Solumineraali® BMI ulkoisesti 2

 
solumineraali-bmi-bodylotion.jpg

Solumineraali® BMI Bodylotion viimeistelee hoidon kehosi kunnoksi, kiinteydeksi & kauneudeksi - ja kehosi kiittää!

Solumineraali® BMI Bodylotion

Selluliitti syntyy, kun rasvasolut muodostavat rykelmiä sidekudokseen. Suurentuneet rasvasolut vaikeuttavat ja estävät optimaalista veren- ja imunestekiertoa. Sen myötä solutasolla aineenvaihdunta ja solujen hapensaanti kärsivät. Kudoksiin kertyy rasvan ohella myös nestettä ja kuona-aineita. Selluliitti on koteloitunutta rasvaa, joka näkyy ja tuntuu appelsiini-ihona. Selluliittia kertyy etenkin reisiin, pakaroihin, vatsalle ja käsivarsiin - naisille huomattavasti yleisemmin kuin miehille.

Selluliitin siloittelu vaatii aikaa ja päättäväisyyttä. Päivittäinen hoito BMI-Solumineraaleilla® on kokonaisvaltaista ja lähtee ensisijaisesti kehon sisältä, solutasolta BMI JauheMixillä. Voit tehostaa hoitoa ulkoisesti BMI Emäksisellä Alppisuolalla™ ihon puhdistukseen, kylvyillä, hauteilla, kääreillä ja lopuksi selluliittivoiteella, BMI Bodylotionilla. Voit yöksi levittää selluliittivoidetta hieman reilummin ja kääriä esim. yläkäsivarsien ja reisien ympärille tuorekelmun tehostamaan voiteen vaikutusta.

Terveellinen ruokavalio, liikunta, venyttely ja riittävä nesteiden saanti siloittaa rasvakudosta ja ehkäisee uuden selluliitin muodostumista. Liikunnalla parannat verenkiertoa, vahvistat lihaksia & poltat rasvaa. Solumineraali® BMI-hoidon yhteydessä veden/nesteen juominen on tärkeää, jotta kuonalle ja myrkyille on luonnollinen tie ulos kehosta hien ja virtsan mukana.

Nämä uutuudet ovat Suomessa saatavilla suoraan Solumineraalit® nettikaupastani, Solumineraali® -koulutukseni saaneilta, aktiivisesti Solumineraalien® ja tämän hoitomuodon kanssa työskenteleviltä terapeuteilta ja yksittäisistä, valikoiduista terveystuotekaupoista.

Love Your Body!