hoidossa.
• auttaa pitämään silmät, nenän ja suun kosteana, myös nro 8
• suojaa sisäelimiä, myös nro 11
• auttaa kuonan poistumista kehosta, myös nrot 9, 10
• helpottaa maksan toimintaa, myös nrot 6, 10
• helpottaa munuaisten toimintaa, myös nrot 4, 8
• säätelee kehon lämpötilaa, myös nro 3
• osallistuu hapen kuljetukseen solutasolle, myös nro 3
• voitelee niveliä, myös nro 8
• ehkäisee ummetusta, myös nro 7

H2gO® Mini-ionisaattorista ja sen positiivisista vaikutuksista juomaveden laatuun sekä vitalisoidun veden hyödystä terveydellesi voit lukea:
tuoteinfo H2gO® Mini-ionisaattori
H2gO® Mini-ionisaattori käyttöohjeet
vitalisoitu vesi 
Harald W. Tietze: Nuoruutta vanhenemisen sijaan - pH

Tutustu & ihastu sinäkin pehmeään, puhtaaseen ja hyvänmakuiseen vitalisoituun veteen, joka on kuin lähdevesi - hyvää & tarpeellista terveydellesi! H2gO® Mini-ionisaattori ja muut tuotteet ovat saatavilla Solumineraalit® nettikaupastani.