Solumineraali® BMI - bikinikuntoon!

 
solumineraali-bmi-group-lying.jpg

Kesän kynnyksellä bikinikuntoon! Uusi Solumineraali® BodyMassIndex -kehonhoitosarja edistää kehon sisäistä & ulkoista terveyttä ja kauneutta. Maailmalla ainutlaatuiset & innovatiiviset BMI -tuotteet on kehitetty kehon happo-emästasapainon säätelyyn, kuonan- ja nesteenpoistoon sekä rasvanpolttoon.

BMI JauheMix

sisältää viittä eri Solumineraalia® saman verran kuin päivän suositusannos on tabletteina tai jauheena. Itsehoito on helppoa ja vaivatonta. Tarvitset vain aamuin illoin sekoittaa vajaan 1tl-mitan Solumineraali® BMI JauheMix jauhetta vähintään 1dl kuumaa tai kylmää vettä. Nauti vesi pienin kulauksin, niitä ensin n. 1/2min suussa pitäen.

Solumineraaleilla® voit itse vaikuttaa positiivisesti kehosi happo-emästasapainon säätelyyn, organismia rasittavien kuonan, nesteen ja rasvan poistumiseen kehosta ja myös mineraalitasapainon korjaamiseen solutasolla. Hoito on kokonaisvaltaista ja puhdistuminen alkaa kehon sisältä, yhdestä sen pienimmästä yksiköstä, solusta. 

BMI Emäksinen Alppisuola™

jalkakylpynä tukee ulkoisesti happamuuden, kuonan ja myrkkyjen poistumista kehosta. Emäksinen kehon ulkopuolella vetää ihon kautta hygroskooppisesti puoleensa happamuutta kehon sisältä. Vain ulkoiseen käyttöön!

Sisäisesti nautittavista emäsjauheista sanotaan, että ne puolestaan kiihdyttävät mahahapon/suolahapon muodostusta ja vaikuttavat ei-toivotulla tavalla kehon happo-emästasapainoon. Ne eivät lisää emäksisyyttä, vaan ne lisäävät happamuutta!

Solumineraali® BMI Emäksistä Alppisuolaa™ voit myös käyttää kehosi & ihosi puhdistukseen & kuorintaan, kääreisiin, hauteisiin, käsikylvyksi, saunalakanaan, emässukkiin etc. Kokeile myös akneihon puhdistukseen, hampaiden luonnolliseen valkaisuun, deodorantiksi, jalkahiestä eroon pääsemiseksi, päänahan hoitoon ym.

BMI Bodylotion/selluliittivoide

tukee optimaalista veren- ja imunestekiertoa ongelma-alueilla. Sen myötä solujen aineenvaihdunta ja hapensaanti tehostuvat. Kudoksiin kertyy rasvan ohella myös nestettä ja kuona-aineita. Selluliitti on koteloitunutta rasvaa, joka näkyy ja tuntuu appelsiini-ihona reisissä, pakaroissa, vatsan alueella ja käsivarsissa.

Solumineraalien® ohella ovat tuikitärkeitä terveet elämäntavat kuten terveellinen, monipuolinen ruokavalio, liikunta, venyttely, kuivaharjaus, riittävä nesteiden juonti ja uni.

Nämä uutuudet ovat Suomessa saatavilla Solumineraali® -koulutukseni saaneilta, aktiivisesti Solumineraalien® ja tämän hoitomuodon kanssa työskenteleviltä terapeuteilta ja yksittäisistä, valikoiduista terveystuotekaupoista sekä suoraan Solumineraalit® nettikaupastani.

Love your body!