Lomaihon hoito Solumineraalein®

 
solumineraalit-bbbb-group.jpg

Suomen kesälomien aika alkaa olla ohi ja paluu arkeen on käynnistynyt. Tänä kesänä aurinko ei hemmotellut Suomea. - Silti pieni huolto Solumineraaleilla® tekee meistä jokaiselle vain hyvää!

Solumineraalit® & ihonhoito

Kesällä iho on voinut kuivua joko merituulessa tai etelän auringossa. Ihonhoito on saattanut jäädä hieman taka-alalle nauttiessasi luonnontilasta mökillä tai veneellä ja pitäessäsi lomaa kaikesta arkisesta ja totutusta.

Voit Solumineraalien® avulla palauttaa nopeasti & tehokkaasti päiväjärjestyksen! Solumineraali® BeautyBooster ihonhoitosarjan tuotteet ovat innovaatioita, joita et löydä muualta! Ihonhoito on helppoa, kun on vain yksi tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille sekä aamuun että iltaan, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Solumineraalit® ovat "se suuri salaisuus" tämän luomukosmetiikan toimivuudelle & teholle. Ne tekevät niistä ainutlaatuiset kaiken muun kosmetiikan rinnalla. Kauneutta vaalivien Solumineraalien® lisäksi voidepohjassa ihoa hoitavat & hellivät komponentit on huolella valittu luonnon arvokkaista ja tehokkaista vaihtoehdoista kuten kookosöljy, karitevoi, jojobaöljy ja E-vitamiini auringonkukka- ja soijaöljystä. Kevyt, raikas, sitruunainen tuoksu saadaan myös luonnon eteerisestä öljystä.

BeautyBooster ihonhoitotuotteet vahvistavat ihon elastisuutta ja kimmoisuutta, aktivoivat kollageenintuotantoa, pitävät huolta ihon kosteustasapainosta, ennalta ehkäisevät ryppyjen syntymistä ja vähentävät jo syntyneitä. Sarjasta löydät tuoksuttoman Soluminueraali® BB+ silmäseerumin ja kasvoseerumin, joiden kevyt ja riittoisa seerumi on buustattu hyaluronihapolla. Se sitoo itseensä kosteutta jopa tuhatkertaisesti ja täyttää siten sidekudosta, siloittaa ihoa, tasoittaa ja ennalta ehkäisee ryppyjä. Jos ihosi tarvitsee ravitsevampaa hoitoa, voit seerumeiden jälkeen lisätä Solumineraali® BB kasvovoidetta. Koko keholle ihonhoitoon ja vastaavalla koostumuksella kuin voiteissa, on tarjolla kevyempi maitomainen Solumineraali® BB bodylotion. Ulkoista kauneudenhoitoa on hyvä tehostaa sisäisesti nautittavalla BB JauheMixillä, jossa vaikuttajina ovat kaikki tärkeät kauneusmineraalit.

Aidot & alkuperäiset Solumineraalit®

ovat Suomessa ja maailmalla ainoat käsin hierretyt ja alkuperäisen Dr. Schüsslerin v. 1874 kehittämän metodin mukaan valmistetut - traditiota & tietämystä kunnioittaen. Gluteeniton & tärkkelyksetön.

Lue tuotteista lisää kotisivultani ja informatiivisista blogiteksteistäni!

Tuotteet ovat saatavilla Solumineraali® -koulutukseni saaneilta, aktiivisesti Solumineraalien® ja tämän hoitomuodon kanssa työskenteleviltä terapeuteilta ja yksittäisistä, valikoiduista terveystuotekaupoista sekä suoraan Solumineraalit® nettikaupastani.

Iho & keho tarvitsevat solutasolla rakennusaineikseen Solumineraaleja®!